Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ζει και Βασιλεύει, με τη στήριξη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ -ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ


ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ: Το κίνημα που πατρονάριζε ο ΣΥΡΙΖΑ τον καιρό που ήταν αντιπολίτευση άλλαξε δομή και στόχους. 
Ανανέωσε το προσωπικό των ανθρώπων που το στελέχωναν και βρήκε τη νομική φόρμουλα να μην τους πιάνει ο νόμος, να μη δικάζονται και να μη πληρώνουν πρόστιμα για τις πράξεις τους.
Το κίνημα του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, σήμερα ανθεί και παρεμποδίζει πληρωμές ύψους μεγαλύτερου από 500.000.000 ευρώ τον μήνα.
Πως έγινε αυτό και γιατί τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, Έντυπα και Ηλεκτρονικά δεν δίνουν τη δημοσιότητα που θα έπρεπε;

Είναι απλό… ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση (με τις ψήφους μιας μειοψηφίας ιδεοληπτικών ή εξαπατημένων ελλήνων και ελληνοποιημένων ψηφοφόρων) και νομοθέτησε ή ενεργοποίησε σειρά μέτρων που κάνουν αποτελεσματικότερο το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.

ΠΡΩΤΟΝ: Αντί να στρέφεται κατά των εταιρειών είσπραξης διοδίων, των εφοριών, της ΔΕΗ, και των πλειστηριασμών, στρέφεται εναντίων των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων που συναλλάσσονται με το κράτος και παρεμποδίζει (ως κυβέρνηση) την πληρωμή τους. Το ίδιο κάνει και με τους απλούς πολίτες στους οποίους παρεμποδίζει τις πληρωμές από επιστροφές φόρων.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Αντί να χρησιμοποιεί οπαδούς και αγανακτισμένους χρησιμοποιεί τις τράπεζες και το Γενικό Λογιστήριο του κράτους και τους Συμβολαιογράφους. Μπλοκάρει καταθετικούς λογαριασμούς,μεταφορές κονδυλίων σε οργανισμούς και εφαρμόζει τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

ΤΡΙΤΟΝ: Αντί να έχει κάποια κλαδική ή ΜΚΟ που συντονίζει τη δράση των αγανακτισμένων του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, έχει και χρησιμοποιεί Υπουργούς και καλοαμοιβόμενα κομματικά στελέχη που σχεδιάζουν και εκτελούν το σύγχρονο ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. Μόνο που αυτή τη φορά τα θύματα δεν είναι οι πλουτοκράτες που απομυζούσαν τον λαό, ούτε το ανάλγητο κράτος που κατέστρεφε τους πολίτες. Σήμερα τα θύματα είναι οι Πολίτες και οι τύραννοι είναι οι κυβερνητικοί και τα κυβερνητικά μέτρα.
Έφτασαν τα 6 δισεκατομμύρια τα χρήματα που το κράτος της τρικομματικής κυβέρνησης κατακρατά και παρεμποδίζει να αποδοθούν στους φυσικούς δικαιούχους τους. Και αυτά τα 6 δις είναι τα επίσημα. Υπάρχουν άλλα 3 που κρύβονται στην σκιά των λογιστικών τερτιπίων.

Το νέο, εκσυγχρονισμένο, κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ το καθοδηγεί και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ. Λειτουργεί πιο αποτελεσματικά και, κυρίως, τελείως ακίνδυνα για τους καθοδηγητές του.
Η μόνη διαφορά είναι ότι, τα θύματα του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, αυτή τη φορά, είμαστε εμείς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π