Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Ο ΜΥΘΟΣ περί «ΕΠΑΝΑΚΑΜΨΗΣ» του Γ. Καρατζαφέρη.


Πόση αλήθεια κρύβουν τα στοιχεία και ο ..θόρυβος που γίνεται περί «επανάκαμψης» στην πολιτική σκηνή του κ. Γ. Καρατζαφέρη και του κόμματός του του ΛΑΟΣ;
Ας δούμε λοιπόν τα πραγματικά στοιχεία όπως καταγράφηκαν, ας αναλύσουμε τα δεδομένα και ας κάνουμε τις ανάλογες συγκρίσεις πέρα από προπαγάνδες και ευκαιριακούς διθυράμβους και σκοπιμότητες.
Στις βουλευτικές εκλογές τον Ιούνιο του 2012 το κόμμα του  κ. Γ. Καρατζαφέρη είχε πέσει σε απόλυτους αριθμούς ψήφων 97.099 και ποσοστό 1,6%
Δυο χρόνια μετά, στις ευρωεκλογές της περασμένης Κυριακής ο κ.  Καρατζαφέρης πάλι σε απόλυτους αριθμούς πήρε 153.920 και ποσοστό 2,7% δηλαδή 57.000 ψήφους περισσότερο ή μια ποσοστιαία μονάδα, αυτά είναι τα αριθμητικά δεδομένα.

Ας δούμε τώρα αν αυτό δικαιολογεί τους διθυράμβους κάποιων "ρομαντικών" που σερφάρουν στο διαδίκτυο λες και βγήκαν στην κυβέρνηση, διότι είμαι βέβαιος ότι ο κ. Γ. Καρατζαφέρης ξέρει ότι δεν πέτυχε τον βασικό του στόχο, όμως θα προσπαθήσει, και αυτό φάνηκε μετά τις φιλοφρονήσεις με τον πολιτικό τσαρλατάνο ‘Άδωνι Γεωργιάδη, να διαχειρισθεί και να διαπραγματευθεί προς όφελός του αυτό το αποτέλεσμα και εννοώ προς προσωπικό του όφελος….

α) Ο κ. Γ. Καρατζαφέρης δεν πέτυχε λοιπόν τον στόχο του που ήταν να εκλεγεί ευρωβουλευτής και αυτό είναι η ΟΛΗ ουσία του θέματος.

β) Ο κ. Γ. Καρατζαφέρης κάθε Σάββατο είχε την εφημερίδα του στα περίπτερα
 
γ) Επί δύο συναπτά έτη ο κ. Γ. Καρατζαφέρης με το κανάλι του και την καθημερινή του εκπομπή και ένα Κώστα Αιβαλιώτη στην δική του εκπομπή να δίνει «ρέστα» είχε καθημερινή παρουσία και μάλιστα πανελλαδικής εμβέλειας (;;) όσο δεν είχε κανένας άλλος !

δ) Ο κ. Γ. Καρατζαφέρης είχε επί δύο χρόνια έναν ραδιοφωνικό σταθμό..

ε) Ο κ. Γ. Καρατζαφέρης είχε επί δύο χρόνια ο ίδιος και τα στελέχη του, εκατοντάδες παρουσίες στα κανάλια όσο κανένα άλλο κόμμα αναλόγου εμβέλειας.

ζ) Ο κ. Γ. Καρατζαφέρης είχε δύο εν ενεργεία ευρωβουλευτές τα τελευταία (5) πέντε χρόνια, με ότι αυτό συνεπάγεται.

η) Ο κ. Γ. Καρατζαφέρης ανέσυρε από το «ξερονήσι» και μετά από τον πολιτικό εξοστρακισμό που του είχε επιβάλλει, τον κ. Κων/νο Πλεύρη (τι πολιτική ομηρία και αυτή;» προκειμένου να ξεγελάσει κάτι αφελείς, χωρίς βέβαια ιδιαίτερη προβολή του με τον φόβο μήπως και  τον ξεπεράσει σε σταυρούς, μιλάμε δηλαδή για ον ορισμό της στυγνής χρησιμοποίησης ενός ανθρώπου που βέβαια δεν είναι ανήλικος…αυτοί ξέρουν..

