Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ για την αποτροπή του εγκλήματος της παράδοσης του ονόματος της Μακεδονίας ΜΑΣ





Την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018, στις 7.30' το απόγευμα, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, παρουσιαζόμαστε στις πλατείες των πόλεων που οργανώνουν τοπικές συγκεντρώσεις για την αποτροπή του εγκλήματος της παράδοσης του ονόματος της Μακεδονίας ΜΑΣ σε παραχαράκτες της ιστορίας που θέλουν με δυο δράμια μελάνι, να κάνουν δικό τους τον αμύθητο θησαυρό της Μακεδονικής Ιστορίας ΜΑΣ. Και στην κεντρική πλατεία στα Ιωάννινα


Στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ετοιμάζονται ν' αψηφήσουν τη Λαϊκή βούληση και να υπογράψουν την απώλεια διαχρονικών αξιών που δεν παραχωρούνται ούτε με χαμένο πόλεμο.

Η ΑΠΟΣΧΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ, ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ / ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ. Τελεία και παύλα.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.
Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.

Όλη η Μακεδονία, όλη η Ελλάδα, θα αφαιρέσει το στυλό από τα χέρια όσων είναι πρόθυμοι να παραδώσουν πολιτιστική παράδοση ολόκληρων χιλιετηρίδων σε αυτούς ακριβώς που την καπηλεύονται εδώ και μερικές δεκαετίες.

Αν κάποιοι μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο θέλουν ν' αψηφήσουν τη Λαϊκή βούληση, δεν πρέπει να έχουν την παραμικρή αμφιβολία πως θα αντιμετωπίσουν τη Λαϊκή Οργή που δεν ξεχνάει, ούτε συγχωρεί.

Ζητείται η ετοιμότητα κάθε Μακεδόνα και κάθε Έλληνα και Ελληνίδας, για να υπερασπιστούμε τη Μακεδονία μας, τη Δημοκρατία μας και τις διαχρονικές αξίες της κοινωνίας μας.

Τέρμα τα λόγια.

Όλοι στις επάλξεις. Αναμείνατε το σύνθημα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π