Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

“Στρατηγική των Δικτύων”: Για να γίνουν και πάλι οι Εθνικιστές Πρωταγωνιστές της Κοινωνίας και της Πολιτικής



του Πολύδωρου Ιππ. Δάκογλου

Όταν αποδεχτούμε πως η κοινωνία, η πολιτική και η οικονομία λειτουργούν πολυκεντρικά, τότε, ίσως μπορέσουμε ως Εθνικιστές να μελετήσουμε και να καταστρώσουμε μια αντίστοιχη πολυκεντρική στρατηγική αγώνος. Την ονομάζω “Στρατηγική των Δικτύων”.

Πρέπει να κάνουμε την δύσκολη υπέρβαση. Να υποβαθμίσουμε τον δικό τους στίβο αγώνος που είναι τα Κόμματα και οι εκλογές. Τον δικό τους κανόνα που είναι η επιβολή της πλειοψηφίας. Την δική τους πρωταγωνιστική ομάδα που είναι οι Κεφαλαιοκράτες, οι Μιντιάρχες και οι ξένες πρεσβείες. Να προωθήσουμε το δικό μας σχέδιο, (Πολιτικός Ανταρτοπόλεμος). Να αξιοποιήσουμε τον δικό μας χώρο υπεροχής (Δύναμη της Θέλησης και Πίστη στο Σκοπό). Με πρωτεργάτες τα δικά μας στελέχη (Ανιδιοτελείς αγωνιστές υπέρ του Έθνους και του Λαού).
Η στρατηγική των Δικτύων, ανατρέπει τις συμβατικές συνθήκες. Παραθέτει, στα στοιχεία που επιτρέπουν την κυριαρχία των συστημικών (Μέγεθος, Συγκέντρωση, Προσωπική Απολαβή), αλλά και τις διαφορετικές δυνατότητες των Ελλήνων Εθνικιστών (Ιδιαιτερότητα, Αποκέντρωση, Διάθεση προσφοράς). 
Η αξιακή διαφορά που έχουμε από τους συστημικούς επικυρίαρχους της Ελλάδος είναι χαοτική. Ο συνεκτικός ιστός των παραγόντων που στηρίζουν “το κόμμα των πολιτικών κομμάτων” είναι το Συμφέρον, το Χρήμα και η Εξουσία, σε αντίθεση με εμάς που μάς συνδέουν στοιχεία ιδεολογίας, όπως το Έθνος, ο Φυλετικός ανθρωπισμός, η Αξιοκρατία, και η Φύση.
Μπορούμε να κερδίσουμε. Αρκεί να πιστέψουμε στην αποστολή και να επινοήσουμε τακτικές αγώνος εκτός των χώρων υπεροχής τους.
(Το κείμενο που διαβάσατε αποτελεί την απάντησή μου σε ερώτηση του δημοσιογράφου Θόδωρου Χατζηγώγου, στα πλαίσια συνέντευξης που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ την 24η Ιουνίου 2021. Η ερώτηση που απάντησα ήταν: «Δεδομένων των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί, ποιά πιστεύετε πως πρέπει να είναι η στρατηγική αγώνος των Εθνικιστών»;)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π