Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕ!! ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ.


γράφει ο Ζαφείρης

*Μια εικόνα όχι χίλιες, αλλά εκατομμύρια λέξεις. Αφού δεν τα κατάφεραν με τους Έλληνες τόσα χρόνια, να μας εξαφανίσουν ρίχνοντας μας σε πολέμους, "εμφυλίους" παιδωμαζώματα, σκλαβιές, γενοκτονίες, το δούλεψαν και επανήλθαν αποφασισμένοι να μας αντικαταστήσουν! Αυτή είναι η μόνη αιτία της κατασκευασμένης σικέ οικονομικής κρίσης και όλων όσων συμβαίνουν τα τελευταία 42 χρόνια, στην πατρίδα μας με αποκορύφωμα τα χρόνια των μνημονίων. Ο εθνομηδενισμός, ο ραγιαδισμός που καλλιεργούνται συστηματικά στις ψυχές των νέων, η καταστροφή της γλώσσας, της παιδείας, της ιστορίας, η πολιτισμική παρακμή προετοίμασαν το έδαφος κατασκευάζοντας εθνικά ασυνείδητους, αδιάφορους πολίτες, Γραικύλους και γενίτσαρους. Ένα σύννεφο απογοήτευσης πλανάται από επάνω μας. Που δεν πρόκειται να διαλυθεί παρά μόνο αν οι Έλληνες αντιληφθούν και  εμπεδώσουν  αυτή την πραγματική αιτία του κακού. Μόνο τότε θα εξαφανιστεί και η απογοήτευση που τους διακατέχει και θα βρούνε την δύναμη να αγωνιστούν για να ανατρέψουν το βρώμικο σχέδιο του αφανισμού του Ελληνισμού και της Ελλάδος. 

απροκάλυπτα πλέον διώχνουν τις υγιείς επιχειρήσεις από τις
οποίες πλέον ανοικοδομείται η οικονομία των βαλκανικών χωρών

Η πολιτική της καταστροφής των ελληνικών επιχειρήσεων που εφαρμόζουν ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις, διώχνοντας στην Βουλγαρία, Αλβανία και Σκόπια τις υγιείς επιχειρήσεις και στραγγαλίζοντας φορολογικά όσες επιμένουν να παραμένουν στην Ελλάδα, έχουν ως στόχο την ίδρυση νέων επιχειρήσεων από έποικους (πρόσφυγες και λαθρομετανάστες) που αρχικά στηρίζονται, επιδοτούνται οικονομικά από τον Σόρρος και την Ε.Ε. αλλά μετά από τους ίδιους τους Έλληνες αφού θα αναγκαστούμε ελλείψει ελληνικών να αγοράζουμε από αυτούς. Οι γείτονες χώρες με βλέψεις εδαφικές και εχθρικές πολιτικές προς την Ελλάδα, επωφελούνται από αυτό και με κύρια πηγή εσόδων από τις ελληνικές επιχειρήσεις που βρίσκουν φορολογικό "λιμάνι¨εκεί αναπτύσσονται. Μάλιστα χώρες όπως η Αλβανία έχουν κάνει νομοθετικές ρυθμίσεις με μηδενική φορολόγηση για μικρές επιχειρήσεις, καθώς μυρίστηκαν "αίμα", για να προσελκύσουν όσους ψάχνουν καταφύγιο από το πογκρόμ της νεοταξικής κομμουνιστικής κυβέρνησης, των Οικολόγων συνεργατών τους (τους ξεχάσαμε;) και των ΑΝΕΛ.

*Μια εικόνα όχι χίλιες, αλλά εκατομμύρια λέξεις!
Ο διωγμός των 500.000 νέων στην μετανάστευση σε συνδυασμό με την υπογεννητικότητα, την αδυναμία να δημιουργήσουν νέες οικογένειες λόγω κρίσης, αλλά και λόγω του ότι τέτοιες κινήσεις έχουν στοχοποιηθεί από το καθεστώς, καθώς οι πολύτεκνοι τιμωρούνται παραδειγματικά (φορολογική εξόντωση) για να αποτελέσουν παράδειγμα προς αποφυγή. Να μην παραλείψουμε την εσκεμμένη αδιαφορία για οποιαδήποτε προληπτικό μέτρο μείωσης των τροχαίων ατυχημάτων που στέλνει χιλιάδες Έλληνες στο χώμα σε περίοδο ειρήνης με νούμερα όμως απωλειών συνθηκών πολέμου! 
Έχουν γεμίσει τα νεκροταφεία με νέους ανθρώπους. Σε αυτό το έγκλημα έρχεται να προστεθεί και η παντελής έλλειψη (μόνο για Έλληνες) νοσοκομειακής περίθαλψης σε νοσοκομεία φαντάσματα χωρίς καν τα στοιχειώδη έτσι...για να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα αλλά και να καταρρέουμε ψυχολογικά αφού νιώθουμε πως είμαστε κυριολεκτικά αφημένοι στα χέρια του Θεού. Συρρικνώνοντας τα σώματα ασφαλείας και κατευθύνοντάς τα με τον κατάλληλο τρόπο, έχουν αφήσει τους Έλληνες ανυπεράσπιστους στα χέρια των εισαγόμενων κακοποιών που τους καταστρέφουν την ζωή, την καθημερινότητα καθώς τους σκοτώνουν, τους ληστεύουν, τους βιάζουν.   

