Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Η Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας δηλώνει την ικανοποίησή της για την επίτευξη του στόχου της που ήταν η ανάδειξη του προβλήματος της Πλατείας Ελευθερίας.
Η επαιτεία, η εκμετάλλευση ανηλίκων, η χρήση ναρκωτικών ουσιών, η Δημόσια Υγεία κ.α. ήταν οι λόγοι που μας οδήγησαν στη συγκεκριμένη δράση και όχι φυσικά το χρώμα και η καταγωγή κάποιων συμπολιτών μας που έχουν τα ίδια δικαιώματα αλλά και τις ίδιες υποχρεώσεις με όλους μας.
Ανιδιοτελώς και πέρα από κόμματα, παρατάξεις και ρατσιστικές προκαταλήψεις-όπως αδίκως κατηγορηθήκαμε- προσπαθήσαμε να ενεργοποιήσουμε τους αρμόδιους φορείς (Δήμος Καβάλας, Αστυνομία, Λιμενικό, Υπηρεσίες Πρόνοιας) και όχι να υποκαταστήσουμε το ρόλο τους. Ποτέ δεν πήραμε το νόμο στα χέρια μας. Οι εκατοντάδες πολίτες και τουρίστες που περνούσαν καθημερινά από τη Πλατεία είναι αδιάψευστοι μάρτυρες. Δεν επιζητούμε το ρόλο του «χωροφύλακα». Μας αρκεί ο ρόλος της αλογόμυγας του Σωκράτη.
Οι αποφάσεις της σύσκεψης των αρμόδιων φορέων την περασμένη βδομάδα στο Δημαρχείο Καβάλας μας καλύπτουν απόλυτα και ευελπιστούμε να δούμε σύντομα τα απτά αποτελέσματά της.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπολίτες μας που μας δήλωσαν την ηθική συμπαράστασή τους είτε με προσωπική επαφή είτε μέσω των Μ.Μ.Ε.

Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π