Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

Η αντικατάσταση του Ελληνικού πληθυσμού άρχισε. Ο Μητσοτάκης το είχε αναγγείλει προ των εκλογών!


Στίς 4 Ιουνίου του 2019, προ των εκλογών, ο Πολύδωρος Δάκογλου έβαζε το δίλημμα στο άρθρο του "Η «Συμφωνία της Αλήθειας» του Κυριάκου Μητσοτάκη και τα ψιλάγράμματα των πολυεθνικών συμβολαίων":
-Όλοι εσείς που σκέπτεστε να ψηφίσετε τον Κυριάκο Μητσοτάκη γνωρίζετε τα πιστεύω του και που θέλει να πάει την Ελλάδα; 
Και ανέλυε πιο κάτω τον λόγο που έθετε αυτόν τον προβληματισμό, τεκμηριώνοντας τον από τα λεγόμενα του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Global Forum στο Ισραήλ (την Δευτέρα στις 11 Ιουνίου 2018). Ο οποίος είχε δηλώσει μεταξύ άλλων πως «Η άνοδος της ξενοφοβίας, του νατιβισμού και του ρατσισμού είναι δυστυχώς μία πραγματικότητα στην Ευρώπη την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε». Πολύ πονηρά χρησιμοποίησε μια λέξη άγνωστη για τους ψηφοφόρους του και που η μετάφραση στα ΜΜΕ ήταν άλλη.
Μετέφραζαν τον νατιβισμό ως εθνικισμό οι χρήσιμοι δημοσιογράφοι του πολιτικού συστήματος. Τι σήμαινε όμως ο νατιβισμός μας το εξηγούσε ο συν. Δάκογλου. 
-Νατιβισμός, είναι η θεωρία που υποστηρίζει ότι «τα κράτη πρέπει να κατοικούνται αποκλειστικά από μέλη της αυτόχθονος ομάδας («το έθνος»), και ότι οι μη αυτόχθονες πολίτες και ιδέες απειλούν ριζικά το ομοιογενές έθνος-κράτος».

Λέει λοιπόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν αναφέρει πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε το Νατιβισμό ότι, «πρέπει να καταπολεμηθεί η άποψη ότι στην Ελλάδα πρέπει να κατοικούν απόγονοι Ελλήνων» και άρα, η προσέλευση, παραμονή, πολιτογράφηση και απόδοση Ιθαγένειας σε εκατοντάδες χιλιάδες εισβολείς μετανάστες δεν αποτελεί πρόβλημα.

Οι Έλληνες λοιπόν δίνοντας στις εκλογές την ψήφο τους στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στην Νέα Δημοκρατία, έδωσαν και το πράσινο φως στην διαδικασία της αντικατάστασής τους. Εμείς για μια ακόμη φορά αποκαλύψαμε τις προθέσεις του αλλά δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε. Έτσι βλέπουμε πως λίγο μετά τις εκλογές ξεκίνησε εντατικά αυτό που ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργός είχε προαναγγείλει. Η εισροή χιλιάδων λαθραίων μεταναστών που αρχικά φτάνουν στα νησιά μας και προγραμματίζεται με αιτιολογία την...αποσυμφόρηση, η προώθηση τους και η μόνιμη εγκατάστασή τους σε περιοχές της υπόλοιπης Ελλάδας. Τα προνόμια για αυτούς αναρίθμητα! 

πιστωτική κάρτα για να μπορούν οι εποικιστές να κάνουν τις
αγορές τους δωρεάν...
Μεταξύ άλλων και δωρεάν διαμερίσματα (μπορείτε να διαβάσετε πατώντας ΕΔΩ την απόφαση του υπουργείου προστασίας του πολίτη στις 27-09-2019), δωρεάν ρεύμα, δωρεάν νερό, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, δωρεάν σίτιση και άλλων αγορών μέσω πιστωτικής κάρτας που παρέχει η Ε.Ε και ο ΟΗΕ. Εμείς μέσω της εισφοράς αλληλεγγύης και άλλων φόρων αλλά και μέσω των κρατήσεων μας στους ασφαλιστικούς φορείς έχουμε την δική μας συμμετοχή με το έτσι θέλω σε αυτόν τον εποικισμό.  
  

                               
                             
Ακολουθεί η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον Νατιβισμό τον οποίο οι χρήσιμοι δημοσιογράφοι παραπλάνησαν μεταφράζοντας την δήλωσή του όπως τους βόλευε. Ως εθνικισμό!

          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π