Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

Κυκλοφόρησε η ΦΛΟΓΑ του Νίκου Τζιόπα.

Είναι τιμή για μένα να σας παρουσιάσω την "Φλόγα" μου, το νέο ποιητικό μου εγχείρημα που είναι αφιερωμένο στην μεγάλη στιγμή του έθνους!

Παράλληλα έχω την, επίσης μεγάλη, τιμή να σας παρουσιάσω τα πρώτα ενορχηστρωμένα τραγούδια μου, που θα κυκλοφορήσουν σε δίσκο μαζί με το βιβλίο.

Ευχαριστώ την Ζωή Σύψα για τις υπέροχες προσωπογραφίες των ηρώων του 1821 με τις οποίες στολίστηκε το βιβλίο.

Ευχαριστώ τον Νίκο Χατζηπαναγιωτίδη  ο οποίος πριν περίπου ένα χρόνο διάβασε τους στίχους του "Η Αγάπη κι η Αλήθεια οδηγός μου" και σε λίγα μόνο λεπτά εμπνεύστηκε την μουσική αλλά και με παρότρυνε να συνεχίσω να γράφω στίχους ώστε να μπορούμε, ένα χρόνο και κάτι μετά, να σας παρουσιάσουμε και την "Φλόγα". Η μουσική του αλλά και η φωνή του εγγυήθηκαν το αποτέλεσμα.

 

Ευχαριστώ τον Christian Friedrich και για εκτέλεση στο πιάνο αλλά και την εκπληκτική και επίπονη προσπάθεια που κατέβαλλε ώστε να υπάρχει ένα άρτιο τεχνικό αποτέλεσμα. Βρίσκω ότι οι μουσικές του γνώσεις συνετέλεσαν τα μέγιστα στην ολοκλήρωση του έργου αλλά και ότι η συμμετοχή του στην ολοκλήρωση του δίσκου αποτελεί κατά κάποιον τρόπο μια απόδοση τιμής στους Γερμανούς φιλέλληνες που έδωσαν την ψυχή τους για τον εθνικό αγώνα του 1821. Vielen vielen Dank mein Freund!

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον αγωνιστή της εθνικής ιδέας Γιώργο Σαγιά, τον Πατριώτη, τον Δάσκαλο, τον άνθρωπο της Πολιτικής, του Πολιτισμού και της Τέχνης που προλογίζει το βιβλίο.

Τέλος, ευχαριστώ τον ακούραστο εργάτη της εθνικής ιδέας Γιάννη Γιαννάκενα για την έκδοση αυτού του έργου.

Εύχομαι να σας ικανοποιήσει το αποτέλεσμα και η Φλόγα να σας ταξιδέψει, ταξιδεύοντας με την σειρά σας την Φλόγα της πατρίδας στις νέες γενιές!

 

Με Αγάπη και Εκτίμηση

Νίκος Τζιόπας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π