Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Ίων Δραγούμης: Το μήνυμα της φετινής εκδήλωσης


Η περσινή εκδήλωση τιμής για τον Ίωνα Δραγούμη έγινε σε δυο διαφορετικές ημέρες από διαφορετικούς φορείς σαν αποτέλεσμα λανθασμένων χειρισμών της προπέρσινης εκδηλώσεως όπου η ατυχής προσπάθεια κομματικής καπηλείας έφερε σε διαδικτυακή αντιπαράθεση ανθρώπους που για πολλά ή για λιγότερα χρόνια αγωνίσθηκαν για κοινές ιδέες.
Με ικανοποίηση διαπίστωσα εφέτος ότι το «…μήνυμα ελήφθη και έγινε μια πρώτη προσπάθεια η συγκεκριμένη εκδήλωση να αποτελέσει και πάλι ένα ενωτικό προσκλητήριο.
Δεν ήταν τόσο ο αριθμός των παρευρισκομένων στην φετινή εκδήλωση όσο το ύφος, ο τρόπος και η προοπτική πάνω στην οποία οι συναγωνιστές που πήραν την πρωτοβουλία, οργάνωσαν όλη την εκδήλωση πάνω στα μικρά αλλά ελπιδοφόρα θεμέλια της οποίας μπορούν να «χτιστούν» σημαντικά πράγματα αναδεικνύοντας μέσα από διαφορετικούς δρόμους τις ιδέες του Ελληνικού Εθνικισμού.
Αυτό ‘όμως που πρέπει να γίνει άμεσα και όχι να ξεχασθεί στις λησμονιές της καθημερινότητας.
Οι συλλογικότητες που συμμετείχαν πρέπει να συνευρεθούν να συζητήσουν και
η παραλαβή της πλακέτας από
τον συν. Ανδρέα Μαρτίνο
να συμφωνήσουν σε αντίστοιχες κοινές εκδηλώσεις, αλλά και για διεύρυνση της συμμετοχής πατριωτικών και εθνικιστικών συλλογικοτήτων με στόχο τον συντονισμό και την ΕΝΟΤΗΤΑ στην βάση  αντίστοιχων εθνικιστικών παρεμβάσεων.

Ο ΚΟΙΝΟΣ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗΣ θέτει προς αυτόν τον σκοπό τις όποιες δυνατότητές του έχοντας ήδη έτοιμες προτάσεις για ένα άλλο πνεύμα για διαφορετική τακτική προσέγγιση του αγώνος.

Υ.Γ.
Με έκπληξη διάβασα ανακοίνωση πολιτικού εθνικιστικού φορέα η οποία καταλήγει ότι… «δεν χρειάζονται μνημόσυνα για τον Ι. Δραγούμη» (!!!)
Αν ο φόρος τιμής στον ιδεολογικό πατέρα και μάρτυρα του ελληνικού εθνικισμού είναι ένα απλό μνημόσυνο και άρα είναι περιττό και δεν χρειάζεται εγώ θα θυμηθώ την παροιμία «όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια» Σ.Π. 

Σωστά έπραξε η οργανωτική επιτροπή τιμώντας τον συν. Γιάννη Σχοινά εκδότη της Νέας Θέσεως και ιστορικό στέλεχος του ΕΝΕΚ στο πρόσωπο του οποίου τιμήθηκαν οι αγώνες των Ελλήνων Εθνικιστών και οι εκδόσεις των προφητών του νέου ελληνισμού ένας εκ των οποίων ήταν ο Ίωνας Δραγούμης.
Λόγω προβλήματος υγείας ο  ίδιος δεν μπορούσε να παραβρεθεί την πλακέτα παρέλαβε ο συν. Βορειοηπειρώτης Ανδρέας Μαρτίνος ο οποίος ανέλαβε το καθήκον να του την παραδώσει. 


η τιμητική πλακέτα 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π