Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Πως βλέπει το ΠΑΣΟΚ την «αξιοποίηση» του αντιρατσιστικού νόμου. Ο ρόλος της Νέας Δημοκρατίας και των Εθνικιστών


Γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου
Το ΠΑΣΟΚ της τριλογίας «Εθνική Ανεξαρτησία», «Λαϊκή Κυριαρχία» και «Κοινωνική Δικαιοσύνη», ανήκει στο λησμονημένο παρελθόν. Τώρα συν-κυβερνά το ΠΑΣΟΚ του «Ανήκουμε εις την Ευρωπαϊκή Ένωση», «Κυβερνούν τα κόμματα του Δημοκρατικού Τόξου» και «Μαζί τα φάγαμε».
Το ΠΑΣΟΚ του «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» έχει παραχωρήσει τη θέση του στο ΠΑΣΟΚ του «Ανοίξτε τις πόρτες στους λαθρομετανάστες».
Το ΠΑΣΟΚ, υπερασπιστής των συνταγματικών ελευθεριών των Ελλήνων, μεταβλήθηκε σε υπέρμαχο της καθιέρωσης αδικημάτων γνώμης.
Γι’ αυτό και υποστήριξε με λύσσα την κατασκευή ενός λεγόμενου αντιρατσιστικού νόμου, με συγκεκριμένες πρόνοιες φίμωσης όλων όσων αγωνίζονται, διακηρύσσουν ή πιστεύουν στην διαφορετικότητα των Ελλήνων ή αποδέχονται τα όσα τα Ευαγγέλια κατέγραψαν. Ακόμη και όσων ανατρέχουν σε πηγές και αλήθειες γράφοντας βιβλία ή άρθρα, ζωγραφίζοντας γεγονότα του παρελθόντος ή δημιουργώντας ταινίες με ιστορικά στοιχεία, που δεν αρέσουν στην «πολιτική ορθότητα» των κυβερνώντων τον κόσμο….
Η σημερινή ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος του Ευάγγελου Βενιζέλου και των συν αυτώ, ομολογεί όλες του τις προθέσεις.

«Αυτό από μόνο του είναι ένα μεγάλο θεσμικό βήμα για τη χώρα, αφού για πρώτη φορά με τρόπο συνεκτικό θωρακίζεται η ελληνική κοινωνία και η ελληνική δημοκρατία απέναντι στο λόγο του μίσους και την ρατσιστική και ξενοφοβική ρητορική» γράφει η ανακοίνωση.
Δεν αναφέρεται σε πράξεις αλλά σε λόγο. Δεν διαχωρίζει την αναφορά στο παρελθόν αλλά την ταυτίζει με το σήμερα. Δεν ξεχωρίζει την συμπεριφορά προς τους επισκέπτες έναντι της συμπεριφοράς προς τους εισβολείς. Έτσι, ο Καζαντζάκης και η «Ασκητική» μετατρέπονται σε κήρυκα μίσους και ξενοφοβικό βιβλίο. Οι μεγάλοι ιστορικοί και επιστήμονες το ίδιο. Ακόμη και ο Χριστιανισμός, η θρησκεία της πανανθρώπινης αγάπης, με την λογική και τις επιθυμίες των Βενιζελικών θα καταγραφεί ως θρησκεία του μίσους και της ξενοφοβίας.
Προχωρά, όμως, περισσότερο αποκαλύπτοντας τον εντολέα:
«Με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο θεσπίζεται η ποινικοποίηση της άρνησης ή του δημόσιου εγκωμιασμού του Ολοκαυτώματος και των Γενοκτονιών, εφόσον η συμπεριφορά αυτή στρέφεται κατά της ομάδας που στο παρελθόν έπεσε θύμα Ολοκαυτώματος  ή Γενοκτονίας, με τρόπο που μπορεί να υποκινήσει βία ή μίσος κατά της συγκεκριμένης ομάδας».

Αυτός ο άνθρωπος, ο Βαγγέλης Βενιζέλος, αυτή η ομάδα, οι συνεργάτες του, οι υπουργοί του και οι βουλευτές του, κρατάνε τον Σαμαρά και τη Νέα Δημοκρατία αιχμάλωτους με δέλεαρ την νομή της εξουσίας (που βαφτίζουν «για τη σωτηρία της Ελλάδος»).
Οι λοβοτομημένοι ψηφοφόροι, (από τα εξωνημένα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας που καθοδηγούνται από αριστερούς δημοσιογράφους), δεν αντιδρούν. Δεν νοιάζονται να διασώσουν ούτε το ιστορικό παρελθόν της ράτσας τους, αλλά ούτε και το ιστορικό της μέλλον. Ενδιαφέρονται μόνο για την πάρτη τους και το βόλεμά τους.
Ο ρόλος και ο λόγος ύπαρξης των Ελλήνων, που έχουν ταχθεί να υπηρετούν εκείνη την αξιακή κλίμακα όπου το Έθνος καταλαμβάνει την πρώτη θέση, αναδεικνύεται και πάλι.
Θα είναι ένας αγώνας Καθημερινός, Επίμονος, Επίπονος, με κλιμάκωση σε βάθος χρόνου, με διάχυση σε όλη τη διαστρωμάτωση της κοινωνίας, με ιδιαίτερη μέριμνα για την «κιβωτό του ελληνισμού» (τους έλληνες του εξωτερικού), με τις αναγκαίες θυσίες και με Πίστη πως «Εμείς ή τα Παιδιά μας ή τα Εγγόνια μας…. Θα  Πάρουμε την Ελλάδα μας Πίσω»!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π