Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τρίτη 19 Μαΐου 2020

19 Μαΐου: Διαχρονική ημέρα τιμής και μνήμης (του Κώστα Καρδαρά)


Η 19η Μαΐου είναι ημέρα μνήμης της βάρβαρης γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού από την Τουρκία.

Μεθοδικά και βάσει σχεδίου, εξοντώθηκαν από το Τουρκικό κράτος και τους μηχανισμούς του μεταξύ των ετών 1914 – 1923, 350.000 Έλληνες του Πόντου. Με χαρακτηριστική βαρβαρότητα, με λεηλασίες και πυρπολήσεις χωριών, σφαγές αμάχων με εκατόμβες θυμάτων, βίαιους εξισλαμισμούς και εξανδραποδισμούς με εκτοπίσεις κάτω από τις σκληρότερες των συνθηκών, αποδεκατίστηκε ένα από τα εκλεκτότερα τμήματα του Ελληνικού έθνους και ξεριζώθηκε βάναυσα από τις πανάρχαιες πατρογονικές του εστίες στα παράλια του Ευξείνου Πόντου.
Δεν πρέπει να λησμονούμε ότι:

Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Σημειώστε … και να το θυμάστε…


Τα κατάλληλα εργαλεία
Γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου 

Το 2021, χρονιά που η ομάδα των Εθνομηδενιστών με επί κεφαλής την Γιάννα Αγγελοπούλου (προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη), θα έχει θέσει την Ελλάδα σε ράγες εορτασμού μιας διχαστικής παραποίησης της αληθινής ιστορίας, θα δεχτούμε το νέο μεγάλο χτύπημα από τον Τουρκικό μεγαλοϊδεατισμό.

Την ώρα που, ανά την Ελλάδα, τα γιουσουφάκια της Επιτροπής Αγγελοπούλου θα οργανώνουν εορτασμούς απαξίωσης των πράξεων και των προθέσεων όλων των Ηρώων του 1821 και της βαθειάς Εθνικής ενότητας και Χριστιανικής πίστης του απλού Λαού που τους ακολουθούσε, ο Ερντογκάν θα κάνει την μεγάλη κίνηση που θα δημιουργήσει ένα ακόμη τετελεσμένο εις βάρος του Ελλαδικού κρατιδίου και του Ελληνισμού. Μια κίνηση που θα βάλει τον θεμέλιο λίθο της εφαρμογής του σχεδίου «Γαλάζια Πατρίδα».