Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Κερδίσαμε μια μάχη, μα απομένει ο πόλεμος. Ενωμένοι οι Έλληνες είμαστε δύναμις!


Όταν κατευθυνόμασταν στην Θεσσαλονίκη άλλη εικόνα είχα στο μυαλό μου. Μαθημένοι σε αγώνες ποτέ δεν σκεφτήκαμε πόσοι θα είμαστε. Έτσι πολλές φορές βρεθήκαμε, στην μετά ΕΝ.Ε.Κ. εποχή, σε συγκεντρώσεις μαζί με μερικές δεκάδες συναγωνιστές, χωρίς να φοβηθούμε αντισυγκεντρώσεις, διώξεις ή λοιδορίες του τύπου "είκοσι νοματαίοι όλοι κι όλοι". Εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε, αυτό που ο εθνικιστής είναι φτιαγμένος να κάνει έστω και μόνος του. 

Σε ένα σημείο της διαδρομής που σταθμεύσαμε, άρχισα να συνειδητοποιώ βλέποντας τα δεκάδες πούλμαν να έρχονται και να φεύγουν, τι θα ακολουθούσε. Έγραψα τότε ένα μήνυμα: «Κάποιοι απόψε θα χάσουν τον ύπνο τους» Η γεμάτη κόσμο και σημαίες ελληνικές Θεσσαλονίκη ήταν τα αντανακλαστικά του Έλληνα για τα εθνικά θέματα και το μεγάλο ξύπνημα των υπολοίπων για το πανεθνικό συλλαλητήριο της Αθήνας. Για το οποίο έχουν ακουστεί πολλά για το παρασκήνιο της διοργάνωσής του.


Δεν μας ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες, προς το παρόν, αλλά το ότι οι Έλληνες σηκώθηκαν από τους καναπέδες, κατάλαβαν την δύναμή τους, βρέθηκαν όλοι ενωμένοι να διατρανώσουν σε όλον τον κόσμο ότι η ελληνικότητα της Μακεδονίας είναι αδιαπραγμάτευτη. Κάπου εκεί πρέπει να εστιάσουμε.
Όχι ιδιαίτερα στα σταλινικά απολιθώματα της κυβέρνησης που θέλησαν να μειώσουν το μέγεθος της συμμετοχής, αυτοί ήταν πάντα, επειδή μερικοί έβαλαν γραβάτα δεν τους άλλαξε ούτε ιδεολογία ούτε πρακτικές. 

Αλλά στα βρώμικα κοράκια του κοινοβουλευτισμού που μερικά είχαν το θράσος να παραβρεθούν εκεί και ο κόσμος τους γιουχάρισε (δείτε το βίντεο εδώ) και (εδώ ) και (εδώ όλο)Τα αργυρώνητα ΜΜΕ δεν έδειξαν βέβαια κάτι τέτοιο.  Αλλά και σε αυτά που δεν τόλμησαν να έρθουν αλλά παρ ’ότι είναι σύμφωνοι και πρόθυμοι να δώσουν το όνομα Μακεδονία στους Σλάβους το παίζουν..πατριώτες και εποφθαλμιούν στην αφέλεια μερικών για να τους κλέψουν την ψήφο στις εκλογές. Η Νέα Δημοκρατία πρώτη και καλύτερη με την ΝτόραΜπακογιάννη τάχθηκε υπέρ της σύνθετης ονομασίας  με τον όρο Μακεδονία, στην ίδια γραμμή και ο αδερφός της Κυριάκος Μητσοτάκης και αρχηγός της ΝΔ. Το άλλοθι που χρησιμοποιούν οι νεοταξικοί , νεοφιλελεύθεροι  και κομμουνιστές είναι το χωρίς αλυτρωτισμό. Είναι η Κάναθος πηγή που θα ξεπλύνει την προδοσία τους, νομίζουν. Οι δε «εθνικόφονες» βολευτές Θανούλης, Μακούλης, και μπουμπούκος αν τους ρωτήσετε για την θέση της ΝΔ θα σας πουν τον καιρό, τα χαρτιά θα προβλέψουν το μέλλον αλλά απάντηση δεν θα πάρετε αν η ΝΔ αποδέχεται τον όρο Μακεδονία. Ξεκάθαρο ΝΑΙ ή ΟΧΙ δεν έχει.

Και φυσικά δεν είναι μόνο αυτοί. Τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές είμαι σίγουρος ότι γίνονται συζητήσεις και συναντήσεις πως  νεόκοποι  πατριδέμποροι  σπρώχνονται να χωθούν στην κοινοβουλευτική μαρμίτα  για να φάνε κανένα κοψίδι. Οι εκπρόσωποι των συντονιστικών οργανώσεων που προβλήθηκαν μέσω των συλλαλητηρίων αυτές τις μέρες είτε μέσω ομιλιών, είτε μέσω τηλεόρασης, ας μην ξεχνούν ότι είχαν ένα ρόλο και τέλος. Και πρέπει να τους είμαστε ευγνώμονες για αυτό.  Αν προσπαθήσουν όμως να εκμεταλλευτούν και να μετατρέψουν την ανιδιοτέλεια σε ιδιοτέλεια τότε θα μας βρουν απέναντί τους.  Εκεί βρέθηκαν Έλληνες με ποικιλία πολιτικών προτιμήσεων καθώς πατριώτες είναι η πλειοψηφία των οπαδών όλων των κομμάτων εκτός από τους συνειδητούς προδότες. Αυτό ήταν το μεγαλείο αυτής της διαδήλωσης η οποία κατέρριψε και τον μύθο της αριστεράς που ήθελε την εθνεγερσία του ’21 ως ταξική. Μέσα στην ανέχεια του ο λαός, στην οικονομική εξαθλίωση την οποία του επέβαλλαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ- κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ -ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ (για να μην ξεχνιόμαστε) κατέβηκε στους δρόμους για το εθνικό θέμα!

Ας καταλάβουμε ως Έλληνες την δύναμή μας, ας συνειδητοποιήσουμε ότι μόνο με αγώνες και με συμμετοχή μπορούμε να επιτύχουμε στόχους και να κερδίσουμε μάχες. Αυτοί που παπαγαλίζουν ως άνευ σημασίας την συμμετοχή γιατί …ξέρουν το αποτέλεσμα,  είναι αυτοί που δεν αγωνίστηκαν ποτέ τους ή δεν έχουν την δύναμη να αγωνιστούν και ψάχνουν συνενόχους. Ο Νίκος Καζαντζάκης έγραψε στην ασκητική: 
« Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα!»

Κερδίσαμε μια μάχη μα απομένει ο πόλεμος και  το έθνος μας θέλει όλους στρατευμένους, με τα μάτια ανοιχτά, υποψιασμένους όχι συνομωσιολόγους, να μην δώσουμε ξανά περιθώρια στα πατριδοκάπηλους και εκμεταλλευτές, τις βδέλλες του λαού  να εκμεταλλευτούν την αγάπη μας για την πατρίδα, αλλά και να μην τους αφήσουμε να μας χωρίσουν πάλι. Γιατί αυτό θα επιδιώξουν όπως κάνουν τα καλά αρπακτικά.  Ενωμένοι είμαστε δύναμις! 

Ζαφείρης                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π