Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Επί τέλους, έκαναν κάτι!


γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου
Τα κόμματα και τα εξωνημένα κρατικά όργανα έκαναν τους Χρυσαυγίτες σάκους του μποξ. Τους απέκλεισαν από τα θεσμικά όργανα της Βουλής. Τους απαγόρευσαν να μιλάνε από τα κρατικά Μέσα Επικοινωνίας. Τους κατακράτησαν τις νόμιμες κρατικές χορηγίες. Τους διέσυραν με δηλώσεις εντός και εκτός Βουλής. Τους κατονόμασαν ως εγκληματική οργάνωση. Τους συνέλαβαν. Τους προφυλάκισαν. Τους στέρησαν πλήθος από τα πολιτικά και ανθρώπινα δικαιώματά τους. 
Τα ιδιωτικά ΜΜΕ, οι συστημικοί δημοσιογράφοι και οι παρακρατικοί «αντιεξουσιαστές», πήραν την σκυτάλη που τους έδωσαν τα αφεντικά τους και προχώρησαν ακόμη πάρα πέρα.

Τους λάσπωσαν. Τους συκοφάντησαν. Τους βρώμισαν στην κοινωνία. Τους αφαίρεσαν το τεκμήριο της αθωότητας. Απέκρυψαν τους εμπρησμούς και τις ανατινάξεις των γραφείων τους. Αποσιώπησαν τις επιθέσεις κατά των οικογενειών μελών τους. Δεν είδαν τους βαρείς τραυματισμούς και τις πολύμηνες νοσηλείες σε νοσοκομεία, στελεχών τους. Έγιναν ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί των, εν ψυχρώ, δολοφονιών τους.


Οι ίδιοι, απορροφημένοι με ανοησίες του τύπου, χαιρετάω με το χέρι προτεταμένο, φοράω μπότες και στολές παραλλαγής, κλωτσάω τους χαρτονένιους πάγκους λαθρομεταναστών στις λαϊκές ή κυνηγάω και ξυλοφορτώνω λαθρομετανάστες στην Αθήνα, δεν συνειδητοποίησαν τι τους ετοίμαζαν ο Βενιζέλος με τον Σαμαρά και τους εκπροσώπους της σιωνιστικής ισχύος. Έβαλαν τους πάντες απέναντί τους και απομονώθηκαν συνειδητά ακόμη και από τους εν δυνάμει φίλους τους. Έδωσαν δικαιώματα και έδειξαν πλευρά. Κατάφεραν έτσι να είναι μόνοι και χωρίς συμμάχους. Με δεκάδες μέλη τους στις φυλακές, χωρίς ο κόσμος να το γνωρίζει. Με μόνη διαδικασία στήριξης την ομάδα νομικής συμπαράστασης που όμως, έπαιζε μέχρι πρόσφατα «σε στημένο παιχνίδι». 

Τα μεγάλα ατού των 500.000 ψηφοφόρων, των 10.000 συνειδητοποιημένων στελεχών και των υπαρκτών ιδεολογικοπολιτικών «φίλιες δυνάμεων», δεν τα αξιοποίησαν. Δεν γύρισαν την Ελλάδα τούμπα με συνεχείς δράσεις ανάδειξης της παρανομίας και της αδικίας που το σύστημα έκανε, περιφρονώντας τους νόμους, την ηθική και την λαϊκή βούληση. Σποραδικές αδύναμες φωνές μονάχα. Και δικαιολογίες. Πολλές δικαιολογίες. «Δεν έχουμε λεφτά», «τα στελέχη μας είναι φυλακή», «δεν μας δίνουν δημοσιότητα», «να μην προκαλέσουμε» και χίλια δυο άλλα που τους μετέτρεψαν σε «σάκο του μποξ» …από επιλογή.

Είχα πει να μην ασχοληθώ ξανά μαζί τους, αλλά…

Η εκδήλωση των 50 χρυσαυγιτών στον Πειραιά με συγκίνησε. Σκέφτηκα να προσθέσω, και δημοσίως, τη φωνή μου σ’ αυτούς που δεν ανέχονται την αδικία που τους γίνεται. Να συμβάλλω προς την κατεύθυνση έντασης της δράσης για την αποφυλάκιση των, για πολιτικούς λόγους, φυλακισμένων στελεχών τους.
Και όλα αυτά, ανεξαρτήτως της απόλυτης αντίθεσής μου προς την πολιτική στρατηγική και τους τακτικούς σχεδιασμούς του κόμματός τους.
Γι’ αυτό γράφω και υπογράφω αυτό το άρθρο. Η δράση των Πειραιωτών, σας έδειξε τον δρόμο. Επί τέλους, κάντε κάτι για τους φυλακισμένους συντρόφους σας. 

3 σχόλια:

  1. Τώρα που άρχισαν να πέφτουν βροχή τα πρόστιμα από το Ε.Σ.Ρ. προς τα κανάλια που δεν παίζουν τα δελτία τύπου και τις δηλώσεις της Χρυσής Αυγής βλέπουμε πόσο ωραία συμορφώνονται. Και αυτό έγινε από τις πολλές μηνύσεις & αγωγές του νομικού τμήματος του κόμματος οι οποίες όμως αργούσαν να εκδικαστούν, κάτι για το οποίο δεν έφταιγε καθόλου η Χρυσή Αυγή για το ότι η δικαιοσύνη στην Ελλάδα καθυστερεί αδικαιολόγητα ή είναι του στυλ "έλα Ελένη..." ή "πες τον παναθηναικάκια...".

