Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Ο Χρυσάστεροι Πιλάτοι διάλεξαν τον Βαραβά! (Για όσους θυμούνται το δίλημμα «Ιησού ή Βαραβά»)

 γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Θα μπορούσα να γεμίσω την σελίδα με εκατοντάδες εικόνες, δηλώσεις και Βίντεο, από απλές πράξεις του Λαού μας που υπερασπίσθηκε την Πίστη του, ανήμερα των Φώτων. Μαζί του και δεκάδες φωτογραφίες απλών Ιερέων και κάποιων λίγων Μητροπολιτών που τίμησαν την πανάρχαια, μεγάλη γιορτή εξαγνισμού των Υδάτων.

Το ίδιο και με πράξεις εκατοντάδων Ένστολων και δεκάδων αστεράτων που «τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι (των πολιτικών και φυσικών προϊσταμένων τους)» προχώρησαν σε συλλήψεις και προσαγωγές εκείνων που έσωσαν την Τιμή της Ορθοδοξίας και της σύνδεσής της με τον νεότερο Ελληνισμό.

Δεν το κάνω γιατί δεν επιθυμώ να συμβάλω στο φακέλωμα αγνών Πατριωτών από όργανα του συστήματος που λειτουργούν επ’ αμοιβή, ούτε στο υπηρεσιακό φάκελο αμοιβών των υπάκουων εντολοδόχων.                                                                                    

Ας γνωρίζουν όμως κάποιοι χρυσάστεροι της ΕΛ.ΑΣ ότι έχασαν μία ακόμη ευκαιρία να αποδείξουν ότι είναι σπλάχνα του Λαού και ότι δεν στηρίζουν τον διαχωρισμό του σε προνομιούχους και πληβείους. Ότι ο Έλληνας φορολογούμενος δεν τους πληρώνει για να ανέχεται την ασύδοτη δράση των κομμουνιστών, των Συριζαίων και των παράνομων μεταναστών ενώ συγχρόνως βιαιοπραγούν και συλλαμβάνουν Πατριώτες και Ορθοδόξους Χριστιανούς. Έλληνες που υπερασπίζονται -χωρίς έκτροπα- το Σύνταγμα, την Ιστορία και την Πίστη. Αξίες για τις οποίες πάλεψαν και θυσιάστηκαν πατεράδες, μανάδες, παππούδες, γιαγιάδες, φιλέλληνες και αμούστακα παιδιά.

Το 2021 θα είναι καλή χρονιά, χρονιά αγώνων, για όσους -και είναι πολλοί- έφτασαν στα όρια των ανοχών τους.

Το 2021 θα είναι κακή χρονιά, χρονιά διάψευσης, για όσους πιστεύουν πως ο Έλληνας έσκυψε το κεφάλι.

Το Φθινόπωρο του 2021 είναι κοντά. Το ίδιο και το Φθινόπωρο των συστημικών παραγόντων.

Ας ετοιμαζόμαστε όλοι. Και Εμείς… και Αυτοί!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Πόντιος Πιλάτος “εφάρμοσε το νόμο” και προχώρησε στη σταύρωση του Ιησού, ελευθερώνοντας τον Βαραββά.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Οι αρμόδιοι για την επιβολή της τάξης, που επέδειξαν ζέση ως προς την εφαρμογή των εντολών, θα φτάσουν ψηλά στην ιεραρχία των σωμάτων ασφαλείας. Αν βέβαια, αυτό το σύστημα συνεχίσει να διοικεί τον τόπο.

Βίντεο που αξίζει να δείτε:

https://youtu.be/orVu2_2Iaw4?list=PLOr8_NyPviM5wBNH7fDPzXab58Wm122DM

 

https://youtu.be/49KO5ygG8zg?list=PLOr8_NyPviM5wBNH7fDPzXab58Wm122DM

 

 https://youtu.be/JsAFa6S6pnM

1 σχόλιο:

  1. Πολύδωρε τότε τὴν ἐποχὴ τοῦ ὠργανωμένου ἀγῶνα μας αὐτοὺς εἴχαμε ἀπέναντί μας μὲ ἔκδηλο τὸ μῖσος στὰ πρόσωπά τους διότι τολμούσαμε νὰ καταγγέλλουμε τοὺς αὐθένας τους παρὰ τὸ γεγονὸς ὅτι τὸ κίνημα οὐδέποτε διεσάλευε τὴν τάξι στὶς κινητοποιήσεις του. Τότε ηταν ποὺ ἄρχισα νὰ ἀλλάζω ἄποψι γι αὐτοὺς. Δυστυχῶς ὁ ἀστυνομικὸς -πλὴν ἐλαχίστων ἴσως ἐξαιρέσεων - γράφει στὰ παλαιότερα τῶν ὑποδημάτων του τὶς λέξεις Πατρίς καὶ Ἐθνος, ἐνίοτε δὲ τοὺς εἶδα άκόμη καὶ νὰ κουρελιάζουν τὴν Ἑλληνικὴ σημαία, ὅπως τότε σὲ μία διαμαρτυρία μας ἔξω ἀπὸ τὴν Ἀλβανικὴ πρεσβεία. Ἀπὸ ὑπηρέτες τῆς Νέας Τάξεως Πραγμάτων τὶ νὰ περιμένει κανείς;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π