Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Καλώς τα παιδιά!


Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ είναι ένα κλειστό «κλαμπ», όπου υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας αναλύονται και συζητιούνται τα προβλήματα της υφηλίου, από ανθρώπους που... ντρέπονται να πουν ανοιχτά τι κουβέντιασαν. Στην Ελλάδα δεν την πολυγνωρίζαμε - μέχρι που έγινε δεκτή στις τάξεις της η Αννα Διαμαντοπούλου. Εκεί η πολυπράγμων πολιτικός πρέπει να έλαβε ισχυρές δόσεις τεχνογνωσίας στη διαχείριση των δημόσιων πραγμάτων. Της έκανε καλό, σε γενικές γραμμές. Ετσι μπορούν να εξηγηθούν και οι χιλιάδες, μυριάδες, εκατομμύρια φωτοτυπίες που διανεμήθηκαν, αντί για βιβλία, όταν εκείνη διατελούσε υπουργός... Παιδείας.
Πήγε κι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, η υπουργάρα Οικονομικών του αλησμόνητου ΓΑΠ (κι αυτός συμμετείχε κάποτε στην Μπίλντερμπεργκ), και θα έχει να το θυμάται, όταν θα κάθεται στη «σέντρα» του κατηγορουμένου για την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ». Ενας από τους «μαϊντανούς» της μαύρης σύναξης της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ είναι ο «αγαπημένος» όλων των Ελλήνων. Ο άνθρωπος που δεν τολμάει να πατήσει στην Κύπρο ούτε μεταμφιεσμένος σε κάμπια: Ο Χένρι Κίσινγκερ. Ναι, αυτός! Φαντάσου δηλαδή τι σόι καταστροφές απεργάζονται όλοι τούτοι, που καταδέχονται να σφίξουν το χέρι αυτού του αρχαίου, ανθρωπόμορφου όφεως.
 
Απήγανος
Στις 13 Ιουνίου 2010, όταν ο ΓΑΠ μεσουρανούσε και η Ελλάς βυθιζόταν στα λασπόνερα της τρόικας, ο σιγανοπαπαδιάς Παπακωνσταντίνου, που είχε κάνει τις βόλτες του στις κατακόμβες της παγκόσμιας εξουσίας, μίλησε στην εφημερίδα «Το ΒΗΜΑ» και στη στήλη «ΒΗΜΑτοδότης» για τη συμμετοχή του: «“Θα μπορούσα να σου πω, αλλά μετά θα έπρεπε να σε σκοτώσω” απάντησε με το γνωστό, αινιγματικό του χαμόγελο σε συνεργάτη μου που τόλμησε να τον ρωτήσει. Ποιο μπορεί να είναι το θανάσιμο μυστικό; Ελπίζω όχι κάτι σχετικό με το μέλλον της οικονομίας».
Οπως απέδειξε η Ιστορία, ο Παπακωνσταντίνου δεν σκότωσε τον συντάκτη της εφημερίδας. Ούτε του αποκάλυψε τι στον κόρακα είπε στη σέκτα των βαρεμένων ολετήρων. Σκότωσε, όμως, την ελληνική οικονομία και οδήγησε στον τάφο χιλιάδες αυτόχειρες και απελπισμένους ανθρώπους.
Φέτος η «συνεδρίαση» της Μπίλντερμπεργκ λαμβάνει χώρα στην Αγγλία (να περιμένετε τα χειρότερα για τη χώρα) από τις 6 έως τις 9 Ιουνίου. Οι ελληνικές συμμετοχές είναι ο δημοσιογράφος Αλέξης Παπαχελάς και ο μπίζνεσμαν Οδυσσέας Κυριακόπουλος. Καλά κρασιά να ευχηθούμε, μακριά από εμάς και με τον απήγανο!
Παναγιώτης Λιάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π