Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Λύσσαξαν ...


Σύσσωμο το πολιτικό σύστημα με τα φερέφωνα τους μαζί, βγάλανε από μέσα τους όλο το μίσος για τον Έλληνα που τους έφτυνε κατάμουτρα κάθε μέρα εδώ και 39 χρόνια τώρα .
Του το φυλάγανε του Στρατηγού γιατί τους τσάκισε στου Μακρυγιάννη, γιατί ήταν αυτός που έδωσε στην Κύπρο μάχες με τους Τούρκους δίνοντας και κερδίζοντας  χώρο για την Ελλάδα.
Βγάλανε την χολή τους όλα τα έρποντα δημοσιογραφικά ερπετά, με ξένα και ελληνικά ονόματα, που έχουν θητεύσει στην ΚΝΕ και έχουν χαρεί τις υποτροφίες σπουδών σε όλο το Κομμουνιστικό Ανατολικό μπλοκ . Αυτοί που οι
περισσότεροι δεν έχουν υπηρετήσει καν την πατρίδα και όσοι το έκαναν ανάβανε τα καντήλια στην "πρώτη γραμμή" του  Αη Γιώργη του Λυκαβηττού .
Μιλήσανε για χουντοσύναξη, αυτοί που στηρίζουν την τριμερή χούντα που καταλήστεψε την Ελλάδα παραχώρησε την Εθνική Ανεξαρτησία στους εχθρούς μας και οδηγεί τους Έλληνες σε μια νέου τύπου τουρκοκρατία με αναγωγή εις την νιοστή και το Έθνος σε αφανισμό.
Πονούν που βλέπουν απέναντι νέα παιδιά, την νεολαία να ασπάζονται τον ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ.
Και ξέρουν ότι αυτή η νεολαία θα αποτελέσει το μέλλον και το αύριο. 
Υποφέρουν γιατί ξέρουν πως το εθνικιστικό ποτάμι θα τους πνίξει !
Ένα πράγμα τους υποσχόμαστε ...Προσκυνημένοι.... δεν θα σας ξεχάσουμε .  
 
Αετίων

5 σχόλια:

  1. Δέν βρίσκω λόγια να σχολιάσω...Με κάλυψες συναγωνιστή...

    Ναί...Δεν θα τους ξεχάσουμε ΠΟΤΕ τους προσκυνημένους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με τον παραπάνω φίλο. Άψογη τοποθέτηση.
    Χίλια μπράβο στον Αμβρόσιο, που 'χε το θάρρος να πει τα πράγματα με το όνομά τους! Τους ντόμπρους παπάδες να τους τιμάμε, γιατί σε λίγο θα 'ναι είδος εν ανεπαρκεία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί είναι ικανοί να βάλουν φρουρά στον τάφο του,για να μην σηκωθεί και κάνει επανάσταση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΚΟΜΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ?ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΡΕ ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τους "νεκρούς του Πολυτεχνείου!!!!??" ακούμε κάθε χρόνο. Για τους 3500 νεκρούς από αυτοκτονίες που προκάλεσε η "Δημοκρατία????" πότε θα ακούσουμε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π