Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Η προδοσία της Μακεδονίας συνεχίζεται..


Δίνουν με το καλημέρα

Ο κατήφορος φαίνεται ότι δεν έχει τέλος στο Σκοπιανό. Η κυβέρνηση, αφού έδωσε όνομα, ταυτότητα και γλώσσα, ξεκίνησε νέο κύκλο παραχωρήσεων, και μάλιστα χωρίς να ζητηθεί από τους βόρειους γείτονές μας. Διά στόματος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εστάλη το μήνυμα να ξεχάσουμε τις αναφορές Μακεδονία τουλάχιστον σε πρώτη φάση στο εξωτερικό.
Διότι πίσω από το... αθώο λάθος με το αεροδρόμιο Μακεδονία, το οποίο χθες στα Σκόπια ο κ. Τσίπρας το ξαναβάπτισε ως αεροδρόμιο Μίκρας, κρύβεται η βασική πολιτική της κυβέρνησης στο θέμα της Μακεδονίας, που επιγραμματικά περιγράφεται ως εντολή να την... ξεχάσουμε στη σύγχρονη ζώσα πραγματικότητα και να μείνει μια σελίδα της Ιστορίας της αρχαίας Ελλάδας. 

Μια ιστορία που τελείωσε με τον Μέγα Αλέξανδρο. Αυτή είναι η βασική επιλογή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - προθύμων και απλώς χθες στην πρώτη επίσημη επίσκεψη πρωθυπουργού στη γειτονική χώρα επισφραγίστηκε. Το ερώτημα είναι τι θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα, μια και η κυβέρνηση μπροστά στο... Νόμπελ και στα καλά λόγια του ξένου παράγοντα δεν λέει να βάλει πάτο στο βαρέλι.

Σε λίγο θα απαγορευτεί να λέμε «Μακεδονία» στην Ελλάδα, όταν οι Σκοπιανοί ξεσαλώνουν προκλητικά περιφέροντας την κλεμμένη εθνικότητά τους με εκθέσεις προϊόντων και με την κατάθεση αιτημάτων για την αναγνώριση μειονότητας στη χώρα μας και διδασκαλίας της ανύπαρκτης «μακεδονικής» γλώσσας.

Οσα έγιναν χθες στα Σκόπια είναι προάγγελος νέων υποχωρήσεων στο εθνικό θέμα.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - προθύμων είναι αποφασισμένη όχι μόνο να παραχαράξει την Ιστορία στο θέμα της Μακεδονίας, αλλά να την ξαναγράψει με βάση τις εντολές που δίνουν ξένα κέντρα, τα οποία θέλουν να κοντύνουν την Ελλάδα ώστε να μπορούν να παίζουν εύκολα τα παιχνίδια τους στην περιοχή.

Το ατύχημα για τη χώρα είναι ότι Τσίπρες έρχονται και παρέρχονται, τα εγκλήματα της πολιτικής τους όμως μένουν και το τίμημα των επιλογών τους πληρώνει η χώρα. Και μπορεί στις κάλπες να δείξουν οι Ελληνες και οι Ελληνίδες την πόρτα εξόδου στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δυστυχώς η Ν.Δ., παρά τα λεγόμενά της, δεν είναι αποφασισμένη να ακυρώσει τη συμφωνία. Θα οχυρωθεί πίσω από αυτή ρίχνοντας τις πέτρες του αναθέματος σε αυτούς που την ψήφισαν. Αυτό όμως δεν είναι αρκετό. Και το γνωρίζουν άπαντες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π