Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

Πολεμώντας για το δίκαιο


Η Τουρκία το πάει για πόλεμο και εμείς δεν πρέπει ούτε να υποχωρήσουμε ούτε να της κάνουμε τη χάρη. Οι καλοί στρατηγοί επιλέγουν τις μάχες τους, δεν τους επιλέγουν εκείνες.
Η Τουρκία έχει ως στόχο να μας εμπλέξει σε θερμό επεισόδιο και ακολούθως σε «μεταπολεμική» συζήτηση, όπου θα αποφασίσουμε τι δικό μας θα τους δώσουμε. Όλες οι κινήσεις της αυτό δείχνουν από τις αθλιότητες με τον στρατό των άοπλων αλλοδαπών που πολιορκούν τον φράκτη και τη χαμηλή πτήση των εχθρικών αεροσκαφών στα σύνορα του Εβρου ως τον εμβολισμό του σκάφους του ελληνικού Λιμενικού από την τουρκική ακταιωρό και τις γελοίες δηλώσεις των Τούρκων αξιωματούχων.

Οι γείτονες, όμως, κάνουν τη «δουλειά» τους κι εμείς οφείλουμε να συνεχίσουμε τη δική μας: την προετοιμασία για παν ενδεχόμενο, τη δημιουργία αρραγούς εσωτερικού μετώπου και την ενημέρωση των ξένων κυβερνήσεων και της παγκόσμιας κοινής γνώμης.

Στην επιχείρηση ενημέρωσης του κοινού για τις μεθοδεύσεις της Τουρκίας σε βάρος της Ελλάδας και τον βρόμικο πόλεμο που διεξάγει εναντίον της πατρίδας μας, η κυβέρνηση πρέπει να χρησιμοποιήσει την τρομερή ισχύ του διαδικτύου.
Ως τώρα έχουν συγκεντρωθεί αναρίθμητα ατράνταχτα αποδεικτικά στοιχεία για τις αθλιότητες που διαπράττει το τουρκικό κράτος και σε βάρος της χώρας μας αλλά και εναντίον προσφύγων και λαθρομεταναστών, τους οποίους χρησιμοποιεί σαν πολιορκητικό κριό για να γκρεμίσει τα ελληνικά τείχη της αντίστασης.

Η κυβέρνηση ήδη θα έπρεπε να έχει δημιουργήσει μια πολύγλωσση ιστοσελίδα με όλα τα βίντεο, τις φωτογραφίες και τα έγγραφα που στοιχειοθετούν πέραν πάσης αμφιβολίας την εγκληματική δράση του κράτους-συμμορία και την ελληνική συμβολή στην αντιμετώπιση αυτής της απειλής για λογαριασμό της Δύσης και όλων των χωρών που σέβονται τις πανανθρώπινες αξίες.
Αυτή η ιστοσελίδα μπορεί να διαδώσει αστραπιαία τις ελληνικές θέσεις και να εκθέσει στα μάτια της παγκόσμιας κοινότητας το κράτος παρία με τις μεγαλοϊδεατικές αυταπάτες.

Ιδού μια σημαντική μάχη για τη δημιουργία ψυχικής συμμαχίας με τους πολίτες του κόσμου, που απεύχεται η Τουρκία και την οποία μπορούμε να δώσουμε νικηφόρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π