Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Σήμερα γιορτάζει ο Καραμανλισμός


Παλαιά αφίσα της Εθνικιστικής Νεολαίας Ελλάδος
Οι μόνοι που πολέμησαν το τέρας του Καραμανλισμού
Σήμερα γιορτάζει ο Καραμανλισμός. 
Μαζί του γιορτάζει το ΚΚΕ που  τους νομιμοποίησε και έδωσε χάρη στους σφαγείς των Ελλήνων που αιματοκύλισαν την Ελλάδα. 

Μαζί του γιορτάζει ο άλλος πόλος, ο βασικός "εχθρός" του το ΠΑΣΟΚ που μετά από χρόνια έγιναν αδελφά κόμματα και συγκυβέρνησαν για να ξεπουλήσουν την Ελλάδα στους περιούσιους τοκογλύφους. 

Και συμφώνησαν μαζί να συνταξιοδοτήσουν όλους τους συμμορίτες που έδρασαν ενάντια στην πατρίδα μας..

Γιορτάζουν οι νεοταξικοί κομμουνιστές, αυτοί που από το πουθενά βρέθηκαν σήμερα στο τιμόνι της Ελλάδος για να κάνουν την βρώμικη δουλειά, εξαπατώντας τους Έλληνες για να υφαρπάξουν την ψήφο τους.  

Μαζί του γιορτάζουν όλοι οι εχθροί της Ελλάδας, καθώς από τότε που ανέλαβε την εξουσία η Ελλάδα μόνο εθνικές ήττες δέχεται, εξευτελισμούς, διασυρμούς και απώλειες εδαφών. (βλ. Ίμια, σύντομα έρχονται και άλλες..) 

Γιορτάζουν οι ...Εβραιωπαίοι εταίροι μας, καθώς με το στημένο χρέος και τις ατιμώρητες, αδιάκοπες 42χρονες ρεμούλες, σπατάλες του μεταπολιτευτικού
κατεστημένου κατάφεραν να βάλουν χέρι στην δημόσια περιουσία της χώρας μας, αλλά και στην ιδιωτική, καθώς ήδη τα σπίτια των Ελλήνων κατάσχονται και να μετατρέψουν την χώρα που έδωσε τα φώτα του πολιτισμού σε όλον το κόσμο, σε προτεκτοράτο και τον Έλληνα σε σκλάβο και πολίτη τριτοκοσμικής χώρας .

Γιορτάζουν μαζί του όλοι οι πολιτικοί που ποτέ τους δεν εργάσθηκαν ούτε λεπτό και μεταμορφώθηκαν σε βουλευτές-κηφήνες καρκινώματα στο σώμα του ελληνικού λαού, απομυζώντας τον και απολαμβάνοντας παχυλούς μισθούς, ευκολίες, επιδόματα, συντάξεις, νοσοκομειακές και ιατρικές δωρεάν παροχές.

Γιορτάζουν και οι αφελείς που συνεχίζουν να τον στηρίζουν για ...συναισθηματικούς λόγους νομίζοντας ότι στηρίζουν την "εθνικόφρονα δεξιά" ως δεκανίκι της εκάστοτε εναλλαγής στην κυβέρνηση αλλά πάντα με την ίδια πολιτική.  

Γιορτάζει και ο προαιώνιος εχθρός μας οι Τούρκοι γιατί κατάφεραν να πραγματώσουν αυτό που ο Οζάλ ονειρευόταν: Να μετατρέψουν την Ελλάδα σε μια χώρα μουσουλμανική χωρίς μάλιστα να ακουστεί ένα μπαμ. 

Γιορτάζει ο ανθελληνισμός που έθρεψε και γιγάντωσε ο Καραμανλισμός και συνεχίζουν να τρέφουν οι συνεχιστές του.

Τα γενέθλια τους, το μνημόσυνο της πατρίδας μας. 
Ξύπνα!

Ζαφείρης





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π