Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Λευτεριά στα αδέρφια μας - 113 ημέρες στις φυλακές των Τούρκων ξεχασμένοι από την ανθελληνική συγκυβέρνηση


η ηλεκτρονική μας αφίσα
113 ημέρες αιχμάλωτοι των Τούρκων και της προκλητικής αδιαφορίας της ανθελληνικής συγκυβέρνησης. 
Η οποία ενδιαφέρεται μόνο για την άδεια του δολοφόνου Κουφοντίνα, τις παρελάσεις των gay, τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, τους γάμους τους και τις υιοθετήσεις παιδιών. 
Νοιάζεται μόνο για τα δίκαια των τραπεζών και των τοκογλύφων, των εργοδοτών οι οποίοι σε λίγο θα είναι μόνο οι πολυεθνικές. 
Σκαρφίζεται τρόπους μόνο για το πως θα διώξει επιχειρήσεις στα Σκόπια, στην Βουλγαρία και στην Αλβανία ενώ από την άλλη υποκρίνεται ότι ενδιαφέρεται για επενδυτές. 
Ανησυχεί αν θα τα καταφέρει να διώξει και άλλα ελληνόπουλα στο εξωτερικό, να αυξήσει την υπογεννητικότητα των Ελλήνων, να εξοντώσει οικονομικά και ηθικά τους εναπομείναντες Έλληνες. 
Παράλληλα ενισχύει τον εποικισμό της πατρίδος μας μοιράζοντας χρήματα στους μουσουλμάνους εποικιστές και σχεδιάζει με την αφεντικίνα τους Μέρκελ να φέρει χιλιάδες ακόμα αφρικανούς και ισλαμιστές ώστε να ολοκληρώσει πιο γρήγορα την αντικατάσταση του πληθυσμού και να αποκτήσει μια στρατιά ψηφοφόρων μοιράζοντάς τους απλόχερα ιθαγένειες καθώς ο ελληνικός λαός τους γύρισε την πλάτη.

Κόπτεται να τελειώσει την προετοιμασία για την παράδοση των εδαφών και την αλλαγή των συνόρων μας χαρίζοντας εδάφη και ιστορία στους παλαιούς συμμάχους του ΒΠΠ της Γερμανίας, στους Σλάβους των Σκοπίων, στους Βούλγαρους, στους Αλβανούς και στους Τούρκους. 
Αυτά που αναφέρω είναι μια μικρή περίληψη από τις προδοτικές ενέργειες που προχωρεί αυτό το τερατώδες έκτρωμα που κυβερνά την χώρα.   Ακούσατε για κάποια κίνηση για τα ελληνόπουλα που βρίσκονται στις τουρκικές φυλακές; Είδατε να κάνουν κάποια διαμαρτυρία στον ΟΗΕ ή αλλού; Τίποτα ! τους έχουν εγκαταλείψει. Την βουλή ξέρουν μόνο να φωτίζουν στα χρώματα της ιδεολογίας τους. Εμείς δηλώνουμε ότι η σκέψη μας είναι μαζί τους και συζητάμε με συναγωνιστές και πατριωτικούς φορείς προσπαθώντας να οργανώσουμε δράσεις.
Λευτεριά στα ελληνόπουλα  Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη  

εθ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π