hot Spot Βοτανικού - Ο Κοινός Παρονομαστής βρέθηκε εκεί
γεμάτο κεραίες δορυφορικές, τηλεοράσεις και wi-fi
Όλα τζάμπα
Το αδιάκοπο φορολογικό σφυροκόπημα των Ελλήνων που ακολουθεί συνεχίζει να οδηγεί στην αυτοκτονία χιλιάδες πολίτες. Το ότι τα μέσα ενημέρωσης που ελέγχονται πλήρως από το το σύστημα, δεν  εμφανίζουν τα περιστατικά είναι για να μην υπάρχουν αντιδράσεις. Οι πλειστηριασμοί της πρώτης κατοικίας είναι βαθύ χτύπημα στην ψυχολογία του Έλληνα που ήταν και είναι δεμένος με το σπίτι του. Εκεί αποσκοπούν αλλά και να βρουν χώρους να στεγάσουν τους εκατομμύρια εποίκους που φέρνουν εδώ. Την ίδια ώρα που εφαρμόζουν όλη την σκληρότητά τους στους Έλληνες, βρίσκουν διαθέσιμα κονδύλια για να τρώνε οι ημέτεροι κομματικοί εγκάθετοι σύντροφοι αλλά και να σπιτώνουν τους έποικους- υποψήφιους αντικαταστάτες πληρώνοντάς τους ενοίκια σε διαμερίσματα, φαγητό, ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές παροχές. 


η...προσφυγιά θέλει καλοπέραση  
Τα δε hot spot εξοπλίζονται με wifi, τηλεοράσεις και δορυφορικές με nova δίνοντας κίνητρα παραμονής, σε όσους μουσουλμάνους θέλουν να φύγουν από την Ελλάδα. Και εντάσσουν στην εκπαίδευση τα παιδιά των μουσουλμάνων για να επιτύχουν πιο εύκολα με την αφομοίωση την αντικατάσταση.   
Η φτωχοποίηση του κόσμου γίνεται σταδιακά με την παλαιά μέθοδο της σαλαμοποίησης, φέτα φέτα, κομμάτι κομμάτι,  για να καλλιεργείται η "ελπίδα" ότι κάποιοι μπορεί να την γλυτώσουν. Στο τέλος όμως κανείς δεν θα γλυτώσει αν αφήσουμε αυτό το καταστροφικό σχέδιο να υλοποιηθεί. Γιατί το προσωπικό συμφέρον έπεται του εθνικού. Μόνο μέσα από το εθνικό συμφέρον μπορούμε να υπερασπίσουμε το προσωπικό μας.  

Ο εθισμός στον κομματισμό πολλών Ελλήνων δεν τους αφήνει να δουν, ή μάλλον αρνούνται να το πιστέψουν πως τα κόμματα που στήριζαν τόσα χρόνια είναι υπεύθυνα για αυτή την καταστροφή και συνεχίζουν να πέφτουν θύματα των εξαγγελιών και των υποσχέσεων που συνεχίζουν να τους δίνουν μέσω του εκάστοτε αρχηγού τους συνήθως μέλος κάποιας σκοτεινής λέσχης. Γνωρίζοντας υποσυνείδητα την εξαπάτηση που έχουν υποστεί, χρυσώνουν το χάπι χρεώνοντας το λάθος στον προηγούμενο ..αρχηγό. 
Βαδίζουμε ως έθνος ήδη στις κόκκινες γραμμές. Η αδιαφορία μας είναι ο προθάλαμος της καταστροφής μας. Η ενεργοποίησή μας στα κοινά, η αφύπνιση, η αντίδραση, ο αγώνας η μόνη διέξοδος. Ενημέρωσε το φίλο σου, τον γείτονα, τον συγγενή, τον συνάδελφο. Μην μένεις απαθής. Αυτό θέλουν.  Αντίδρασε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π