θ) Ο κ. Γ. Καρατζαφέρης είχε και διέθεσε πολλά χρήματα στον προεκλογικό αγώνα του κόμματός του από την κρατική χρηματοδότηση που έπαιρνε για προπαγανδιστικό υλικό, για τηλεοπτικά σποτ, έκανε πολλές περιοδείες σε όλη την Ελλάδα, βγήκε σε δεκάδες τηλεοπτικά κανάλια της επικρατείας κλπ κλπ

Και βέβαια μιλάμε για ευρωεκλογές όπου η χαλαρή ψήφος είναι πάντα δεδομένη όσο και να πολώνουν τις εκλογές κυβέρνηση αντιπολίτευση.

Εδώ οφείλω να επισημάνω ότι στον νομό Σερρών ο  κ. Γ. Καρατζαφέρης πήρε 6.500 ψήφους και ποσοστό 5,68% το οποίο οφείλεται αποκλειστικά στον ξεχωριστό αυτόν ανιδιοτελή αγωνιστή, ιδεολόγο και γνήσιο Έλληνα εθνικιστή τον πρ. βουλευτή Ηλία Πολατίδη τον οποίο ουσιαστικά ποτέ δεν πρόβαλε και στον οποίο ούτε καν αναφέρθηκε μετεκλογικά για το απίθανο αυτό αποτέλεσμα ψήφων και  ποσοστού.

Αν τώρα συνεπώς, και μετά από την παράθεση όλων αυτών των στοιχείων, κάποιοι θεωρούν ακόμη ότι πρέπει να θριαμβολογούν διότι το ποσοστό των ευρωεκλογών του 2009 7,2% ψήφοι 366.616 και δύο (2) εκλεγμένοι ευρωβουλευτές που έγινε 2,7% 153.900 ψήφοι και ΚΑΝΕΝΑΣ ευρωβουλευτής, τότε με γεια τους με χαρά τους να παριστάνουν τους τυφλούς, εμείς πάντως δεν θα μπορέσουμε να τους εξηγήσουμε άλλο πως είναι τα…χρώματα.

Αυτό που πρέπει να θυμίσουμε είναι ότι ο κ. Γ. Καρατζαφέρης έστειλε τους πρώην βουλευτές του στον Σαμαρά στηρίζοντας τον Γ. Παπανδρέου στην ψήφιση ου μνημονίου, έβαλε τον Μασόνο Παπαδήμο πρωθυπουργό και εκπρόσωπο των διεθνών τοκογλύφων, και απαξιώθηκε στην συνείδηση των εθνικιστών (που τους θυμάται επιλεκτικά) και πατριωτών, άπαξ δια παντός !!

Τώρα το μόνο που του μένει είναι να χρησιμοποιήσει την «νικηφόρα» ήττα του για να αναστηθεί η.. αστική δημοκρατική παράταξη !! Ο Άνεμος όμως σε όλη την Ευρώπη φυσάει ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ και στην Ελλάδα αυτή η συμπαγής εθνικιστική δύναμις σύντομα θα βρει την ελληνική της κατεύθυνση και τον προορισμό της.

Σπύρος Παπαδόπουλος. 

9 σχόλια:

  1. Αγαπητέ πρώην Πρόεδρε της Τ.Ο ΛΑ.Ο.Σ Κυψέλης,
    Όταν επιχειρείτε να φτύσετε, πρέπει να προσέχετε την κατεύθυνση του ανέμου, γιατί ο κίνδυνος να επιστρέψει στα μούτρα σας είναι πέρα για πέρα υπαρκτός.
    Για να αποφύγετε λοιπόν τέτοιου είδους αιφνιδιασμούς που -υποθέτω δεν θα σας κάνουν να νιώσετε τόσο άνετα- πρέπει να δηλώνετε την ιδιότητα σας και να εξηγείτε γιατί και πως αποχωρήσατε απο την θέση που κατείχατε στο κόμμα με ειλκρίνεια, σαφήνεια και όχι βερμπαλισμούς. Αν όμως δεν σας το επιτρέπει το αφεντικό σας Μάκης Βορίδης, τότε είναι καλύτερο να σιωπάτε... Όπως κάνουν και όλοι οι υπόλοιποι της ομάδας σας...

