Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Χρειάσθηκαν μόνον 16 μήνες, ένα καλό επιτελείο και ένας κουρασμένος… συμβιβασμένος και απελπισμένος λαός

γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Έχει συγκεντρώσει δίπλα του μια μεγάλη ομάδα ικανών στελεχών, με γνώσεις στην επιστήμη της Επικοινωνίας και με χαρακτήρα που δεν επιδέχεται ηθικών δισταγμών, μπροστά στην εκπλήρωση της δουλειάς τους.

Έχει κάνει συμμαχίες με δεκάδες δημοσιογράφους και ιδιοκτήτες Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας καθώς και κορυφαίους διαχειριστές Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης που αποδέχτηκαν ως αποστολή τους την περιθωριοποίηση και τον αφανισμό ιδεών, αξιών και ανθρώπων.

Έχει προσεταιριστεί την παντοδύναμη μειονότητα των ΛΟΑΚΤ και έχει προσδεθεί, στο άρμα της Μέρκελ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Με αυτά και με άλλα, καταφέρνει να μετατρέπει το μαύρο σε γκρι και το λεκιασμένο σε αστραφτερό.

Η εισβολή των λαθρομεταναστών από τον Έβρο, οι αποβάσεις των λαθρομεταναστών στα νησιά, η μεταφορά χιλιάδων λαθρομεταναστών στον ελλαδικό κορμό, παρουσιάζονται ως επιτυχίες.

Το Τουρκολιβυκό σύμφωνο, το ORUC REIS που πραγματοποιεί  σεισμικές έρευνες εντός  της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας, η δημιουργία τετελεσμένων ως προς την παραδοχή μειωμένης επιρροής των νησιών μας εις ότι αφορά τα κυριαρχικά μας δικαιώματα επί της ΑΟΖ, η ουσιαστική αποδοχή της άρνησης ύπαρξης κυριαρχικών δικαιωμάτων από τα 6 έως τα 12 μίλια, η μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε Τζαμί και της Μονής της Χώρας επίσης, και βέβαια η μετατροπή της κυριαρχίας της Κύπρου που έχει μεταβληθεί σε κουρέλια, είναι κάποια από τα πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν τον πρώτο χρόνο της πρωθυπουργίας του. Γεγονότα που οι επικοινωνιολόγοι και τα όργανα των ξένων υποστηρικτών του τα μετέτρεψαν σε παράσημα που κοσμούν το στήθος του και θαμπώνουν τον κόσμο, όπως καταγράφουν οι “έξυπνες δημοσκοπήσεις”, αντί να τον οδηγήσουν σε παραίτηση και οριστική απόσυρση μέσα σε μία σκίτη.


Τι και αν οι αυτοκτονίες αυξήθηκαν δραματικά…
Τι και αν τα χρέη που θα κληθούν να πληρώσουν οι επόμενες γενεές μεγάλωσαν κατά 30 δισσεκατομμύρια… Τι και αν οι επιχειρήσεις κλείνουν σαν μύγες που τις ραντίζεις με “σπρέϊ τηλεοπτικών δισεκατομμυρίων”… Τι και αν φτωχαίνει ο Έλληνας, σε εισόδημα, περιουσία, μόρφωση, Ελληνική συνείδηση, πίστη και απόφαση ελευθερίας…

 

16 μήνες χρειάσθηκαν μόνον!

Μήνες έντονου νομοθετικού έργου, όχι πάντοτε υπέρ του Λαού, της Ιστορικής Μνήμης και του Μέλλοντος των Ελλήνων. Μήνες έντονου νομοθετικού έργου παροχής δικαιωμάτων σε μειονότητες και αποστέρησης δικαιωμάτων από γηγενείς, δημιουργίας μειονεκτικών συνθηκών για τις γενιές των Ελλήνων που έρχονται.

Θα κρατηθεί,
ίσως, άλλο τόσο στην εξουσία για να ολοκληρώσει την αποστολή του και για να προλάβει να μεγαλώσει ο γιός της αδελφής του. Για να υπογράψει τις αναγκαίες συνθήκες, συμφωνίες και νόμους. Όλα εκείνα που σε μια άλλη εποχή θα τα ονομάζαμε Δεσμά… Αλυσίδες… Παραχωρήσεις!

Και ποια θα είναι η μετά Μητσοτάκη εποχή; Υπάρχει πολιτική προοπτική μιας διαφορετικής πορείας;

Αν θυμηθούμε ότι η ιστορία είναι για να την τιμάμε και το μέλλον για να το δημιουργούμε, η απάντηση είναι ΝΑΙ!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π