Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Αυταρχικό «μένος» κατά των πολιτών!


Η κυβέρνηση αγνοεί τη λαϊκή βούληση και τρομοκρατεί όσους αντιστέκονται στα επαίσχυντα σχέδιά της

Από τον Γιάννη Κουριαννίδη
Μετά την υπογραφή της συμφωνίας Τσίπρα - Ζάεφ για τη Μακεδονία μας είναι φανερό ότι η κυβέρνηση έχει ξαμολήσει κυβερνητικά και κομματικά στελέχη, αλλά και φίλα προσκείμενους σε αυτήν ακαδημαϊκούς προκειμένου να πείσει την κοινή γνώμη για το... εθνωφελές έργο της!

Η προσπάθεια αυτή κορυφώνεται την ερχόμενη Παρασκευή, αφού ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε στη Θεσσαλονίκη, για ακόμη μία φορά μετά την ντροπή της Πρέσπας, τον πρωθυπουργεύοντα Αλέξη Τσίπρα. Αυτή τη φορά θα προσπαθήσει να μας πείσει για τα... οφέλη της επαίσχυντης συμφωνίας, υπό την κομματική ιδιότητά του, ως αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ! 

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Ομιλία του Γιώργου Σαγιά στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Σε κλίμα συγκίνησης και εθνικής έξαρσης με παρουσία πλήθους
κόσμου τελέστηκε το Μνημόσυνο του εθνομάρτυρα Κ. Κατσίφα στο παρεκκλήσιο της Αγίας Τριάδος στην πλατεία Διάκου Λαμίας. Ο τελών το Μνημόσυνο Αρχιμανδρίτης π. Σεραφείμ μίλησε με λόγια θερμά για τη θυσία του γενναίου παλληκαριού και προσευχήθηκε μετά των παρευρισκομένων για την ψυχή του. Ακολούθως, ο παιδαγωγός και εθνικός αγωνιστής Γιώργος Σαγιάς αναφέρθηκε στον ήρωα Κωνσταντίνο Κατσίφα και στο Βορειοηπειρωτικό ζήτημα τονίζοντας ότι ο δολοφονηθείς υπό των Αλβανών Έλληνας εκτελέστηκε σε αρχαία πατρογονική ελληνική εστία υπερασπιζόμενος τα αναφαίρετα δίκαια του ελληνισμού, τα οποία πηγάζουν από διεθνείς συνθήκες.

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Ο Μακρόν και οι φιλελε πολιτικές είναι οι τελευταίοι σπασμοί του παλιού που πεθαίνει.


Όσα "ΑvecMacron" και να φωνάζουν οι φιλελέδες, δεν μπορούν πια να κρύψουν πως τους έχει πάει το σκ@τό στην κάλτσα!
Και αυτό γιατί ο Μακρόν δεν είναι απλά ένας ακόμη αποτυχημένος Γάλλος Πρόεδρος αλλά ο άνθρωπος στον οποίο οι φιλελέδες είχαν εναποθέσει όλες τις ελπίδες τους για την "ήττα του εθνολαϊκισμού", ειδικά αφότου το άλλο πουλέν τους, ο Τζάστιν ο Τριντώ τους προέκυψε ολίγον...καραγκιόζης (για να το θέσω ευγενικά). "Ηγέτη του ελεύθερου κόσμου", τον αποκαλούσαν μέχρι πρόσφατα και αυτός δεν τους άφησε παραπονεμένους, αφού προσπάθησε να εφαρμόσει όλη την φιλελέ ατζέντα : "πράσινοι" φόροι, "μπατρίδα μας η Ευρώπη", αυστηρές νουθεσίες σε όσες χώρες δεν εφάρμοζαν την πολιτική "Refugees Welcome", άφθονη πολιτική ορθότητα (μέχρι και το καμάκι ποινικοποίησε ο γελοίος!).

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Το ΣΥΜΦΩΝΟ του ΟΗΕ για την ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ που αλλάζει τα πάντα στις χώρες που θα το αποδεχθούν


Διαβάστε Προσεκτικά: 
ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ (ναι: ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ...) ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)! Από 11 Δεκεμβρίου 2018 τίθεται σε εφαρμογή (από τις χώρες που θα το υπογράψουν στο Μαρακές, στο Μαρόκο) το ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ (σε συνέχεια όσων σας είχα ενημερώσει τον Ιούλιο ότι δρομολογήθηκαν στη Νέα Υόρκη, με κατ' αρχάς μάλλον μη δεσμευτικό χαρακτήρα). Με βάση αυτό το ΣΥΜΦΩΝΟ, η έννοια μετανάστης φαίνεται πως αποκτά διευρυμένη ερμηνεία σε σχέση με τις έννοιες πρόσφυγας και παράτυπος μετανάστης και η μετανάστευση θα αναγνωρίζεται πλέον ως δικαίωμα όλων όσοι το επιθυμούν και με προορισμό όποια χώρα -από αυτές που το υπέγραψαν- επιθυμούν.

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Σκοπιανοποίηση της Ελλάδας.


Το δούλεμα δεν συνεχίζεται απλώς, αλλά κλιμακώνεται. Ο Ζάεφ είπε ότι με τη Συμφωνία των Πρεσπών θα διδάσκονται τα «μακεδονικά» στη Βόρειο Ελλάδα και από την ολόγυμνη αλήθεια, αυτή που έβλεπε εξαρχής ο λαός, φάνηκε και στους υπόλοιπους τμήμα από τον μηρό της και σοκαρίστηκαν. Ως φυσική συνέπεια τούτου, ο «ειδικός διαμεσολαβητής» των Ηνωμένων Εθνών Μάθιου Νίμιτς έκανε «παρέμβαση» στην κυβέρνηση της ΠΓΔΜ ώστε να τηρηθούν όσα προβλέπει η Συμφωνία των Πρεσπών. 
Αυτό σημαίνει σε ελεύθερη μετάφραση τα ακόλουθα: Ο Νίμιτς, ο οποίος έχει