Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τρίτη 28 Μαΐου 2019

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΛΛΑΣ! Μετά την Μακεδονία η Θράκη.


Η Θράκη στο στόχαστρο μαζί με τη Μακεδονία, καθώς και η Ήπειρος, τα Δωδεκάνησα, η Κρήτη και η Κύπρος. Οι 5 πρώτες φωτογραφίες , από εντυπάκι που έβγαζε ο γράφων το 1986-1987 μαζί με συναγωνιστές που βοηθούσαν. Παιδιά και έφηβοι, εδώ και δεκαετίες, βλέπαμε τον προωθούμενο εθνικό ακρωτηριασμό και αντιδρούσαμε και αντιδρούμε με κάθε τρόπο. Οι πολιτικοί που ψήφιζες και ψηφίζεις, δεν το έβλεπαν; Εάν δεν το έβλεπαν, είναι ανίκανοι!
Εάν το έβλεπαν και δεν αντιδρούσαν, είναι συνυπεύθυνοι! Κι όποιος ακόμη συντάσσεται μαζί τους καθώς και με πολιτικούς γυρολόγους, είναι μέρος τού προβλήματος! Ξαναλέω: Πέρνα στο δίκτυο της νέας εθνικής αντίστασης και προοπτικής. Όποιος και όποια δεν στέκεται δίπλα μας στον εθνικό αγώνα, θα σταθεί δίπλα τους στις εθνικές ήττες. Έλα μαζί για επίπονο, πεισματικό, ανυποχώρητο και αποτελεσματικό εθνικό αγώνα! Μπορούμε να αντιστρέψουμε τα αρνητικά κατεστημένα και τις αρνητικές εξελίξεις που συνεχίζουν να δημιουργούν. Πάμε μαζί! 
Γ. Σαγιάς


   Τα αποτελέσματα της πολιτικής των κομμάτων της μεταπολίτευσης είναι αυτά      που βγήκαν από τις κάλπες των εκλογών της 26 Μαΐου 2019. 
                                             


φωτογραφίες , από εντυπάκι που έβγαζε ο γράφων το 1986-1987 μαζί με συναγωνιστές που βοηθούσαν.










4 σχόλια:

  1. ...και τα οποία αποτελέσματα που δίνετε είναι λανθασμένα αφού τώρα που γράφω η ενσωμάτωση αποτελεσμάτων είναι στο 97% και στην Ροδόπη παίρνουν 37,81% και όχι 47,26% που γράφετε εσείς.
    Επίσης στην Ξάνθη παίρνουν 25,05% και όχι 39,74% που γράφετε εσείς.

    https://ekloges.ypes.gr/current/e/home/parties/73/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως λες αγαπητέ φίλε:"Αφού τώρα που γράφω η ενσωμάτωση αποτελεσμάτων είναι στο 97%" Την ώρα που γράφτηκε το άρθρο τα αποτελέσματα ήταν αυτά που δείχνουν οι εικόνες(δεν τα γράφουμε εμείς). Η διαφορά του 10% μας χαροποιεί αλλά δεν αλλάζει την εικόνα του εθνικού ακρωτηριασμού.

      Διαγραφή
    2. Όντως δεν την αλλάζει και πολύ. Παρακάτω έχω τις συνολικές ψήφους σε πατριωτικά-εθνικιστικά κόμματα με 99,39% ενσωμάτωση.Θα πρόσθετα και των ανελ-δεν το έκανα- γιατί πατριώτες το ψηφίζουν αλλά σαν κόμμα σιγά το πατριωτικό.

      ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
      4,88% 274.271
      ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ - ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
      4,19% 235.195
      ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ (ΛΑ.Ο.Σ.)- (ΠΑΤ.ΡΙ.Ε.)
      1,23% 69.113
      Ελεύθερη Πατρίδα
      0,73% 40.929
      ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ
      0,66% 37.251
      ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
      0,19% 10.743
      ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ
      0,04% 2.034

      Σύνολο 11,92% και 669.536 ψήφους.

      Διασπασμένοι και 12% σχεδόν.
      Ενωμένοι ή έστω πιο οργανωμένοι ή σαν συμμαχία-συνασπισμός σίγουρα είμαστε στο 18%-19% και στο 1.000.000 τουλάχιστον.


      Διαγραφή
  2. Ἡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ τοῦ πολιτικοῦ ἀρχιαπατεώνα Βελοπούλου ΔΕΝ ἔχει θέσιν ἐδῶ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π