Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Ο (υ)ιός γίνεται κάθε ημέρα πιο επικίνδυνος

 


Γράφει ο Χάρης Β. Μιχαλακόπουλος

Είναι πλέον αδιαμφισβήτητο γεγονός. Ο (υ)ιός και οι μεταλλάξεις του εχθρεύονται ιδιαιτέρως τον Έλληνα και του επιτίθενται με μίσος και μανία. Του επιτίθενται καθημερινά με ότι όπλα έχουν στο οπλοστάσιο τους.

Συγκεκριμένα μιλάω για: τον (υ)ιό Κυρ. Μητσοτάκη

και τις μεταλλάξεις:  Χ(αρδαλιάς)-

Π(έτσας)-

Κ(ατερινιώ)-

Ε(ιδικοί επιστήμονες, τηλεμαϊντανοί επιχορηγούμενοι αδρά)-Τ(ηλεπαρουσιαστές κλπ συγγενείς cov-επιχορηγούμενων ΜΜΕ, μέχρι και τη τελευταία εξωτερική ρεπόρτερ του kolokotronitsi-tv που κουνάει απειλητικά το δάχτυλο και σηκώνει και φωνή)-


και τη μετάλλαξη:

 Β(ουλευτές)/ Κ(ομματόσκυλα)/ Γ(λύφτες) του Μητσοτακέϊκου και της αυλής Μαξίμου γενικά.


Συνοψίζουμε και ορίζουμε το αρκτικόλεξο
.

(Υ)ιός= Κυρ. Μητσοτάκης

Οι μεταλλάξεις είναι οι: Χ-Π-Κ-Ε-Τ-Β/Κ/Γ (μεταλλάξεις υπάρχουν πολλές ,αλλά για την οικονομία του άρθρου εστιάζω σήμερα σε αυτές μόνο).

Στις 24/7/2021, ο υ(ιός) «ξέφυγε» τελείως και είπε ότι οι εμβολιασμένοι δεν κολλούν καθόλου (προφανώς και λήγουν τα στοκαρισμένα από τη μαμά-Μέρκελ και καίγεται ο ποπός του), ξεστομίζοντας το τρομερά αντί-επιστημονικό και «ψεκασμένο» ότι:

 «ο κορωνοϊός χτυπά, πλέον, μόνον τους ανεμβολίαστους».

Λίγη ώρα πιο πριν  ο καθηγητής Πνευμονολογίας στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης, Νίκος Τζανάκης δήλωσε ότι:

 «Όλους θα μας συναντήσει φέτος ο ιός. Και ανεμβολίαστους και εμβολιασμένους».

Δεν μιλάμε για έναν «ψεκασμένο» κατά Κούλη καθηγητή, αλλά για κάποιον που συχνά επικαλούνται οι Κυβερνώντες για να δώσουν βαρύτητα σε κάτι που λένε.

Η μετάλλαξη Π  (σήμερα επίσης) ενημέρωσε με το γνωστό υφάκι του, τους Έλληνες, που πολύ σωστά αμφιβάλλουν στις μπουρδολογίες και τις αποτυχημένες τακτικές της Κυβέρνησης εδώ και 18 μήνες, ότι:

 «στη διασκέδαση και τη ψυχαγωγία δηλαδή στα κέντρα διασκέδασης, τα καφέ, τα εστιατόρια, τα θέατρα και τους κινηματογράφους είναι σαφής η διάκριση που πρέπει να υπάρχει μεταξύ αυτών που έχουν εμβολιαστεί και αυτών που δεν έχουν εμβολιαστεί, όσο πηγαίνουμε στο Φθινόπωρο». Τώρα εμένα γιατί αυτό μου φέρνει συνειρμούς άλλων εποχών και ίδιων τακτικών;

Οι μεταλλάξεις Χ-Κ–και Β/Κ/Γ  καθημερινά (με οποιαδήποτε δήλωσή τους) δείχνουν την αποστροφή τους στον Έλληνα και την πιστή τους υπακοή (σαν σκυλάκια κανίς) και δεν χρειάζονται ιδιαίτερη ανάλυση. Χρειάζεται όμως να βρεθεί άμεσα ένα αποτελεσματικό εμβόλιο –εξουδετέρωσης -εξόντωσής τους.

Οι μεταλλάξεις Ε και Τ είναι ειδική περίπτωση. Όταν γυρίσει ο τροχός (πάντα αυτό γίνεται στη Παγκόσμια ιστορία, γιατί έχει τη γ@μημένη ιδιότητα να είναι στρογγυλός) οι συγκεκριμένες ιδιαιτέρως μολυσματικές μεταλλάξεις αυτές, θα προσπαθήσουν να κάνουν μια στροφή 180 μοιρών (όχι 360 που είπε το άλλο σαΐνι που ήταν πρόσφατα Πρωθυπουργεύον γκαρσόνι της Μέρκελ) και να πείσουν τον Οργανισμό (Έλληνες) ότι είναι «καλά» παιδιά. Γιατί ως γνωστόν όλοι αυτοί είναι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές στην κολοτούμπα. Εδώ λοιπόν είναι που ΔΕΝ χρειάζεται ΚΑΜΙΑ ΛΥΠΗΣΗ και ΚΑΜΙΑ δυνατότητα να παραμείνουν ενεργοί. Οι τρόποι δεκάδες και έξυπνοι….

Αυτά περί Υιού-ιού και μεταλλάξεων. Φυσικά επειδή ο (υ)ιός αυτός (οικογένεια Μητσοτάκη κλπ φάρες οικογενειών) «σέρνεται» επί δεκαετίες στη χώρα και μυαλό δεν βάζουμε, βλέπουμε ότι ήδη ετοιμάζουν τον διάδοχο (για μετά από περίπου 10 χρόνια), δίνοντάς του την Αθήνα για να «παίζει»- καταστρέφει. Εάν κρίνουμε από την παταγώδη αποτυχία του πολιτικά –οικονομικά –διοικητικά –καθημερινότητα -εικαστικά κλπ, αυτόν τον (υ)ιό ΔΕΝ πρέπει να τον αφήσουμε με ΤΙΠΟΤΑ να κάνει το κανισάκι της Ε.Ε (εάν δεν έχει διαλυθεί μέχρι τότε αυτή-ΕΙΘΕ), γιατί η Ελλάδα θα μείνει μόνο η Πελοπόννησος….

Καλή λευτεριά να έχουμε με τούτους που μπλέξαμε τόσα χρόνια και μυαλό δεν βάζουμε ωστόσο….

«Αγαπητοί παγκοσμιοποιητές, εμείς οι πολίτες εξετάσαμε την πρόταση σας για την “Μεγάλη Επανεκκίνηση” και με λύπη σας ενημερώνουμε πως θα την απορρίψουμε αυτή τη φορά, παρόλο που βρήκαμε το δωρεάν δοκιμαστικό της Νεάς Τάξης Πραγμάτων πολύ ενδιαφέρον, αποφασίσαμε τελικά να πάμε με την “Μεγάλη Αφύπνιση”.

Υπογραφή: Η ανθρώπινη φυλή»!

Δ.Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π