Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

Με αυτές τις σκέψεις ονειρευτήκαμε να αλλάξουμε τον κόσμο!



του Πολύδωρου Ιππ. Δάκογλου


Λες και μια αόρατη δύναμη οδήγησε τα βήματά μας στο Πεδίο του Άρεως, στην οδό Λομβάρδου 10.
Ανταμώσαμε και ενώσαμε ιδέες και όνειρα για την ζωή. Με απόλυτη πίστη ότι «Μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο». Πως, μπορούσαμε να κάνουμε τον Λαό των Ελλήνων να νιώσει και πάλι Ενωμένος… Υπερήφανος… Διαφορετικός… και με παγκόσμια Αποστολή.
Καταθέσαμε το σώσμα της ψυχής μας και το απόσταγμα των γνώσεων που είχαμε για την Ελλάδα. Ζητήσαμε τη βοήθεια του Περικλή Γιαννόπουλου, του Ίωνα Δραγούμη, του Ιωάννη Συκουτρή, του Άγγελου Σικελιανού, του Κωστή Παλαμά και πολλών άλλων “παραμελημένων φίλων” και καταλήξαμε στον Κοινό μας Παρανομαστή.
Σαν αποτέλεσμα προέκυψαν δυο φράσεις:
- Εγώ θα σώσω το Έθνος μου!
- Χρειάζεται Επανάσταση καθολική!
Αναθέσαμε στον εαυτό μας τον ρόλο του Χαλαστή και του Χτίστη και βγήκε μια λέξη ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ!

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Με 2 μεταπτυχιακά στην πολιτική ορθότητα (και την εφαρμογή της στην δημοσιογραφία) η εκλεκτή του Μητσοτάκη Αριστοτελία Πελώνη


του Νικηφόρου Λυκίδη
Η ανάγκη ενίσχυσης της κυβερνητικής προπαγάνδας, μέσα από τα συστημικά ΜΜΕ, και της προβολής των αρχών και της οπτικής που επιβάλλει η Πολιτική Ορθότητα και οι εμπνευστές της, οδήγησαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην επιλογή (και διορισμό) της δημοσιογράφου Αριστοτελίας Πελώνη ως αναπληρώτριας του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Η Αριστοτελία Πελώνη υπήρξε δημοσιογράφος στις κατ’ εξοχήν συστημικές εφημερίδες “Τα Νέα” και “Καθημερινή” όπου, στα χρόνια του μνημονίου, διαχειρίσθηκε τις στήλες πολιτικής καθοδήγησης και σχολιασμού “Μικροπολιτικός” και “Το Κονκλάβιο”.

Υπήρξε υπότροφος του IVLP του State Department και το 2011 του Marshall Memorial Fellowship του German Marshall Fund of the US, για τον ρόλο των οποίων σας προτείνω να διαβάσετε περισσότερα, αναζητώντας πληροφορίες στην GOOGLE.

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Ξεσηκωμός κατά του εποικισμού!


Η εθνική κυριαρχία έχει καταλυθεί σε αρκετά νησιά του Αιγαίου, διότι έχει επιβληθεί το χαοτικό δίκαιο της λαθροεισβολής. Οι κάτοικοι έχουν νιώσει την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας στο πετσί τους, επειδή οι ζωές τους έχουν ανατραπεί, η καθημερινότητά τους έχει απορρυθμιστεί, η ασφάλειά τους βρίσκεται σε διαρκή κίνδυνο και το κράτος, αντί να ανασχέσει την εισβολή και να θέσει ένα τέρμα στον ισλαμικό εποικισμό, αγωνιά και άγχεται για τους λαθρομετανάστες.

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Το δυαδικό σύστημα του ανθελληνισμού.


Από τον Παναγιώτη Λιάκο
Το πολιτικό και επικοινωνιακό λογισμικό της ταλαίπωρης πατρίδας μας είναι βασισμένο (και αυτό) στον δυαδικό κώδικα. Ο δυαδικός κώδικας είναι η αρχική, πηγαία γλώσσα προγραμματισμού των υπολογιστών και αποτελείται από μια σειρά μηδενικών (0) και μονάδων (1). Τα παιχνίδια που παίζουμε στα κινητά και στους επιτραπέζιους υπολογιστές (όπως η αθάνατη πασιέντζα, που σαρώνει ακόμα στο Δημόσιο), οι φωτογραφίες, τα τραγούδια, όλα δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια ατέλειωτη σειρά από 0 και 1.
Οι σύγχρονες γλώσσες προγραμματισμού απλώς μεταφράζουν τις εντολές μας σε 0 και 1. Η καλή εκτέλεση των προγραμμάτων συνίσταται στην ορθή ακολουθία των μηδενικών και των άσων.

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Το τέλος της Ευρώπης και η συνάντηση του Βερολίνου.


Εδώ και καιρό η Ευρώπη διολισθαίνει προς την παρακμή. Η εντροπία του ευρωπαϊκού συστήματος αυξάνεται με επιταχυνόμενο ρυθμό και κανείς δεν θέλει –ίσως και να μην μπορεί– να παρέμβει και να την σταματήσει. 

Η Ευρώπη δεν παίζει κανέναν σημαντικό ρόλο στις μεγάλες γεωπολιτικές εξελίξεις στην περιοχή.

Παραμένει ακόμη ένας ενδιαφέρων οικονομικός χώρος, αλλά μέχρι εκεί.
Διερχόμαστε μια μεταβατική περίοδο επαναπροσδιορισμού του διεθνούς συστήματος, και η Ευρώπη, τόσο ως σύνολο όσο και ως μεμονωμένες χώρες, απέχουν από τη διαμόρφωσή του.

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Ζούμε την εποχή των Σημίτηδων και των Μητσοτάκηδων. Εποχή παρακμής των αξιών του Ελληνισμού και υποβάθμισης του ανθρώπινου είδους



γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Τελικά, να μου το θυμηθείτε. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αποδειχτεί για την Ελλάδα και το κόμμα του ως “ο μοιραίος άνθρωπος”. Θα καταγραφεί ως ο Κώστας Σημίτης της Νέας Δημοκρατίας.
Ο Μητσοτάκης, όπως και ο Σημίτης στο πρόσφατο παρελθόν, καταβάλλει αγωνιώδεις προσπάθειες να αλλοιώσει την ψυχή του κόμματος, στην ηγεσία του οποίου βρέθηκε λόγω τεχνητών αδιεξόδων.
Φόρεσε και αυτός τον μανδύα του δήθεν εκσυγχρονιστή και με την βοήθεια μιας στρατιάς εμμίσθων ή εθελόδουλων προπαγανδιστών καταφέρνει να αποκρύπτει ότι “ο βασιλιάς είναι γυμνός”.