Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

Σκέψεις… με αφορμή την ακύρωση της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου

 

Πλησιάζει η 28η Οκτωβρίου. Θα έπρεπε, σαν κοινωνία να έχουμε πάρει ήδη εορταστική διάταξη. Όμως ο Κυρ. Μητσοτάκης έσπευσε να μας πει πως «η παρέλαση δεν θα γίνει… για λόγους προστασίας της δημόσια υγείας».

Θα του αναγνώριζα ένα ελάχιστο ίχνος αλήθειας -ως προς την πρόθεσή του- αν είχε συμπληρώσει πως «Θα θυμηθούμε τους ήρωες του ΟΧΙ των Ελλήνων (κυβερνήτες, στρατιώτες και λαό), και θα εμπνευστούμε από τον τρόπο σκέψης τους και τις θυσίες τους, με άλλο τρόπο. Εξαπολύοντας ένα κύμα Πατριωτισμού και ξεκινώντας να εφαρμόζουμε ένα σχέδιο επαναφοράς των ιδανικών που τόσα χρόνια -εμείς οι πολιτικοί- απωθούμε στο περιθώριο και αμφισβητούμε την αξία τους».

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Χαρδαλιά ψαράκι τρως;

 


γράφει ο Χάρης Μιχαλακόπουλος

Ο Υπ. Πολιτικής Προστασίας έχει βάλει εν μέσω τουριστικής περιόδου σε lock down, νησιά χωρίς κανένα κρούσμα. Ο ίδιος Υπουργός κουνάει συνεχώς το δάχτυλο και επιβάζει δυσβάσταχτα κοινωνικά και οικονομικά μέτρα ελέω της “πανδημίας” cov-19 και μιας κλειστής κάστας Κυβερνητικών επιστημόνων που προτείνουν ή συμβουλεύουν.

Πλατείες –Περίπτερα –TAXI -cafe κλπ, όλα στο στόχαστρο.