Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Τις εξελίξεις δεν τις ακολουθούμε..Τις ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ !


Τι να ψηφίσω;
Υπάρχουν πολλά κριτήρια για να αποφασίσει ο καθένας μας τι θα ψηφίσει.
Κάποιοι, ενταγμένοι σε ένα πολιτικό φορέα, ψηφίζουν ότι αποφασίζει ο φορέας τους για να του δώσουν πολιτική δύναμη.
Κάποιοι άλλοι, ανέντακτοι αλλά με σαφή ιδεολογικό προσανατολισμό, αποφασίζουν και ψηφίζουν είτε με βάση τον πλησιέστερο προς τις ιδέες τους κόμμα είτε με βάση τον αποκλεισμό των πλέον εχθρικών κομμάτων.
Στο ΕΝΙΑΙΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ακολουθήσαμε πάντοτε μία σειρά κριτηρίων που μας οδηγούσαν στην τελική επιλογή, όταν δεν συμμετείχαμε οι ίδιοι στις εκλογές.
ΠΡΩΤΟΝ: Ψηφίζουμε. Δηλαδή επιδρούμε. Δεν αποφεύγουμε την ευθύνη της απόφασης.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Στηρίζουμε φανερά και απόλυτα την απόφασή μας. Κερδίζουμε έτσι το μέγιστο δυνατόν και δεν επιτρέπουμε σε κανένα να μας πει ότι η απόφασή μας ήταν προϊόν συναλλαγής.
ΤΡΙΤΟΝ: Θυμόμαστε ότι, «ο εχθρός του εχθρού μας είναι (υπό προϋποθέσεις) φίλος μας».

ΤΕΤΑΡΤΟΝ: Προσπαθούσαμε να ενισχύουμε τις εσωτερικές αντιθέσεις και διαμάχες του κόμματος των πολιτικών κομμάτων και συγχρόνως να κερδίζουμε την πρόσβαση και την επιρροή προς ομάδες ψηφοφόρων και μεμονωμένους υποψήφιους, ανεξαρτήτως κομμάτων.
ΠΕΜΠΤΟΝ: Είχαμε πλήρη συνείδηση ότι, για εμάς, οι εκλογές ήταν έναν ακόμη επεισόδιο του πολύπλευρου και διαρκούς αγώνα που κάναμε, και έτσι τις αντιμετωπίζαμε. Δεν πιστέψαμε ποτέ στην λογική και την δύναμη των αριθμών. Πιστεύαμε και οδηγηθήκαμε πάντοτε από την λογική της Δύναμης της θελήσεώς μας. Από την λογική ότι «τις εξελίξεις δεν τις ακολουθούμε αλλά τις δημιουργούμε».
Τώρα βέβαια, το ΕΝΕΚ δεν λειτουργεί. Οι αρχές του όμως, παραμένουν ισχυρές.
Π.Ι.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π