Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Η Μακεδονία μας δεν θα γιορτάσει φέτος τα 100 χρόνια από την Απελευθέρωση, χωρίς τα νέα τραγούδια της! Ψηφίστε το τραγούδι που σας αρέσει .


Ψηφίστε δίπλα το τραγούδι που θα σας αρέσει περισσότερο, βοηθώντας την τελική επιλογή!
    Από όλα τα τραγούδια που μας στείλατε, ξεχώρισαν αυτά τα κομμάτια, που θα διαγωνισθούν για τις δύο πρώτες θέσεις.
   Λόγω του πολύ μικρής προθεσμίας, ούτε καν ένας μήνας, πολλά τραγούδια στάλθηκαν με μη σωστή ηχογράφηση ή μίξη ήχου, άλλα χωρίς ενορχήστρωση και συμμετοχή πολλών οργάνων και άλλα τέλος εκτός προθεσμίας.
   Θα έχετε όμως την ευκαιρία να τα αποστείλετε σωστά στον επερχόμενο 2ο Διαγωνισμό για τη Μακεδονία και αυτή τη φορά όχι μόνο σε Τραγούδι, αλλά και σε Μουσική Σύνθεση (χωρίς στίχους) και σε Ποίηση (μόνον στίχοι) και μάλιστα με πολύ μεγάλη προθεσμία δημιουργίας και συμμετοχής.
   Σας ευχαριστούμε όλους! Η Μακεδονία μας δεν θα γιορτάσει φέτος τα 100 χρόνια από την Απελευθέρωση, χωρίς τα νέα τραγούδια της! Αυτά που δημιουργήσατε!
   Άλλωστε γι΄ αυτό, για να ακουστούν στους εορτασμούς, ήταν τόσο περιορισμένη η προθεσμία.
   Ακούστε τα με τους φίλους σας και ΨΗΦΙΣΤΕ το καλύτερο! ( ΕΔΩ ΨΗΦΙΖΕΤΕ )

Φέτος, το 2012, συμπληρώνονται 100 χρόνια από την Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης καθώς και του μεγαλύτερου μέρους της Μακεδονίας μας! Η απελευθέρωση της πρωτεύουσας των Μακεδόνων από τον τουρκικό ζυγό στις 26 Οκτωβρίου 1912, ανήμερα της εορτής του Πολιούχου της Αγίου μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του μυροβλήτου, δίνει εορταστικό χαρακτήρα σε ολόκληρη τη Μακεδονία, σε ολόκληρη την υπόλοιπη Ελλάδα, σε όλους τους Έλληνες του Κόσμου!
   Εορτάζοντας λοιπόν τα 100 χρόνια Ελευθερίας η Μακεδονία χρειάζεται τα νέα τραγούδια της, τους νέους ύμνους της, τους νέους ποιητές, στιχουργούς και συνθέτες της, τις νέες φωνές της, που θα περάσουν στις επόμενες γενιές τις μεγάλες μορφές και ώρες των Μακεδόνων! Αλλά και την αιώνια τιμή και ευγνωμοσύνη που οφείλουμε στους ήρωες και πρωταγωνιστές της Ελευθερίας, του νέου εθνικού Έπους του 1912-13! Του δεύτερου ΄21!
   Παράλληλα, θα υμνηθεί η τεράστια αρχαία, αλεξανδρινή, βυζαντινή και νεώτερη ιστορία της Μακεδονίας, αλλά και θρησκευτική κληρονομιά του τόπου μας, τον οποίο η ίδια η Παναγία περί το 41 μ.Χ. διάλεξε για να γίνει το πνευματικό Περιβόλι της, η Κιβωτός της Ορθοδοξίας, το Άγιον Όρος της, ερχόμενη προσωπικά ως εδώ, στην περιοχή της Μονής Ιβήρων! Αλλά και ο Απόστολος Παύλος εκλήθη εκ Θεού ειδικά στη Μακεδονία, με όραμα ανδρός Μακεδόνος που του έστειλε ο Θεός, για να έρθει να κηρύξει στη Μακεδονία μας, το μεγάλο χαρμόσυνο μήνυμα του Χριστιανισμού! Εδώ έλαμψε, κήρυξε και μαρτύρησε εξ άλλου ο Άγιος Δημήτριος και ο Άγιος Νέστορας και Λούπος, ενώ από εδώ ξεκίνησαν οι Θεσσαλονικείς αδελφοί Κύριλλος και Μεθόδιος, εκχριστιανίζοντας τους Σλάβους!
   Ταυτόχρονα, θα δοθεί μέσα από τον Διαγωνισμό Τραγουδιού μιαν ακόμη απάντηση πολιτισμού και δημιουργικότητας για την αιώνια Ελληνικότητα και μοναδικότητα της Μακεδονίας, στους αμετανόητους πλαστογράφους και σφετεριστές της!
   Χιλιάδες χρόνια Ιστορίας – 100 χρόνια Ελευθερίας, κλεισμένα σε ένα τραγούδι! Σε μια πνοή χαράς, ηρωισμού και εθνικής συγκίνησης, που ενώνει, ξεσηκώνει, συγκινεί και ενθουσιάζει, όλες τις καρδιές, όλες τις ματιές, όλους τους Έλληνες του Κόσμου! 

Για περισσότερα στην ιστοσελίδα   http://www.noiazomai.net/makedonia100.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π