Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Αναλυτικά στατιστικά στοιχεία για τις αποβάσεις στα νησιά (Ανθρώπων και σκαφών) το Νοέμβριο και το 2019


Τα στατιστικά στοιχεία που δημοσιεύονται κατωτέρω αναφέρονται στις αποβατικές επιχειρήσεις που πραγματοποιούνται στα Ελληνικά νησιά, από το στρατό των παρανόμων μεταναστών και αφορούν το μήνα Νοέμβριο του 2019 και το σύνολο της χρονιάς 2019.
Μπορείτε να διαβάσετε τα αναλυτικά στοιχεία που αφορούν Ανθρώπους και σκάφη που έφτασαν στις ακτές της Λέσβου, της Χίου, της Σάμου, της Κω, και της Λέρου. Θα διαβάσετε επίσης το συνολικό αριθμό αφίξεων, προσωπικού και μέσων, καθώς και τους αριθμούς που αφορούν τις μεταφορές παρανόμων μεταναστών που έγιναν προς την ενδοχώρα της Ελλάδος.

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Τον χαμηλό τον γάιδαρο όλοι τον καβαλάνε...


Τον χαμηλό τον γάιδαρο όλοι τον καβαλάνε
(μανιάτικη παροιμία)
γράφει ο Γιάννης Σ. Καργάκος.

Η Τουρκία, όπως και στον Β΄ παγκόσμιο Πόλεμο, έτσι και τώρα «παίζει» σε πολλά ταμπλό. Με ένα μόνο δεν παίζει: με την πάγια διεκδικητική αναθεωρητική της πολιτική. Παίρνει ό,τι μπορεί από το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ το ίδιο κάνει και με τη Ρωσία. Ο κατακλυσμός των λαθρομεταναστών στη χώρα μας εντάσσεται στα ευρύτερα δικά της (και όχι μόνο) γεωπολιτικά σχέδια. Μέσω των ισλαμιστών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό η Τουρκία ασκεί πολιτική. Σε λίγα χρόνια οι ξένοι στη χώρα μας θα είναι όσοι κι εμείς. Η δική μας άψογη - άψυχη στάση απέναντί της (και όχι μόνο) δεν ενέχει τον φόβο του ραγιά αλλά το θράσος του γενίτσαρου. Κι ενώ εμείς μιλάμε για ρατσισμό κι έμφυλες ταυτότητες, η Τουρκία μας πολεμά με «έμψυχες σφαίρες». Κι ενώ στην Ελλάδα καταβάλλεται κάθε είδους προσπάθεια από επίσημους και ανεπίσημους φορείς να εξαχνωθεί το πατριωτικό αίσθημα, εκεί -αλλά και σε άλλες χώρες- γίνεται το αντίθετο.

Πέρασαν 75 χρόνια από τότε πού οί πρώτες ημέρες τού Δεκεμβρίου βάφτηκαν μέ αίμα αθώων.


Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Η Αθήνα, που λίγο πριν είχε απελευθερωθεί από τον γερμανικό ζυγό, δοκιμαζόταν από μια άνευ προηγουμένου επίθεση και μια πρωτοφανή εκδήλωση δολοφονικού μένους. Το ΚΚΕ, το ξενοκίνητο κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας, αποπειράθηκε να κάνει πράξη τους σχεδιασμούς του την περίοδο της Κατοχής· να καταλάβει την εξουσία και να αλυσοδέσει την πατρίδα στα σοβιετικά κάτεργα.

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΕΔΩ και ΤΩΡΑ!!



Όλα δείχνουν ότι πλησιάζει η στιγμή για τα μεγάλα «ναι» και τα μεγάλα «όχι» στα Ελληνοτουρκικά. Ενώ οι εναντίον της Ελλάδας κινήσεις της γείτονος αυξάνονται σε αριθμό και δυναμώνουν σε ένταση, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αποδεικνύεται ένας από τους σημαντικότερους πόλους στήριξης της επεκτατικής πολιτικής της Τουρκίας.
Οι ερμηνείες για τη στάση του ποικίλλουν, αλλά καμία δεν τιμά ούτε την πατρίδα του ούτε τον ίδιο προσωπικά.
Η Ευρωπαϊκή Ενωση και το ΝΑΤΟ σφυρίζουν αδιάφορα, την ίδια στιγμή που ο

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Επιτυχημένη εκδήλωση για την Ελληνική γλώσσα από το νεοσύστατο «Δίκτυο Πολιτών» Λαυρίου

Ο καθηγητής και Συγγραφέας Αντώνης Αντωνάκος φωτογραφήθηκε με πολλές ομάδες ακροατών

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση-- ομιλία, πού διοργάνωσε το νεοσύστατο «Δίκτυο Πολιτών Λαυρίου», με θέμα «Ελληνική γλώσσα, το ύψιστο “εργαλείο του νου” (από τον Όμηρο έως σήμερα)».