Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Χαρδαλιά ψαράκι τρως;

 


γράφει ο Χάρης Μιχαλακόπουλος

Ο Υπ. Πολιτικής Προστασίας έχει βάλει εν μέσω τουριστικής περιόδου σε lock down, νησιά χωρίς κανένα κρούσμα. Ο ίδιος Υπουργός κουνάει συνεχώς το δάχτυλο και επιβάζει δυσβάσταχτα κοινωνικά και οικονομικά μέτρα ελέω της “πανδημίας” cov-19 και μιας κλειστής κάστας Κυβερνητικών επιστημόνων που προτείνουν ή συμβουλεύουν.

Πλατείες –Περίπτερα –TAXI -cafe κλπ, όλα στο στόχαστρο.



Χθες είχαμε 15.000 σαρδελοποιημένο κόσμο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και πέριξ. Επίσης, χθες είχαμε 1500 άτομα σε κηδεία στη Μεσσήνη. Τα μισά από αυτά ανήκαν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες για τον cov-19 παχυσαρκία, ουσίες κλπ).

Ο λαλίστατος Υπουργός και η ομήγυρης έπαθαν ξαφνικά βέρτιγκο.

Τι είναι το βέρτιγκο: Θεωρείται από πολλούς ως η κατάρα των πιλότων και ιδιαίτερα των χειριστών πολεμικών αεροσκαφών και θεωρείται ένας από τους κινδύνους που παραμονεύουν στα πιλοτήρια. 

Το βέρτιγκο δημιουργεί παραίσθηση στον πιλότο, ο οποίος εκείνη τη στιγμή θεωρεί ότι η κατεύθυνση που ακολουθεί με βάση τα όργανα πλοήγησης δεν είναι η σωστή και “διορθώνει” τη δήθεν λανθασμένη πορεία.  Ουσιαστικά πρόκειται για την απώλεια του σημείου αναφοράς η οποία προκύπτει όταν τα οπτικά ερεθίσματα που λαμβάνουμε δεν συνάδουν με τα ερεθίσματα που παράγονται μέσα στο αυτί. Τα ερεθίσματα από το οπτικό νεύρο μπορεί να σου δίνουν την αίσθηση ότι είσαι οριζόντια, αλλά το αυτί να σε «πληροφορεί» ότι στρίβεις.


ΣΤΟΛΑΡΑΤΕ λοιπόν κ. Χαρδαλιά (και η υπόλοιπη παρέα εκεί στο Μαξίμου) και ρίξατε το αεροπλάνο (αφήγημα
cov-19 και μέτρα) στη θάλασσα.

Τι είναι όμως το «στολάρισμα»: Tο stall για να χρησιμοποιήσουμε τη διεθνή έκφραση της αεροπλοΐας, απ' όπου προέρχεται το φαινόμενο -και ο όρος, eίναι η απώλεια στήριξης, που παρατηρείται όταν η γωνία πτήσης ή η ώθηση που δέχεται από τους κινητήρες του το αεροπλάνο βρεθεί σε λάθος επίπεδο για κάποιο λόγο: απώλεια ισχύος, λάθος στη γωνία των flaps, γενικά λάθος... Τότε, το αεροπλάνο δεν χάνει απλώς ύψος ούτε κάνει βουτιά -πέφτει σαν πέτρα, χωρίς πια να μπορεί να ελεγχθεί από τον πιλότο.

Χρησιμοποίησα αεροπορικούς όρους για να σας δείξω κ. Υπουργέ ότι δε τρώμε όλοι το κουτόχορτο που καθημερινά σερβίρετε απλόχερα από τα ΜΜΕ. Ότι απλά έχετε σχέδιο επιβολής περιορισμού κινήσεων και σκέψης και ουδόλως σας ενδιαφέρει η ανθρώπινη υγεία Χρησιμοποιείτε τα ΜΜΕ, ταΐζοντας τα με δεκάδες εκατομμύρια εν καιρώ πενίας, απλά για να περάσετε μια συγκεκριμένη ατζέντα συνταγματικής εκτροπής.

Κλείνοντας, σας συμβουλεύω να τρώτε ψαράκι που κάνει καλό στην όραση, γιατί εμείς στραβωθήκαμε από τις εικόνες χθες σε Αθήνα και Μεσσήνη και πονάνε τα μυαλά μας, όταν σκεφτόμαστε ότι σήμερα-αύριο και κάθε ημέρα θα ξαναδούμε εσάς και το τσίρκο σας να μας κουνάνε το δάχτυλο στο “γυαλί” και να μας απειλούν με πρόστιμα εάν είμαστε στο τραπέζι του φαγητού πάνω από 4 άτομα ….πφφφφ….

Μύρισε το ψάρι κ. Χαρδαλιά και η μπόχα δεν αντέχεται….


Υ.Γ.1.
Αναμένουμε να δούμε εάν θα υπάρχει τις επόμενες ημέρες έκρηξη των κρουσμάτων σε Αθήνα -Μεσσηνία και στα μέρη από όπου προήλθε ο καθένας από αυτούς που ήταν στις συγκεντρώσεις.

Υ.Γ.2.  Να σας θυμίσω ότι ισχύει ο Νόμος 4690/2020 που εσείς νομοθετήσατε και με αυτόν, ίσως φέρετε ευθύνες όλοι σας κακουργηματικού χαρακτήρα….

Υ.Γ 3. Να σου θυμίσω και αυτό: Άρθρο 4 του Συντάγματος....Όλοι οι πολίτες είμαστε ίσοι ενώπιον του Νόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π