    Χ.Α.ΚΑΛΟΥΔΗΣ
    ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΛΑ.Ο.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το μονο που δεν ειπες αγαπητε ειναι οτι τα γκαλοπ μεχρι τελευταια ωρα του εδιναν 1 % και ετσι το συστημα λειτουργησε αψογα την χαμενη ΨΗΦΟ . ενω το ΠΟΤΑΜΙ που το εδινε 12 πηρε 6,6% για φαντασου
    να εδινε το συστημα τον ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ 5%τη δυναμικη θα διμηουργουσε.
    ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΚΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς τον τ. Πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης ΛΑ.Ο.Σ Κυψέλης, Σπ. Παπαδόπουλο
    Κύριε τ. Πρόεδρε της Τ.Ο ΛΑ.Ο.Σ Κυψέλης, πρέπει να προσέχετε πολύ όταν φτύνετε, γιατί ο κίνδυνος να γυρίσει στα μούτρα σας, είναι πράγματι μεγάλος.
    Με την ευκαιρία της επικοινωνίας μας, μήπως μπορείτε να μας πείτε ευθέως, ειλικρινά και χωρίς ξύλινα και κούφια λόγια που συνηθίζατε να λέτε, τους λόγους που σας οδήγησαν στην αποχώρηση σας από το κόμμα που σήμερα καθυβρίζετε με τόση μανία;
    Αν πάλι δεν σας το επιτρέπει ο «αφεντικός» σας, εντιμότατος κ. Μάκης Βορίδης, ιδιαίτερα τώρα που ετοιμάζεται να γίνει και πάλι Υπουργός, πάει καλά, δεν θα επιμείνω και ο νοών νοείτω.
    Και τι νοεί; Ότι αυτή η επίθεση, αποσκοπεί στο να δώσετε εξετάσεις καλής διαγωγής στον μέλλοντα Υπουργό, μπας και σας αξιοποιήσει σε καμιά θεσούλα στο Δημόσιο.
    Ρωτάω απλώς και να με συγχωρείτε που σας πιέζω, αντί να σας συγχαίρω για το βαρύγδουπο πόνημα!

    Χάρης Α. Καλούδης
    Διευθυντής Γραφείου Τύπου ΛΑ.Ο.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πόσο καλή γνώση των πραγμάτων έχετε φαίνεται από τις ανακρίβειες που γράφετε.
      Θα σας πρότεινα προφορικά να σας εξηγήσει ο Γιάννης ο Γιαννάκενας ποιες είναι οι σχέσεις μου με τον Βορίδη από την ημέρα που έφυγε από τον ΛΑΟΣ και πότε έφυγα εγώ και για ποιο λόγο. Επειδή όμως τα γραπτά μένουν και τεκμηριώνουν του λόγου το αληθές, είναι η καλύτερη απάντηση στην άγνοια που έχετε. Σας παραπέμπω λοιπόν στην ανακοίνωση που εξέδωσε η επιτροπή της Δημοτικής οργάνωσης Κυψέλης, την οποία έγραψα με τα ίδια μου τα χέρια ως Γραμματέας του ΛΑΟΣ Κυψέλης, ανέγνωσα στα μέλη της επιτροπής. Εγκρίθηκε παμψηφεί καταχωρήθηκε στα πρακτικά της Τοπικής Κυψέλης, εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Προέδρου και του κόμματος και αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική σελίδα της Δημοτικής επιτροπής Κυψέλης στις 20/02/2012 όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα. Την οποία και παραθέτω και την ίδια αλλά και την παραπομπή ανάρτησης εδώ: http://laoskipselis.blogspot.gr/

      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΥΨΕΛΗΣ

      ΠΡΟΣ: - ΠΡΟΕΔΡΟ του ΛΑΟΣ 20/02/2012
      κ. Γ. Καρατζαφέρη
      - Οργανωτικό ΛΑ.Ο.Σ.

      Μετά τα τελευταία γεγονότα στις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ. ( προσχώρηση στην Ν.Δ. των κ.κ. Βορίδη-Γεωργιάδη), το Δ.Σ. της Δ.Ε. Κυψέλης-6η δημοτική κοινότητα, σε τακτική συνεδρίαση του την Δευτέρα 20/2/2012 και με δεδομένα τον προβληματισμό και τις απορίες που προέκυψαν στα μέλη και τους φίλους του ΛΑ.Ο.Σ. στην περιοχή μας από τις πράξεις των δύο πρώην Βουλευτών, μετά από συζήτηση, αποφάσισε ομόφωνα να εγκρίνει κείμενο ανακοίνωσης του γραμματέα της Δ.Ε. κ. Σπύρου Παπαδόπουλου η οποία να ανακοινωθεί στον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρη, στο οργανωτικό της Κ/Δ του ΛΑ.Ο.Σ. και να αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα της Δ.Ε.

