Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 13 Μαρτίου 2021


 

Το Καστελόριζο στην Επανάσταση του 1821

 

Παρότι τα νησιά της Δωδεκανήσου ευημερούσαν  την εποχή που σήμανε ο αγώνας της Εθνεγερσίας, το Καστελλόριζο ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα της πατρίδας. Ο πληθυσμός του Καστελλόριζου εκείνη την εποχή αριθμούσε 2.500 ψυχές, έτσι λοιπόν οι άνδρες έστειλαν αμέσως τα γυναικόπαιδα στην Κάσο, την Κάρπαθο και την Αμοργό μετατρέποντας τα εμπορικά τους πλοία σε πολεμικά, τα έθεσαν στη υπηρεσία της πατρίδας  συμμετέχοντας ενεργά στις θαλάσσιες επιχειρήσεις σε όλη την διάρκεια του αγώνα για την απελευθέρωση της ΕΛΛΑΔΑΣ από τον τουρκικό ζυγό.

Οι Καστελοριζιοί καταναυμάχησαν τα τουρκικά πλοία στον κόλπο της Αττάλειας .

Το πανέμορφο Καστελόριζο  Που μοιάζει να αναδύεται μέσα από παραμύθι, ήταν είναι και θα μείνει για πάντα ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Ο φρουρός μιας θάλασσας που χιλιάδες χρόνια λικνίζει στα κύματα του τους μύθους, τους θρύλους και την ιστορία της ΕΛΛΑΔΑΣ.

Γεωργακόπουλος Παναγιώτης 

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Μάχες σώμα με σώμα στον πόλεμο αντιμετώπισης του Κορωναϊού

  γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου  

                              

Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021. Με 28 κρούσματα στην Αργολίδα και 47 στην Κορινθία, η Αρκαδία με τα 15 φαντάζει προνομιούχα, ενώ η Μεσσηνία με το μονοψήφιο 6 φαίνεται σαν να έχει υψώσει τοίχος προστασίας στην επιδημία του Κορωναϊού. Στο νότιο άκρο της Περιφέρειας η Λακωνία με μόλις 1 κρούσμα, αναρωτιέται αν αυτό οφείλεται στον 40ήμερο σκληρό αποκλεισμό ή στην απομάκρυνση των μεταναστών από το κέντρο της Σπάρτης.

Οι Πολίτες ταλαιπωρούνται καθημερινά περιμένοντας επί ώρες για να κάνουν μερικές δεκάδες test σε διαφορετικές περιοχές και οι τηλεοράσεις ακολουθούν την διπολική κυβερνητική συνταγή τρόμου και υποσχέσεων που παραλύει κάθε δημιουργικότητα των ανθρώπων. Η Ελπίδα και το όνειρο έχουν υποκατασταθεί από την μοιρολατρία και την κατήφεια.

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

Η πανδημία των Ελλήνων και ο πραγματικός ιός.

 

γράφει ο Σπύρος Παπαδόπουλος


Δεκαετίες τώρα η εθνική μας αφέλεια, αλείφει μέ βούτυρο τό σχοινί τής Τουρκίας πού τώρα θέλει νά μας κρεμάσει '' Δεκάδες χιλιάδες ταξιδιώτες αφήνουν πολλά δις, στήν "φίλη γείτονα ", πολλά περισσότερα σέ εισαγόμενα τουρκικά προϊόντα γιά να φτιάχνει πολεμική βιομηχανία ό εισβολέας τής Κύπρου, ούτε τό γκριζάρισμα τού Αιγαίου στάθηκε αρκετό να σταματήσουν πολιτεία καί πολίτες νά ταΐζουν τήν τουρκική αδηφαγία..

...και ενώ ο μογγόλος χαράζει σύνορα και εγκαθιδρύει κυριαρχία στο Ελληνικό μας Αιγαίο, και όχι μόνο,... ο εντολοδόχος οσφυοκάμπτης ανθέλληνας πρωθυπουργίσκος, εφευρίσκει όλο καί νέες μεθόδους και " μέτρα" γιά το..."καλό" μας γιά να μας κλείνει μέσα σάν τις όρνιθες, και να θολώνει τον ορίζοντα της εθνικής μας συρρίκνωσης με Λιγνάδηδες καί αψιμαχίες τύπου Νέας Σμύρνης, αναλώσιμοι πλέον όλοι στον βωμό της υλοποίησης τών σχεδίων του διεθνούς Σιωνισμού καί τού Εβραϊκού μεσσιανισμού γιά τήν παγκόσμια επικυριαρχία πού περνάει μέσα από τον αφανισμό των

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Ο Θεός της Ελλάδας είναι δίπλα μας….

 

  Του Χάρη Β. Μιχαλακόπουλου  

Θα έλεγα ότι ζούμε σε ένα νέο εμφυλιοπολεμικό κλίμα, εάν ήμουν σίγουρος ότι όλες οι αντιμαχόμενες πλευρές αποτελούνται από Έλληνες. Όχι από ελληνόφωνους, αλλά από Έλληνες με όλο το μεγαλείο και την απαραίτητη επίγνωση τι σημαίνει το προνόμιο να είσαι Έλλην. Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι δεν ισχύει.

Τα δίπολα έχουν πολλαπλασιαστεί. Είναι άσκοπο να τα απαριθμήσω. Η προσωπική μου άποψη είναι, ότι τώρα που η ορθή σκέψη είναι «βαριά» και επηρεάζεται σαφώς από την καθημερινότητα (ανεργία –επιβίωση -cov19 –φτωχοποίηση -οργανωμένη πλύση εγκεφάλου από ΜΜΕ κλπ) πρέπει να μείνουμε στο ένα και σταθερό λιμάνι μας. Το λιμάνι του Ελληνισμού. Να ταχθούμε μόνο στη πλευρά όσων τώρα και πάντοτε θα μάχονται υπέρ της υπέρτατης αξίας, που δεν είναι άλλη από την επικράτηση της κοσμοθεωρίας του.

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Η εβδομάδα που πέρασε. Μια συνθετική ματιά με (προσπάθεια) εξω-συστημικής οπτικής

 

Γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου


Η αποδοχή της αριστερής πολιτικής ατζέντας, είναι το κοινό χαρακτηριστικό των κομμάτων του αυτοαποκαλούμενου “δημοκρατικού τόξου”. Την εβδομάδα που πέρασε, αυτό έγινε πολύ καθαρό, για όποιον μπορεί να βλέπει χωρίς παρωπίδες.

Η προβολή του Κουφοντίνα, σε ηρωικό φόντο, έγινε συστηματικά από τα συστημικά μέσα και δημιούργησε τις συνθήκες δημιουργίας φυτωρίων χρήσιμων τρομοκρατικών καρικατούρων.