Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Όλα δείχνουν προετοιμασία εκλογών

 

γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

“Βαραίνει” την πολιτική ατζέντα η κυβέρνηση του Κυρ. Μητσοτάκη. Οι εξωκοινοβουλευτικοί σύμβουλοι του πρωθυπουργού προωθούν πιεστικά τα “σκληρά νομοσχέδια” ενώ συγχρόνως ανακοινώνονται ιδιαιτέρως σημαντικές πολιτικές αποφάσεις. Προσπαθούν και βιάζουν τις εξελίξεις!

Το Καλοκαίρι, με τα μπάνια του λαού και την κατάργηση των περιοριστικών μέτρων, βοηθούν το Μέγαρο Μαξίμου να περάσει στην Κοινωνία ένα νέο, πιο ελπιδοφόρο αφήγημα προκειμένου να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές τους αμέσως επόμενους μήνες. Εκλογές στις οποίες, η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη θα παρουσιασθεί με θετικό, ελπιδοφόρο αφήγημα που “θα παίζει” με την έγκριση του σχεδίου Ελλάδα 2.Ο (μιλάνε ήδη για εισροή 100 δις) και την επαναφορά σε συνθήκες ζωής όπως πριν από την επιδημία.

Η Κεραμέως, ο Κικίλιας, ο Γεωργιάδης και ο Χατζηδάκης έχουν ήδη προωθήσει τις εντολές τους. Απομένει η ψήφιση από τον κυβερνητικό λόχο των Εφαρμοστικών Μνημονίων με τα οποία οριστικοποιείται η Συμφωνία των Πρεσπών (παρά την δεδομένη αντίθεση της πλειοψηφίας των Ελλήνων) και η διαρροή των συμφωνηθέντων με τον Ερντογκάν για την Κύπρο και το Αιγαίο.

Αμέσως μετά οι διπλές εκλογές θα δώσουν την αναγκαία παράταση του πολιτικού χρόνου που χρειάζεται ο Κυρ. Μητσοτάκης. Έτσι οι εκλογές δεν θα γίνουν υπό συνθήκες κατάρρευσης, λόγω της νέας οικονομικής και εθνικής πραγματικότητας και των δεινών της κοινωνίας που θα ταλανίζουν την Ελλάδα και τους Έλληνες από την Άνοιξη του 2022.

Η απόφαση της Νέας Δημοκρατίας για Συνέδριο πριν τα Χριστούγεννα, η πιθανή θετική εξέλιξη στις Ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις (προσδοκούν σε 4 + 3,5 δις) από το σχέδιο ανάκαμψης εντός του Φθινοπώρου, οι προγραμματιζόμενες περιοδείες Μητσοτάκη που ξεκίνησαν ήδη, η διοργάνωση 13 Περιφερειακών Συνεδρίων με πρόσχημα την παρουσίαση του σχεδίου Ελλάδα 2.0 και προβολή στοιχείων ελέγχου της επιδημίας COVID -19, καταγράφονται ως ενδείξεις απόφασης εκλογών.

Δημιουργούν κλίμα ενεργοποίησης στελεχών του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και προθέρμανσης του κομματικού μηχανισμού. Κατά συνέπεια… δημιουργούν προϋποθέσεις προσφυγής στις κάλπες με τις ευνοϊκότερες δυνατές συνθήκες, για τον Κυρ. Μητσοτάκη και το “αριστερούλικο” επιτελείο του. Κάλπες που θα πρέπει να στηθούν πριν από την Άνοιξη και την αναμενόμενη γκρίζα οικονομική εξέλιξη, σε επίπεδο νοικοκυριών και μικρών επιχειρήσεων, που θα αποκαλύψουν ότι …«ο βασιλιάς είναι γυμνός».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π