      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

      Αγωνιζόμαστε για ιδέες, αξίες, αρχές, θεσμούς.

      Δεν υπηρετούμε παρακμιακές συμπεριφορές, προσωπικές τακτικές και στρατηγικές ποδηγέτησης, που έχουν σαν αποτέλεσμα την κατασπατάληση ανθρώπινου δυναμικού προς εξυπηρέτηση προσωπικών και μόνον φιλοδοξιών.

      Αρνούμαστε παλαιοκομματικές νοοτροπίες «άλλων» εποχών που κατέστρεφαν ελπίδες και προοπτικές και μάτωναν ψυχές, στέλνοντας στην αγωνιστική απραξία χιλιάδες αγωνιστές.

      Ο πολιτικός αρριβισμός και το «life style» δεν έχουν θέση και χώρο στο δικό μας πνεύμα που σαν ορίζοντα και σημείο αναφοράς έχει την μαχητική αντίληψη ζωής και την αγωνιστική καταξίωση μέσα από την συλλογική προσπάθεια.

      Το σαθρό και υπό κατάρρευση οικοδόμημα του πολιτικού συστήματος όσοι έψαχναν την αφορμή και έσπευσαν να το στηρίξουν σύντομα θα το νιώσουν να καταρρέει και στις δικές τους πλάτες.

      Παραμένουμε ενωμένοι και συντεταγμένοι στον ΛΑ.Ο.Σ., τον πολιτικό πατριωτικό φορέα που διεμβόλισε το σύστημα και αποκάλυψε τον αντεθνικό και αντιλαϊκό ρόλο του συνασπισμού ΠΑ.ΣΟ.Κ.-Ν.Δ. Α.Ε. και ΣΙΑ, στηρίζοντας τον πρόεδρο του κ. Γ. Καρατζαφέρη, συνεχίζοντας τον αγώνα για την πατρίδα μας, την εθνική αξιοπρέπεια και τον δοκιμαζόμενο λαό των Ελλήνων.

      ΛΑ.Ο.Σ. Κυψέλης
      Το Δ.Σ. της Δ.Ε.

      Όσον αφορά τους λόγους αποχώρησής μου από τον ΛΑ.Ο.Σ. τον Νοέμβριο του 2012 πλέον όταν ο πρόεδρος Καρατζαφέρης μας αποκαλούσε μαύρες γάτες σας παραπέμπω, επειδή και πάλι πιάνεστε αδιάβαστος, στην ανάρτηση της στον παρόν ιστολόγιο. Επί των εκτιμήσεων που έκανα δεν απαντήσατε σε τίποτα, άρα συμφωνείτε.

      Λόγοι αποχώρησης μου από τον ΛΑ.Ο.Σ. :
      http://koinosparanomastis.blogspot.gr/2012/11/6.html

      Ένα από τα άρθρα μου στο οποίο φαίνεται αυτό που εσείς αγνοείτε:

      http://koinosparanomastis.blogspot.gr/2013/07/blog-post.html

      Σε ότι αφορά τα γκάλοπ που είναι η μόνη παράληψη μου αλλά το θεωρούσα αυτονόητο, θα συμφωνήσω απόλυτα γιατί έτσι αντιμετώπιζαν και τα αντιμετωπίζουν πατριωτικές και εθνικιστικές κινήσεις.

