Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η συνάντηση Εθνικιστών στην Λαμία

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η συνάντηση Εθνικιστών στη Λαμία σήμερα Κυριακή 14/10/2012 .
   Κατά την διάρκεια της συναντήσεως έγιναν  σύντομες εισηγήσεις, τοποθετήσεις αλλά και αναλύσεις και σχόλια επ΄αυτών σε πνεύμα ελευθερίας.
    Δηλώθηκε εξ αρχής ότι η συνάντηση δεν επιθυμεί να δημιουργήσει αναχώματα σε υπάρχουσες προσπάθειες παρά το ότι κάποιες εξ αυτών λειτούργησαν ως αναχώματα τού Ελληνικού Εθνικισμού κατά το παρελθόν.Δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στην σημαντική λεπτομέρεια ότι είναι συνάντηση ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ και όχι των εθνικιστών ειδικότερα .
    Ελέχθη ότι,λόγω διαφορετικών προσεγγίσεων σε ζητήματα κυρίως τακτικής και άσκησης
πολιτικής, καθένας και καθεμιά μπορούν να ενταχθούν σε όποιο υπάρχον κόμμα τού εθνικιστικού και πατριωτικού φάσματος επιθυμούν, παρά τις διαφωνίες που υπάρχουν,η δε επιλογή εκάστου πρέπει να γίνει σεβαστή σε πνεύμα συναγωνιστικότητας αλλά και με προοπτική μελλοντικής συνάντησης,πολλοί μάλιστα εκ των παρευρισκομένων εξέφρασαν συγκεκριμένες προτιμήσεις.

   Σημειώθηκε η ανάγκη να υποστηριχθούν όλες ανεξαιρέτως οι προσπάθειες που κινούνται σε εθνική κατεύθυνση (μπλογκς,ιστοσελίδες,περιοδικά,εφημερίδες,ομαδώσεις,φορείς,σύλλογοι κ.ά.).
   Εκρίθη σκόπιμο να (επανα)λειτουργήσουν ''Σχολές Εθνικής Μορφώσεως'' αλλά και να ενισχυθούν πλατφόρμες εθνικής δράσης.
    Το πιο σημαντικό σημείο τής συναντήσεως όμως ήταν η απόφαση δημιουργίας μιας ''ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ'' και μιας Συντονιστικής Επιτροπής, η οποία θα δρομολογήσει εξελίξεις προς τις κατευθύνσεις που συζητήθηκαν,ώστε να καταστεί δυνατό να επικαιροποιηθούν,ανανεωθούν,αναλυθούν περαιτέρω,κωδικοποιηθούν και επικοινωνηθούν επαρκώς οι θέσεις τού ελληνικού εθνικισμού έως ότου καταστεί δυνατόν να γίνει κτήμα και συνείδηση όλων των Ελλήνων ο Ελληνικός Εθνικισμός. Αυτό θα μπορούσε να προκύψει και μέσα από ένα νέο κόμμα, στο οποίο δυνητικά θα μπορούσαν να συναντώνται όλοι οι Έλληνες. Σπέρματα αυτής τής προοπτικής υπήρξαν σε τοποθετήσεις συναγωνιστών αλά δεν επεδιώχθη περαιτέρω ανάλυση επ΄αυτού στην παρούσα συνάντηση.
    Η συνάντηση επερατώθη με την τήρηση ενός λεπτού σιγής για θανόντα συναγωνιστή αλλά και για όλους τους συναγωνιστές που χάθηκαν κατά το πρόσφατο παρελθόν και εψάλη ο εθνικός ύμνος ως έκφραση ενότητας κι αγώνα.








12 σχόλια:

  1. Η συνάντηση θα μπορούσε για χωροταξικούς λόγους να ονομαστεί "στρογγυλή τράπεζα". Συγχαρητήρια για την ανάληψη της πρωτοβουλίας στους διοργανωτές. Αν και δεν παρευρέθην αναμένω από τους συναγωνιστές περισσότερες λεπτομέρειες. Να ξέρετε ότι μεγάλο ποσοστό Ελλήνων περιμένει καθοδήγηση από μία υγιή δεξαμενή σκέψεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρατηρώ ότι υπάρχουν λίγες γυναίκες και νέοι. Αυτό είναι λυπηρό αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να τους φέρουμε κοντά μας. Από γεωγραφική εκπροσώπηση πως τα πήγαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συναγωνιστά ο νεώτερος παρεύρισκόμενος ήταν 23 χρόνων! Λόγω τής απόστασης τής συνάντησης δέν υπήρχαν πολλοί νέοι αλλά υπήρχαν Συναγωνιστές πού επάξια αντιπροσώπευσαν Εθνικιστικές Νεόλαιες σήμερα! "Ο Αγώνας στά χέρια τών Νέων" είχε,έχει & θά έχει πάντα τιμητική θέση στον Ελληνικό Εθνικισμό & αυτό είναι κάτι που όλοι τόνισαν(ξανά) σήμερον! Από γεωγραφική εκπροσώπηση τολμώ να αναφέρω ότι υπήρχαν Συναγωνιστές απο όλα τα μεγάλα κέντρα & επαρκής εκπροσώπηση ώστε τα συμπεράσματα να μεταφερθούν σε ολόκληρη τήν Επικράτεια! Μετά τιμής!!!

