Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Εθνικιστές Βουλευτές στην Ευρώπη.



Ο Κοινός Παρονομαστής αναγνωρίζοντας την διαρκή παρουσία αλλά και συνεχή προσφορά των στελεχών του Ενιαίου Εθνικιστικού Κινήματος - ΕΝΕΚ στον Αγώνα των Εθνικιστών κάνει αυτό το αφιέρωμα στους συναγωνιστές που κατεβαίνουν ως υποψήφιοι Ευρωβουλευτές με το συνδυασμό του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ και σας καλεί να τους στηρίξετε για να δυναμώσετε την φωνή του εθνικιστικού κινήματος. Ο Πεισίστρατος Γεώργιος Ταρναράς είναι υπήρξε από τα πρώτα 5 μέλη που ίδρυσαν το ΚΙΝΗΜΑ το 1974-1975 και μέλος της διοικούσης επιτροπής του ΕΝΕΚ. Ο Γρηγόρης Κράβαρης από τα ιδρυτικά μέλη του ΕΝΕΚ. Ο Νίκος Μπογονικολός μέλος του ΕΝΕΚ Πάτρας ο Δημήτρης Λιώτης στέλεχος του ΕΝΕΚ Θεσσαλονίκης και μέλος της διοικούσης επιτροπής του και τέλος ο Σπύρος Παπαδόπουλος απόφοιτος της 8ης Σχολής Στελεχών του Κινήματος και ιδρυτικό μέλος του ΕΝΕΚ αλλά και μέλος της συντακτικής ομάδας του Κοινού Παρονομαστή.
Να θυμίσουμε ότι στις ευρωεκλογές της 25 Μαίου αύριο Κυριακή μπορούμε να βάλουμε από έναν ως και τέσσερις σταυρούς. 
Παραθέτουμε απόσπασμα από την ομιλία του ιστορικού Αρχηγού του ΕΝΕΚ Πολύδωρου Δάκογλου που με αυτή έκλεισε τις εργασίες του 4ου Συνεδρίου και που μέσα σε τρεις παραγράφους αποκωδικοποιείται ΟΛΗ η σημασία και η έννοια του Εθνικιστικού μας Αγώνα.

απόσπασμα ομιλίας Πολύδωρου Δάκογλου από το 4ο Συνέδριο του ΕΝΕΚ:

Πολύδωρος Δάκογλου
Συναγωνιστές, είμαστε ένα Κίνημα διαφορετικό άπό τ' άλλα. Δέν θάχουμε ποτέ φίλους γιατί οραματιζόμαστε μία επανάσταση. Κι ή επανάσταση πονάει. Θάχουμε όμως οπαδούς καί θάχουμε ανθρώπους πού θά πιστεύουν σ' αυτές τίς Ιδέες.
Ένα πράγμα χρειάζεται. Χρειάζεται νά τούς αποδεί­ξουμε δτι δέν είμαστε ονειροπόλοι, ότι δέν είμαστε μιά δράκα απομονωτικών ανθρώπων, ότι δέν είμαστε τα παι­δάκια πού επηρεάζονται, πού άγονται καί που φέρονται άπό τήν επιφάνεια της κοσμοθεωρίας μας, ότι δέν είμα­στε τά φασιστοειδή εκείνα πού νομίζουν ότι φορώντας έναν άγκυλωτό σταυρό στό χέρι, υπηρετούν τίς αξίες τοϋ έθνικοσοσιαλισμοϋ.
Ότι είμαστε άνθρωποι υπεύθυνοι, εθνικιστές, γαλου­χημένοι μέσα άπ' τά ελληνικά μηνύματα. "Οτι είμαστε άν­θρωποι πού θά κάνουμε τήν επανάσταση πράξη μέσα άπό τήν καθημερινότητα της ίδιας της ζωής καί μέσα άπό τήν καθημερινή πραγμάτωση των στόχων πού θά θέτουμε.

Γιά νά πείσουμε όμως, Συναγωνιστές όλον αυτόν τόν κόσμο ότι πρέπει νά μας πλαισιώσουν. Γιά νά ξεσηκώσου­με αυτό τόν ποδοπατημένο, περιφρονημένο καi ταπεινω­μένο λαό, γιά νά ξαναπάρουμε τά ματωμένα λάβαρα στά χέρια καί νά τρέξουμε μπροστά, ένα πράγμα χρειάζεται νά γίνει: Νά νοιώσουμε εμείς, νά πούμε καί στους άλλους καί νά τους κάνουμε νά τό πιστέψουν, ότι έμεΐς οι εθνικι­στές είμαστε ή Δύναμις.


   

1 σχόλιο:

  1. Αυτός ο Αγώνας δόθηκε με πείσμα και για τον ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΡΔΑΡΑ ο οποίος δίνει άλλη μια νικηφόρα μάχη. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥ-ΝΑ-ΜΙΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π