    Σε λίγο που θα εκδικαστούν και οι μηνύσεις για το ότι δεν καλούνται βουλευτές/στελέχη του 3ου κόμματος στα τηλεοπτικά πάνελ θα έχουμε άλλη μια νίκη.

    Ήδη υπάρχουν καταδικαστικές αποφάσεις για συκοφαντικά σχόλια διαφόρων μ.μ.ε. προς χρυσαυγίτες και πληρωμή χρηματικών αποζημιώσεων και έρχονται ακόμα περισσότερες.Μιλάω για του Γρέγου, για του αρχηγού και της γυναίκας του, για τον μπαρμπαρούση... για την αθώωση από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου για τον επικεφαλής της “Ελληνική Αυγής” στα Δωδεκάνησα, Σάββα Σπυρίδη όπου η δικογραφία του διαχωρίστηκε και εκδικάστηκε στη Ρόδο αντί για το "δικαστήριο" μέσα στις φυλακές κορυδαλλού.

    Ο κόσμος γνώριζε από την 1η στιγμή ότι υπήρχαν και υπάρχουν δεκάδες στελέχη και απλά μέλη στην φυλακή με μόνο έγκλημα τους τις εθνικιστικές/πατριωτικές/εθνικοκοινωνιστικές ιδέες τους. Το ήξερε και από τα μ.μ.ε. που συνέχεια μιλούσαν άλλοτε για 70 και άλλοτε για 68 ή 69 Χρυσαυγίτες προφυλακισμένους. Έ αφού οι βουλευτές της ήταν 18 και τώρα 17 όλος ο κόσμος ήξερε τι ήταν και οι υπόλοιποι 52 ή 50. Δεν λύγισε κανείς τους και έχουν κάνει τους καθεστωτικούς να τρώνε τα νύχια τους από απόγνωση.

    Να γυρίσουν την Ελλάδα τούμπα οι μέχρι πρότινος προφυλακισμένοι ή σε κατ'οίκον περιορισμό βουλευτές της ήταν και είναι αδύνατον. Ο Γιάννης ο Λαγός επειδή αντί να πάει κατευθείαν σπίτι του μετά τη Βουλή πέρασε από την τοπική της γειτονιά του τον ξαναμπαγλάρωσαν.
    Όμως τα χιλιάδες μέλη της ανα΄την Ελλάδα δεν πέρασε βδομάδα που να μην οργώνουν τα χωριά και τις κωμοπόλεις του νομού τους μοιράζοντας εφημερίδες, φυλλάδια και μιλώντας σε πλατείες και καφενεία.Βίντεο και φωτογραφίες των δράσεων τους υπάρχουν πάμπολλες στο διαδίκτυο(που ούτε εγώ, ένας απλός ψηφοφόρος τους δεν έχω προλάβει να τις δω/διαβάσω ΟΛΕΣ λόγω έλλειψης αρκετού ελευθερου χρόνου-ευτυχώς δουλεύω και βγάζω το ψωμί μου ακόμη)
    Να πω για τους 3 ευρωβουλευτές μας; Πρώτοι σε ερωτήσεις και επερωτήσεις, από τις Βρυξέλλες στην Κύπρο και μετά Ελλάδα και έπειτα πάλι Βρυξέλλες σε πλήθος εκδηλώσεων.

    Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ αθώωση ΟΛΩΝ των βουλευτών/στελεχών/μελών της Χρυσής Αυγής είναι αναπόφευκτη όπως τα διαφορα μ.μ.ε. με πόνο και οδύνη έχουν γράψει πρόσφατα.
    Τα καλύτερα έρχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε συναγωνιιστη asep[tes εισαι σιγουρος οτι καταλαβες τι ενοει ο συν.Δακογλου?γιατι εγω αλλο καταλαβα και συμφωνω μαζι του..οι δικαιολογιες δεν καλυπτουν την πραγματικοτητα,κατι σαν στρουθοκαμηλισμο θυμιζουν..

      Διαγραφή
    2. Ποιές δικαιολογίες βρε Σπύρο;
      Όπως υπάρχουν ακόμα βουλευτές φυλακισμένοι π.χ. ο Κούζηλος ή ξανά το αγαπημένο μου τρελοκομείο ο Λαγός έτσι υπάρχουν άδικα προφυλακισμένοι και πολλά στελέχη & μέλη της Χρυσής Αυγής.
      Άλλοι τους είχαν συλληφθεί τέλη Σεπτεμβρίου 2013 όπως και οι βουλευτές, άλλοι τον Οκτώβριο ή και τους μετέπειτα μήνες αφού μέχρι το καλοκαίρι του 2014 συνέχιζαν να προφυλακίζουν χρυσαυγίτες.
      Πολλοί είναι αυτοί που τελείωσε το 18μηνο τους και αποφυλακίστηκαν και αυτοί όπως και οι περισσότεροι βουλευτές, άλλοι που δεν τελέιωσε το 18μηνο τους-γιατί είχαν συλληφθεί μέσα στο 2014-και μετράνε μήνες, άλλοι ή άλλες αποφυλακίστηκαν σε λίγους μήνες(πχ η Θέμις Σκορδέλη που μπήκε Ιανουάριο 2014 και βγήκε Αύγουστο 2014).

      Και εγώ θέλω να καταλάβω πως άφησαν τα στελέχη/μέλη τους στη φυλακή ή χωρίς δικηγόρους ή δεν ξέρω και εγώ χωρίς τι...
      Από που πηγάζει αυτή η διαπίστωση δηλαδή...

      Διαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π