Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ: Περιγραφή του προβλήματος, εφαρμοζόμενες και προτεινόμενες λύσεις


γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου  
Περισσότεροι από 1.500.000 λαθρομετανάστες διαβιούν εντός της Ελλάδος της κρίσης και η ροή εισόδου τους (με αυξημένη την παρουσία προσφύγων από εμπόλεμες περιοχές), συνεχίζεται καθημερινά.
Η πρόταση της Χρυσής Αυγής για κατασκευή ναρκοπέδιων στον Εύρο, προκειμένου να παρεμποδίζεται η είσοδος λαθρομεταναστών, δεν έγινε αποδεκτή –το 2011- από την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου. Ο τότε υπουργός ΠΡΟΠΟ Χρήστος Παπουτσής επέλεξε την ιδέα κατασκευής του γνωστού φράχτη, με χρήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (μια δαπάνη που τελικώς δεν εγκρίθηκε από την Επίτροπο για τη μετανάστευση και που πληρώθηκε από τον ελληνικό προϋπολογισμό). Την ιδέα της ναρκοθέτησης την εγκατέλειψε πολύ γρήγορα και η Χρυσή Αυγή αντικαθιστώντας την με το σύνθημα «διώξτε τους παράνομους λαθρομετανάστες».

Η συνέχεια είναι γνωστή. 

Η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, με Ευρωπαϊκά κατά 70% χρήματα, συνέλαβε και φυλάκισε (το ονόμασε φιλοξενία) περίπου 10.000 λαθρομετανάστες (σταγόνα στον ωκεανό, αν σκεφτούμε ότι στην χώρα υπάρχουν περισσότεροι από 1.500.000), «καθαρίζοντας» τις πλατείες των μεγάλων αστικών κέντρων από ένα κομμάτι εγκληματικότητας (παρέμειναν, όμως, η πορνεία, η διάθεση ναρκωτικών, η οργάνωση λαθροκαραβανιών, η πώληση πλαστών εγγράφων και η προμήθεια όπλων).

Ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του είχαν συμπεριλάβει στο πρόγραμμά τους την άμεση κατάργηση των Κέντρων Κράτησης και Φιλοξενίας των παρανόμως εισερχόμενων στην χώρα πολιτών άλλων κρατών. Δεν το εφάρμοσαν ακόμη και όπως όλα δείχνουν, ψάχνουν να βρουν …«τι (δεν) πρέπει να κάνουν».

Οι αριστερές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησαν να πιέζουν οργανώνοντας συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας (με ήπιο, ακόμη, τρόπο). Στην τελευταία από αυτές, όμως, εισέβαλαν στον ενδιάμεσο χώρο του στρατοπέδου της Αμυγδαλέζας και χρειάσθηκε η επέμβαση ένοπλων διμοιριών ΜΑΤ και η χρήση χημικών για να απωθηθούν.

Για την αντιμετώπιση της πραγματικότητας, υπάρχουν τρεις λύσεις: Η Πρόληψη, η Καταστολή και η Ενσωμάτωση.
Οι αριστεροί οπαδοί της παγκοσμιοποίησης και της «πολιτικής ορθότητας» αρνούνται και καταγγέλλουν κάθε μέτρο πρόληψης και καταστολής, επιμένοντας στην Ενσωμάτωση. Λένε δηλαδή ότι, «οφείλουμε να υποδεχόμαστε και να αποδεχόμαστε κάθε έναν από τους εκατοντάδες χιλιάδες που εισέρχεται παρανόμως στην χώρα μας και να του προσφέρουμε, τροφή, ύπνο, περίθαλψη και πολιτικά δικαιώματα».
Νομίζω πως η πρότασή τους αξίζει να μελετηθεί σοβαρά και να εφαρμοσθεί πειραματικά.

Ειδικότερα προτείνω την εφαρμογή αυτού που λέει ο λαός μας. «Να τους πάρουν στα σπίτια τους αυτοί που τους θέλουν στη χώρα μας».
Είναι στ’ αλήθεια μια ρεαλιστική ιδέα η οποία μπορεί να λύσει το πρόβλημα διατροφής, ύπνου, διαμονής, περίθαλψης, επικοινωνίας και σεξουαλικών αναγκών, όλων όσων δεν επιθυμούν ή δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως πολιτικοί πρόσφυγες. Με τον τρόπο αυτό, οι Νιγηριανοί, οι Αφγανοί, οι Πακιστανοί, οι πάσης φύσεως Ασιάτες, Αφρικανοί και Νοτιοαμερικάνοι, θα ενσωματωθούν (στα πλαίσια της οικογένειας των αγωνιστών κατά του ρατσισμού) και τότε … η εγκληματικότητα και η μαύρη εργασία θα εξαφανισθούν.

