Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Μητσοτάκης: Σφάλμα μας αν επιτρέψαμε να φανεί η ΝΔ δεξιό κόμμα



Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνοντας τα διαπιστευτήρια του στις πραγματικές δυνάμεις που τον στηρίζουν, έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως η ΝΔ δεν είναι δεξιό κόμμα, χρησιμοποίησε την γνωστή νεοταξική καραμέλα περί άρνησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ρατσισμού αποκρύπτοντας όμως πως ο μόνος αληθινός ρατσισμός και η μόνη στέρηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων που υπάρχει και εφαρμόζεται αυτή την στιγμή στην Ελλάδα είναι αυτή έναντι των Ελλήνων και που φυσικά αυτή δεν τον ενοχλεί. 
Μίλησε και για την εκλογή προέδρου που πρέπει να γίνεται ανοιχτά από την βάση, κάνοντας πως δεν γνωρίζει το παρασκήνιο που ουσιαστικά ποδηγετεί και εκλέγει, από την ηγεσία προς την βάση του κόμματος και όχι από την βάση του κόμματος προς την ηγεσία, ελέγχοντας τα συλλογικά όργανα του κόμματος με αποτέλεσμα να εκλέγονται μόνο τα μέλη των οικογενειών και οι κλίκες τους που την κουμαντάρουν εδώ και χρόνια.
Επιτέλους όμως και κάποια στελέχη της που αυτοπροσδιορίζονται ως δεξιοί πατριώτες και ονειρεύονται την ΝΔ ως δεξιό κόμμα θα πρέπει να επιλέξουν αν θα στηρίζουν και επίσημα αυτό που χρόνια στηρίζουν...ανεπίσημα. 

Αντιγράφουμε από την καθημερινή      

«Κάναμε σφάλμα αν επιτρέψαμε η ΝΔ να φανεί δεξιό κόμμα λόγω κάποιων στελεχών» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό (ΑΝΤ1), σχολιάζοντας την προεκλογική εκστρατεία της Νέας Δημοκρατίας.
Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι «όσοι αμφισβητούν ανθρώπινα δικαιώματα δεν έχουν θέση στο κόμμα μας», φέρνοντας ως παράδειγμα τον Δημήτρη Καμμένο, ο οποίος όπως είπε «εξέφρασε ακραίο ρατσιστικό λόγο που η ΝΔ απορρίπτει, όμως ο Τσίπρας δέχεται τέτοιους συνεργάτες». 
Αναφορικά με την υποψηφιότητά του για την θέση του προέδρου της ΝΔ, τόνισε: ««Η εκλογή του προέδρου της ΝΔ δεν μπορεί να γίνει πίσω από κλειστές κουρτίνες. Αφότου ανακοινώσω επίσημα την υποψηφιότητά του και συγκεντρώσω τις υπογραφές θα επισκεφτώ όλους τους πρώην πρωθυπουργούς και προέδρους της ΝΔ, με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη δεν θα έχω πρόβλημα».
Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η εκλογή προέδρου πρέπει να γίνεται ανοιχτά από τη βάση, και ο πρόεδρος πρέπει να έχει τετραετή θητεία η οποία θα πρέπει να ανανεώνεται.

«Δεν είναι θέμα να είναι νέος βιολογικά αλλά στη σκέψη ο πρόεδρος της ΝΔ, αρκεί να λέει την αλήθεια», είπε χαρακτηριστικά, ενώ καταλήγοντας επεσήμανε πως έχει απόλυτη πίστη ότι θα κερδίσει στις εκλογές του κόμματος επισημαίνοντας ότι «αν πίστευα πως κάποιος άλλος ήταν καλύτερος από εμένα, δεν θα κατέβαινα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π