Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Οι στυμμένες λεμονόκουπες.

Στις 3 Μαρτίου το 2004 ο κύριος Βορίδης ως πρόεδρος του Ελληνικού Μετώπου δήλωνε σε ομιλία του προς τους τότε ψηφοφόρους του :
ΠΑΣΟΚ και ΝΔ εκφράζουν τον διεθνισμό και υπηρετούν συνειδητά ανθελληνικές επιλογές. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ υπόσχονται ότι θα νομιμοποιήσουν τους λαθρομετανάστες, ότι αποδέχονται το σχέδιο Ανάν που ξεπουλάει την Κύπρο, θέλουν να βάλουν την Τουρκία στην Ευρώπη, ζητούν να μειωθεί η στρατιωτική θητεία στους 6 μήνες. Ποια η διαφορά τους; Καμία.
Επίσης με.... έντονο λόγο συνέχισε :
Εγώ ως Πρόεδρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ και έχοντας την ευθύνη αναπτύξεως του εθνικιστικού κινήματος στην Ελλάδα το τονίζω για άλλη μία φορά: οι Έλληνες πατριώτες δεν θα γίνουν το δεκανίκι του πολιτικού κατεστημένου. Δεν θα στηρίξουμε Νέα Δημοκρατία, δεν θα ψηφίσουμε Μητσοτάκη, θα αγωνισθούμε για να ανατρέψουμε το δοσιλογικό πολιτικό κατεστημένο.

Άραγε κατά πόσο κύριε Βορίδη άλλαξε η Νέα Δημοκρατία και πειστήκατε να την ακολουθήσετε και να ενταχθείτε στις τάξεις της. Τώρα έπαψε να εκφράζει τον διεθνισμό και να υπηρετεί ανθελληνικές επιλογές ? Έπαψε να υπόσχεται ότι θα νομιμοποιήσει τους λαθρομετανάστες? Αλήθεια η Νέα Δημοκρατία ανήκει στο δοσιλογικό πολιτικό κατεστημένο ? Κατά τα λεγόμενά σας πάντα . Αυτό που σίγουρα είναι ξεκάθαρο από την τότε ομιλία σας στην πλατεία Κολοκοτρώνη είναι ότι οι Έλληνες πατριώτες δεν έγιναν δεκανίκι του πολιτικού συστήματος .

Θα ήθελα επίσης να προσθέσω την διαφαινόμενη ικανοποίηση  των Εθνικιστών που στήριζαν αυτούς που όπως αποδείχθηκε τελικά σαν στόχο είχαν μόνο την καριέρα τους και γενικότερα το προσωπικό τους συμφέρον , σχετικά με την "εξέλιξη " της πολιτικής πορείας των εθνικοφιλελεύθερων .
Στην σύνθεση της κυβέρνησης ο Μάκης Βορίδης αλλά και ο Άδωνις Γεωγιάδης έμειναν εκτός .Με πρόσχημα την αντίδραση του Φώτη Κουβέλη και με απειλή την υπουργοποίηση της Ρεπούση ο Αντώνης Σαμαράς "αναγκάστηκε" να υποχωρήσει .Όλοι μας όμως γνωρίζοντας πολύ καλά την ΝΔ αλλά και τον αρχηγό της πιστεύουμε ότι  η στάση Κουβέλη πρέπει να υποδείχθηκε από τον Σαμαρά .
Κίνηση που έβγαζε κερδισμένους όλους εκτός τον Βορίδη και τον Γεωργιάδη. Και δείγμα δύναμης για Κουβέλη και εκτός η Ρεπούση και εκτός αυτοί που πριόνιζαν τον θρόνο Σαμαρά και αποσκοπούσαν στην κατάληψη θέσης με την πρώτη ευκαιρία αλλά και κρυφά χαμόγελα για τους καρεκλοκένταυρους του κόμματος .Με ένα σμπάρο πολλά τρυγόνια. Νέμεσις για τους εθνικιστές η απονεύρωση των "δεξιών" της ΝΔ η καλύτερα των ψευτοεθνικιστών .
Παρεμπιπτόντως στις 15 Μαίου 2012 είχαμε μια συνάντηση εθνικιστών σε κάποιο γραφείο στο Σύνταγμα .Στην συνάντηση παρευρίσκονταν και ο Θάνος Πλεύρης ο οποίος μας διαβεβαίωνε ότι αυτά που ακούγονταν περί προσχώρησης του στην ΝΔ είναι κακοήθειες ! και φήμες . Την συνέχεια την γνωρίζετε .Μετά από 3-4 μέρες προσχώρησε στην ΝΔ .
Ακόμα μια ηθική ικανοποίηση για τους εθνικιστές που και αυτός ο πολιτικάντης έμεινε όχι μόνο εκτός σχηματισμών αλλά και εκτός βουλής .Και οι Νεοδημοκράτες ψηφοφόροι δεν είναι συναγωνιστές Πλεύρη  να σε πλαισιώσουν και  να σε στηρίξουν .Φαίνεται ότι οι "εθνικοφιλελεύθεροι" έχουν αρχίσει να παίζουν τον ρόλο της στυμμένης λεμονόκουπας .

Υπερείδης Γλαύκιππος          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π