      Διαγραφή

  3. Στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και νέες δημοσιεύσεις με το περιεχόμενο της συζητήσεως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά, καλό είναι να προτιμούμε την παλαιά σημαία, τη λεγομένη "της ξηράς".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα. πολύ καλή πρωτοβουλια. ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ, είδα πολλές καλές προσωπικότητες στις φωτογραφίες. Και ένα κόμμα δεν θα ήταν κακή ιδέα αρκεί να μην αργήσει πολυ γιατί τα υπάρχοντα δεν μας καλύπτουν και κάποια άλλα που έχουν δημιουργηθεί δεν έχουν την κατάλληλη δυναμική για να σηκώσουν το βάρος. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ενας φίλος απο τα νότια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΑΚΗΣ. ΤΗΣ ΕΝΕΠ , ΤΗΣ ΦΕΠ, ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ, ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΩΤΟΥ15 Οκτωβρίου 2012 στις 12:31 μ.μ.

    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. Η ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΕΥΝΟΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΟΔΟ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΛΟΓΙΚΟ Η ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ. ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ 'ΕΚΑΤΣΕ΄ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ Η ΛΑΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΩΡΑ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΤΟΥ 80 ΚΑΙ 90 ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ Χ.Α. ΑΝ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΤΟΤΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΝΕΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΕΥΟΜΑΣΤΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ...ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΑΣ ΤΟ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΑΚΗ ΤΗΣ ΕΝΕΠ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ 500.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ... ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΑΚΗΣ. ΤΗΣ ΕΝΕΠ , ΤΗΣ ΦΕΠ, ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ, ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΩΤΟΥ15 Οκτωβρίου 2012 στις 10:28 μ.μ.

      ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙ...

      Διαγραφή
  8. Συναγωνιστή Σάκη δεν έχουμε αναπτύξει αναλυτικά το περιεχόμενο των συζητήσεων Με την πρώτη ευκαιρία θα γίνει και αυτό αλλά περιμέναμε η απλότητα της ανακοίνωσης να έκανε σαφές το στίγμα .Όπως λέμε η συνάντηση έγινε μεταξύ εθνικιστών ,δεν είχε σαν στόχο να δημιουργήσει αναχώματα και οι συναγωνιστές που τοποθετήθηκαν υπέρ στήριξης κάποιου φορέα εθνικιστικού μίλησαν για ΟΛΟΥΣ τους φορείς-κόμματα του χώρου.Είναι λυπηρό που η ΧΑ δεν έστειλε αντιπρόσωπο της παρά ως μονάδες υπήρξαν συναγωνιστές που ζήτησαν την στήριξη της την στιγμή που άλλο κόμμα το έκανε.Και το σημαντικότερο: Οι περισσότεροι ήρθαμε από μακρυά παρόλα τα οικονομικά προβλήματα που έχουμε .Κι αυτό για να έχουμε ιδία άποψη αλλά και άμεσο λόγο .Την επόμενη φορά θα ήταν καλό να είσαστε όλοι εκεί για να ακούσετε αλλά και να μιλήσετε και να ακουστεί η άποψή σας.
    Με συναγωνιστικούς χαιρετισμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΠΟΣΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΕΝΕΚΙΤΕΣ ΕΙΧΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αρκετούς Για να είμαι ειλικρινής περίμενα πολλούς περισσότερους.'Οχι αυθαίρετα αλλά από μηνύματα που μου έστειλαν στο blog Δυστυχώς το οικονομικό σήμερα είναι καθοριστικός παράγοντας .Α και ας μην ξεχάσουμε ότι απολύτως συμπτωματικά ..έτρεχαν άλλες 4 συγκεντρώσεις του χώρου σε όλη την Ελλάδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π