Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Ο Τσίπρας ακύρωσε ψηφοφορία των συνέδρων του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία διαφωνούσε!


Κάπως έτσι αντιλαμβάνονται την ...δημοκρατία οι κομμουνιστές. Εδώ θα μου πείτε προκλητικά και ξεδιάντροπα άλλαξαν την απόφαση ενός ολόκληρου δημοψηφίσματος μετατρέποντας το ΟΧΙ σε ΝΑΙ μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουν τα θέλω των αφεντικών τους και να κρατήσουν στην εβραιωπαική ένωση με το ζόρι την Ελλάδα για να την τελειώσουν. Στους συνέδρους θα κολλήσουν που είναι και των ιδίων ιδεολογικών τους αντιλήψεων και ενστερνίζονται τις ..ανησυχίες του αρχηγού τους; Κ.Π.

   -Ενώ κατά πλειοψηφία είχε ψηφιστεί, από τους συνέδρους, στο 25% των μελών της νέας 150μελούς Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος εκτός από τους εργαζόμενους στον κομματικό και κρατικό μηχανισμό να περιλαμβάνονται και οι βουλευτές, αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε η σχετική ψηφοφορία ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε αυτή να επαναληφθεί αφού ακουστούν από δυο απόψεις από κάθε «πλευρά», δηλαδή από αυτούς που υποστήριζαν την ένταξη των βουλευτών στο 25% και από αυτούς που διαφωνούσαν.
Όπως ήταν φυσικό προκλήθηκε αναστάτωση, συνήλθε το προεδρείο του συνεδρίου και δέκα λεπτά αργότερα ανακοίνωσε ότι αποφάσισε κατά πλειοψηφία να επαναληφθεί η ψηφοφορία!

Παρά ταύτα η ψηφοφορία δεν επαναλήφθηκε και με νέα απόφαση του προεδρείου, μετά από δυναμική παρέμβαση του πρώην γραμματέα του κόμματος και νυν αναπληρωτή υπουργού Άμυνας Δημήτρη Βίτσα, το θέμα αυτό εντάχθηκε στις καταστατικές αλλαγές. Ήταν λάθος ότι τέθηκε σε ψηφοφορία το συγκεκριμένο ζήτημα, ανέφερε ο κ. Βίτσας και πρότεινε στο σώμα να παραπεμφθεί αυτό στο καταστατικό συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί σε περίπου ένα χρόνο.

Το προεδρείο χωρίς να θέσει το θέμα σε νέα ψηφοφορία δέχθηκε την παρέμβαση – εισήγηση του Δημ. Βίτσα, βγάζοντας έτσι από τη δύσκολη θέση και τον κ. Τσίπρα.
Σημειώνεται όμως ότι νωρίτερα είχαν γίνει καταστατικές αλλαγές οι οποίες αφορούσαν, μεταξύ άλλων, την περιφερειακή συγκρότηση του κόμματος, τη συγκρότηση των τμημάτων (think tanks).
Σημειώνεται ότι λίγα λεπτά αργότερα οι σύνεδροι με συντριπτική πλειοψηφία αποφάσισαν
βουλευτές, ευρωβουλευτές και μέλη του κρατικού ή κομματικού μηχανισμού που δεν έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές υποχρεώσεις τους προς το κόμμα και τις δομές αλληλεγγύης, να μην μπορούν να είναι υποψήφιοι για εκλογή στην Κεντρική Επιτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π