Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Σε πλήρη πανικό το πολιτικό σύστημα.


Σε πλήρη πανικό το βρίσκεται πολιτικό σύστημα, βλέποντας ότι κινδυνεύει να χάσει την διακυβέρνηση της χώρας τόσο στους δήμους και στις περιφέρειες όσο και στο ευρωκοινοβούλιο. Και ξέρει πολύ καλά πως αν χαθούν αυτές οι μάχες θα χαθεί και ο πόλεμος των Εθνικών εκλογών που θα τους οδηγήσει εκτός διακυβέρνησης, κάτι που αυτόματα συνεπάγεται μια σειρά από εξελίξεις «ντόμινο» που θα ακολουθήσουν.Έτσι λοιπόν με αιχμή του δόρατος τις δυο ειδικές ανακρίτριες Ι. Κλάπα και Μ. Δημητροπούλου προχωρούν σε κινήσεις για να θέσουν εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή.
Να θυμίσουμε ότι το ΚΚΕ που ήταν εκτός νόμου λόγω της αποδεδειγμένης αντεθνικής και εγκληματικής του δράσης, καθώς είχε αφήσει χιλιάδες νεκρούς Έλληνες αμάχους και μικρά παιδιά, νομιμοποιήθηκε από τον ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας Κ. Καραμαν αλή το 1974.Οι δυο ειδικές ανακρίτριες λοιπόν με αίτημά τους ζητούν την άρση της ασυλίας για τους υπόλοιπους εννέα βουλευτές της Χ.Α., που δεν έχουν ακόμη εμπλακεί ως κατηγορούμενοι στην ανάκριση. Συγκεκριμένα, ζητούν την άρση της ασυλίας τους για το αδίκημα της ένταξης και διεύθυνσης σε εγκληματική οργάνωση.

Ακόμη ζητούν την άρση της ασυλίας τους για το κακούργημα της κατοχής πυροβόλου όπλου και πυρομαχικών με σκοπό την προμήθεια εγκληματικής οργάνωσης και συγκεκριμένα για τους Νίκο Μιχαλολιάκο (Αρχηγός της Χ.Α. - έχει προφυλακιστεί), Ηλία Κασιδιάρη, Νίκο Μίχο, Π. Γερμενή, (προφυλακισμένο), Στάθη Μπούκουρα (προφυλακισμένο) και Γιάννη Λαγό (προφυλακισμένο).
Επιπλέον, οι ανακρίτριες ζητούν την άρση της ασυλίας για τους εννέα βουλευτές και για το πλημμέλημα της κατοχής όπλων σχετικά με τον Νίκο Μιχαλολιάκο και τη σύσταση παράνομου αρχείου για τον Χρήστο Πάππα.

Η εξέλιξη αυτή δίνει, σύμφωνα με νομικούς κύκλους, νέα ώθηση στην ανάκριση καθώς στη ουσία καθιστά κατηγορούμενους και μάλιστα για βαριά κακουργήματα όλους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π