Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Τυφλοί... Ιδιοτελείς … και Ψεύτες! Κατηγορούν τους νέους για να καλύψουν την ανικανότητα και τις ντροπές τους

 


γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Δεν είδαν τις συγκεντρώσεις 15.000 αριστερών και “παγκοσμιοποιημένων” έξω από τον Άρειο Πάγο. Ούτε τις πορείες εκατοντάδων αντιεξουσιαστών του παρακράτους, που έγιναν, εκείνες τις ημέρες, σε 20 μεγάλες πόλεις της Ελλάδος για τον ίδιο λόγο. Είδαν όμως, τις 5 πλατείες με τους 200 – 300 νέους που κρατώντας αποστάσεις (άνω του ενός μέτρου) καταπολεμούσαν την αγωνία της προοπτικής τους, στα όρθια με μια μπύρα ή ένα καφέ στο χέρι (αφού πρώτα ο Χαρδαλιάς και οι συν αυτώ τους έβγαλαν έξω από τις ελεγχόμενες καφετέριες).
Δεν τους ενόχλησαν οι υπερσυγκεντρώσεις των παρανόμων ανεξέλεγκτων μεταναστών, που οι ίδιοι επέτρεψαν να μπαίνουν και να παραμένουν στην χώρα μας. Που οι ίδιοι τους έφεραν να ζουν -άστεγοι- στην πλατεία Βικτωρίας, στην Κυψέλη και στον Άγιο Παντελεήμονα ή στον Βαρδάρη. Τους ενόχλησαν όμως οι μικρές (δυστυχώς) διαδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου και προχώρησαν –ανελέητα- σε προσαγωγές, πρόστιμα και συλλήψεις.

Δεν δίστασαν
να μας πνίξουν στο ψέμμα, αποκρύπτοντας ή παραποιώντας στοιχεία, μέχρι να καταφέρουν (τα τηλεοπτικά τσιράκια τους) να φυτέψουν στο μυαλό των ανθρώπων τον φόβο και την ανάγκη μιας άκριτης υποταγής. Έφτασαν στο σημείο να χρεώνουν με 300άρια παιδιά που έπαιζαν μπάσκετ σε ανοιχτό γήπεδο και χήρες που πήγαιναν στον τάφο να ανάψουν το καντήλι. Με τους βουλευτές τους όμως που διοργανώνουν συναντήσεις και “αναγνωρίζουν το λάθος τους”, όταν κάποιος τους αποκαλύψει, … δεν τρέχει τίποτα.

Ολόκληρος Πρωθυπουργός και δεν ντράπηκε να φορτώσει ενοχές στα νειάτα της Ελλάδος λέγοντας από του βήματος της Βουλής «Ξέρουμε σήμερα ποιες ήταν οι εστίες διασποράς του ιού. Το λέμε για να εξηγήσουμε στην κοινωνία ότι αυτές οι συμπεριφορές δημιουργούν πρόβλημα δημόσιας υγείας σε όλους. Η βασική αιτία διασποράς ήταν η διασκέδαση νέων ανθρώπων».

Είναι ο ίδιος πρωθυπουργός που καλύπτει, ακόμα και σήμερα, τον ανίκανο Καραμανλή του υπουργείου μεταφορών εξ αιτίας του οποίου τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς έχουν μεταβληθεί σε εστίες υπερμετάδοσης του ιού. Τον υπουργό που του καταλογίζονται ευθύνες για τους δεκάδες νεκρούς και τραυματίες του δρόμου φονιά Πατρών - Πύργου.


Αν για κάτι φταίνε οι νέοι, αυτό δεν είναι η διέξοδος διασκέδασης που αναζητούσαν στις πλατείες ή στα σκαλιά των εκκλησιών. Φταίνε γιατί επέτρεψαν στους ρουφιάνους να τραβούν τηλεοπτικά πλάνα όπου τους έπαιρναν από χαμηλά και φαινόντουσαν πολλοί και χωρίς αποστάσεις, ενώ συγχρόνως οι καλοπληρωμένοι μαρκουτσοφόροι έσκιζαν τα ρούχα τους για την ανευθυνότητα της συμπεριφοράς και την υπευθυνότητα της διάδοσης του ιού. Οι ίδιοι μαρκουτσοφόροι και τηλεπερσόνες που έκρυβαν τις βραδυφλεγείς βόμβες των Γηροκομείων, και των λαθρομεταναστών. Οι ίδιοι που υποβάθμιζαν την έλλειψη μέτρων προστασίας των αστυνομικών και του υγειονομικού προσωπικού. Οι ίδιοι που δεν αναρωτήθηκαν ποτέ γιατί δεν έγινα το καλοκαίρι Rapid test στους εισερχόμενους εντός Ελλάδος (Ξένους και Έλληνες). 
Φταίνε γιατί αποδέχονται να μπαίνουν στην ουρά των συμβιβασμένων που έχουν σαν ιδανικό την προσωπική τους επιβίωση, αντί να δημιουργούν Δίκτυα Πολιτών, σπίθες της πολιτικής αλλαγής, με στόχο την Ελευθερία και την ανάδειξη του Ελληνικού Αξιακού Συστήματος. Του αξιακού συστήματος που πιστεύει και στηρίζεται στους νέους… που επροσωπεί το νέο.

Δεν θα κουραστώ να γράφω για την ανικανότητα και την σκοπιμότητα των συστημικών, που έφεραν σε ένα μόλις χρόνο 30 δισεκατομμύρια αύξηση του χρέους, 300.000 χιλιάδες ανέργους και περισσότερες από 200 αυτοκτονίες. Την ανικανότητα και την σκοπιμότητα που σκέπασε τον ήλιο της προοπτικής με τα μαύρα σύννεφα της απελπισίας.

Δεν θα κουραστώ να γράφω πως… Δεν φταίει γι’ αυτό ο ιός του Κορωναϊού και οι μεταλλάξεις του. Φταίει ο υιός του πολιτικού (Καραμανλή, Παπανδρέου, Μητσοτάκη, Βαρβιτσιώτη, Γεννηματά και του 80% των βουλευτών –γόνων και μεταλλάξεων άλλων βουλευτών της μεταπολίτευσης).

Αυτοί συναποτελούν την επιδημία Αλλοτρίωσης, Υποθήκευσης, Εξαγορών και Θανάτων, της οποίας ΕΜΕΙΣ είμαστε οι ξενιστές, συντηρώντας τους υιούς και επιτρέποντας (με την ψήφο και το ρουσφέτι) την αναπαραγωγή και υπερμετάδοσή τους.

Τυφλοί... Ιδιοτελείς … και Ψεύτες αυτοί…

Τυφλοί, Ιδιοτελείς και Υποταγμένοι εμείς…

Έτσι τουλάχιστον νομίζουν… Και αυτό θα είναι το λάθος τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π