Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Για ένα ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, εστία αντίστασης και προοπτικής.


Η προσπάθεια εκριζώσεως τού εθνικισμού από την κοινωνία είναι αδύνατον να επιτευχθεί γιατί κατ' ουσίαν ισοδυναμεί με προσπάθεια εκριζώσεως της φύσης αυτού καθ' αυτού τού ανθρώπου, διότι ο εθνικισμός υπάρχει στην φύση τού ανθρώπου. Όσοι προσπαθούν να αμφισβητήσουν ή να αποποιηθούν τον εθνικισμό, λειτουργούν αυτοκαταστροφικά γιατί επιτίθενται κατ' αρχήν και κατ' αρχάς στον ίδιο τους τον εαυτό. Εξ αυτού, προκύπτουν οι κυρίαρχες αντιφάσεις τους, η υποκριτική στάση ζωής τους και το αντιανθρώπινο των ενεργειών τους. Αποδοχή τού ενυπάρχοντος εθνικισμού, οδηγεί σε ψυχική ηρεμία, φυσιολογική ζωή και γενικά ανθρώπινη ύπαρξη και δημιουργία. Εθνικισμός=φύση=ζωή.


Όμως το αντιανθρώπινο παγκόσμιο  διευθυντήριο καθώς και τα απανταχού εργαλεία τής λεγόμενης παγκόσμιας νέας τάξης, επιτίθενται συστηματικά, στοχευμένα και δυναμικά εναντίον των εθνών, των ταυτοτήτων και τού πνεύματος (κορωνίδα των οποίων είναι η Ελλάδα, ο Έλληνας και ο ελληνικός Εθνικισμός) κατά την διάρκεια τής από καιρού εξελισσόμενης και συνεχώς εντεινόμενης επίθεσής τους.

Η αντιμετώπιση των ανωτέρω μπορεί να πηγάσει και να διέλθει από την σπορά τού αιωνίου ελληνισμού. Αρκεί ο Έλληνας να συνειδητοποιήσει το μέγεθος τής ευθύνης, το τεράστιο βάρος που για άλλη μια φορά τού αναλογεί και να καταφέρει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων με εθνική συνείδηση και ακλόνητο φρόνημα, βέβαιος εν πλήρη συνειδήσει ότι θα επιδιωχθεί το πανταχόθεν τσάκισμά του τόσο από αλλότριες όσο και από φίλιες δυνάμεις. Αυτή είναι η άγρια ομορφιά τής αφοβιάς τής φύτρας τής ελληνικής φυλής και με χαμόγελο χαιρετίζει τον ήλιο προσμένοντας τη μάχη.

Την ίδια στιγμή, στην καθημερινότητα, τα όμορφα λόγια κρύβουν εφιάλτες: χιλιάδες αυτοκτονίες Ελλήνων, αντικατάσταση πληθυσμού, φτώχεια, αλλοτρίωση, διαφθορά, διαπλοκή, παραίτηση, κατάθλιψη. Ο ελληνικός λαός ζητά διέξοδο. Τα μέσα από ανύπαρκτα έως πενιχρότατα. Οι περισσότεροι λένε: παραιτηθείτε, υποταχθείτε, δεν μπορείτε να κάνετε κάτι. "Συναγωνιστές" πηγαίνουν αυτοβούλως αιχμάλωτοι στα σύγχρονα σκλαβοπάζαρα, ο λαός προσκυνά και παρακαλεί. πανεπιστημιακοί και χρηματάθρωποι υπηρετούν τούς σταυρωτές έθνους και λαού.

Αγωνιζόμενοι Έλληνες, κατανοούν την απίστευτη δυσκολία να σταματήσουν τα ανωτέρω. Όμως δοκιμάζουν, κινούμενοι από ελληνική εθνική συνείδηση, για την στελέχωση ενός εθνικού κέντρου που θα οδηγήσει σε ένα καθαρό ελληνικό κίνημα αντίστασης και προοπτικής. Τώρα όλοι μαζί!

Γ. Σαγιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π