      Διαγραφή
  4. Ο Καρατζαφέρης κραυγάζει εδώ και κάποιο καιρό ότι πρέπει να σωθεί η αστική δημοκρατία. Τί σχέση μπορεί να έχει αυτός ο άνθρωπος με τον εθνικισμό? Επίσης φωνάζει ότι πρέπει να σωθεί η δεξιά παράταξη. Τί σχέση έχουν οι εθνικιστές με την δεξιά παράταξη? Πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι οι εθνικιστές υπηρετούν το ελληνικό έθνος και την ιδεολογία τους και ποτέ πρόσωπα. Επειδή βρεθήκαμε σε για ένα διάστημα μαζί στο εθνικιστικό στρατόπεδο με κάποιους αλλά αυτοί πρόδωσαν την ιδεολογία μας (βλέπε Βορίδης-υιός Πλεύρης) αυτό δεν σημαίνει ότι τους αποδεχόμαστε. Τους καταδικάζουμε και συνεχίζουμε τον αγώνα μας εντός του εθνικιστικού κινήματος. Τον Καρατζαφέρη δεν τον κατηγορεί κανένας για προδότη του εθνικισμού, γιατί εθνικιστής δεν ήταν ποτέ. Έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει σαν δεξιός, αστός και παλαιοκομματικός. Και τέλος σαν μέλος της νεολαίας του ΕΜ θέλω να ρωτήσω το εξής: πώς θα μπορούσε ένας νέος να είναι μέλος του ΛΑΟΣ όταν δεν μπόρεσε ποτέ να φτιάξει μια σοβαρή, στοιβαρή, μαχόμενη, ευάριθμη και ιδεολογικά κατιρτισμένη νεολαία ακόμα κι όταν είχε ποσοστά του 5-6% ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκει στο Μετωπο το φυσάτε και δεν κρυώνει ε ??? Υπάρχετε οσο σας χρηματοδοτεί ( ξέρετε ποιος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Δημήτρη Θεοχάρους. Συμπάθα με που σε άφησα να περιμένεις..
      Δυστυχώς αναμενόταν, όπως κάθε φορά που ανεβάζουμε ένα άρθρο παρόμοιο, να δημιουργούνται τέτοιες αντιδράσεις. Το άσχημο είναι ότι ενώ παρέχουμε τον χώρο για διάλογο αυτό δεν γίνεται. Στα επιχειρήματα πρέπει να απαντάς με επιχειρήματα. Στις πολιτικές αναλύσεις με τον ίδιο τρόπο. Αντί αυτού χρησιμοποιήθηκαν τόσο από τον εκπρόσωπο του ΛΑΟΣ κύριο Καλούδη αλλά και από εσάς αντιπαραθέσεις, θα μου επιτρέψετε να πω, οπαδικού τύπου. Στο ίδιο μήκος κύματος και η φρασεολογία. Να σημειώσω εδώ, ότι οι διαφωνίες και οι ανταλλαγές απόψεων προσδίδουν πολιτισμό. Μέσω της αντιπαράθεσης και της αμφισβήτησης οι αρχαίοι υμών πρόγονοι προχώρησαν πνευματικά.

      Ας απαντήσω τώρα στις 14 λεξούλες που κάνουν πρόταση.
      Θα σας πρότεινα να διαβάσετε ένα άρθρο που γράφτηκε και αναρτήθηκε την επομένη των εκλογών με τίτλο: ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ: Εθνικιστικό Κίνημα με ΑΥΡΙΟ ! σας βάζω και την παραπομπή για να σας διευκολύνω
      http://koinosparanomastis.blogspot.gr/2014/05/blog-post_27.html
      Δεν έχω απαίτηση ένας πατριώτης να καταλάβει πως σκέφτεται ένας εθνικιστής, αλλά τουλάχιστον με κάποια στοιχεία που αναφέρονται στο άρθρο ίσως να βοηθηθείτε να κάτι να αντιληφθείτε.
      Σκοπός της καθόδου του Εθνικού Μετώπου στις εκλογές ήταν η έξοδος από τον απομονωτισμό, την αφάνεια προς την πρώτη επαφή με τον λαό. Αυτό το πέτυχε σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Σκεφτείτε να είχε εφημερίδα, κανάλι, κρατική χρηματοδότηση, ράδιο, γνωριμίες, βιβλιοπωλείο.
      Τα υπόλοιπα θα τα διαβάσετε στο άρθρο.

      Στα περί χρηματοδότησης επίσης θα διαβάσετε για την χρηματοδότηση που παρέχουν συναγωνιστές Αυτό δεν είναι κρυφό. Αν υπονοείτε κάποιον που εγώ δεν γνωρίζω- μη συναγωνιστή και μέλος του Εθνικού Μετώπου- να αναφέρετε το όνομα του.

      Υπήρξαμε αγαπητέ και χωρίς γραφεία η και με μικρότερα.Και μπορούμε να επιστρέψουμε πάλι πίσω. Αυτό δεν είναι πρόβλημα.
      Πρόβλημα όμως είναι να χρηματοδοτούμαι από ένα κανάλι " πατριωτικό" που το βράδυ μετά τις 2 παίζει πορνό, κοινώς τσόντες. Και αυτό είναι ασυμβίβαστο με την ιδεολογία και τον τρόπο ζωής ενός εθνικιστή.

      ΥΓ
      διαβάστε το άρθρο
      http://koinosparanomastis.blogspot.gr/2014/05/blog-post_27.html

      Διαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π