Η εφαρμογή αυτής της ιδέας σκοντάφτει μόνον σε ένα πρόβλημα. Όλοι αυτοί οι αγωνιστές υπέρ των δικαιωμάτων των άλλων, έχουν μάθει να μην πληρώνουν οι ίδιοι αλλά να απαιτούν «την κοινωνικοποίηση του κόστους των παρά φύση ιδεών τους». Γι’ αυτό η πρόταση του λαού μας «να τους πάρουν στο σπίτι τους», δεν γίνεται αποδεκτή από τους αυτοαποκαλούμενους «αντιρατσιστές». Επειδή όμως, αυτή η πρόταση κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος, οι αριστερές συνιστώσες της παγκοσμιοποίησης βρήκαν την ανέξοδη –γι’ αυτούς- εναλλακτική λύση. Να τους φιλοξενούμε σε δημοτικές κοινωνικές δομές. Δηλαδή,πάλι να πληρώνουν οι άλλοι.

Εδώ, σταματάω ολοκληρώνοντας την πρότασή μου.
«Οι συμμετέχοντες σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, τέτοιων απόψεων, να υποχρεώνονται –με νόμο- να φιλοξενούν, για όσο οι φιλοξενούμενοι το χρειάζονται, έναν ή περισσότερους λαθρομετανάστες, ανάλογα με την θέρμη υποστήριξης των απόψεών τους. Να δημιουργηθεί δε, ειδική υπηρεσία κοινωνικών λειτουργών που θα κάνει την κατανομή και θα ελέγχει αν οι ανάγκες των φιλοξενούμενων αλλοδαπών καλύπτονται επαρκώς, ποσοτικά και ποιοτικά».
Έτσι, το κόστος που καταβάλουν οι διαρκώς φτωχοποιούμενοι Έλληνες πολίτες, για την προσχηματική πρόληψη και την αναποτελεσματική καταστολή, θα μειωθεί δραστικά και οι σχετικές δαπάνες θα μπορέσουν να διατεθούν σε δράσεις εξίσωσης των δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών με αυτά που έχουν παραχωρηθεί στους ξένους εισβολείς.


ενημέρωση Πελοποννήσου

2 σχόλια:

  1. Πολυ σωστα! ! Και το παραδειγμα πρεπει να το δωσουν πρωτοι οι ηγετες του ΣΥ.ΡΙ. ΖΑ της ΑΝΤΑΡΣΙΑ κ.λ.π Τσιπρας, Λαφαζανης,Κωνσταντινου και τ'αλλα παιδια και βεβαια ο νεος κατοικος,σε λιγες ημερες της Ηρωδου Αττικου κ.Πακης Παυλοπουλος ο τρισευτυχης που οι λαθρομεταναστες προτιμουν την Ελλαδα για τοπο διαμονης τους.Εχει χωρουε το ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ για εκατονταδες εισβολεις..θα φανει επι τελους και καπου χρησιμος ο..θεσμος και κατ'επεκταση το ΜΕΓΑΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "...Η πρόταση της Χρυσής Αυγής για κατασκευή ναρκοπέδιων στον Εύρο, προκειμένου να παρεμποδίζεται η είσοδος λαθρομεταναστών, δεν έγινε αποδεκτή –το 2011- από την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου. .."
    Δεν υπήρχε περίπτωση να είχε γίνει αποδεκτή αφού το 2011 η Χρυσή Αυγή δεν ήταν στη Βουλή, δεν την έπαιζαν τα κανάλια και οι εφημερίδες, δεν διαβάζονταν τα δελτία τύπου της.
    Το αυτονόητο γράφω βέβαια για το πως θα ήταν δυνατόν να γινόταν τότε αποδεκτή η πρόταση της αλλά καταλαβαίνω ότι έτσι έμμεσα τονίζεται η ΟΛΟΣΩΣΤΗ τότε πρόταση της.Της δίνεται μεγαλύτερη έμφαση δηλαδή.

    Η Χρυσή Αυγή είναι ξεκάθαρη και πάγια: Ναρκοπέδια για να μην ξαναμπεί κανένας λαθροεγκληματίας=λαθρομετανάστης από τον Έβρο και σιγά μη φοβηθούμε την Συνθήκη της Οττάβα.
    Και ναι εννοείται «διώξτε τους παράνομους λαθρομετανάστες» που έχουν ήδη μπει παράνομα. Να βάλουμε νάρκες σε συνοικίες της Αθήνας ή της επαρχίας όπου διαβιούν λαθροεγκληματίες δεν έχει νόημα.
    Τους διώχνεις όλους όπως π.χ. η Σαουδική Αραβία μέχρι πέρυσι είχε απελάσει 4.000.000!!!(4 εκατομμύρια) ή το Ισραήλ που δεν αφήνει λαθρομετανάστη για λαθρομετανάστη σε ησυχία.
    Τρόποι υπάρχουν παρα πολλοί, εφαρμόσιμοι και έχουν αναλυθεί στο πρόγραμμα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π