Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Ξέρουν από παιδομαζώματα στην αριστερά κι ας μην φωνάζουν υποκριτικά


Και μετά, φωνάζουν για τους άλλους-αστείος ο σάλος για το θέμα των παιδιών και της ΧΑ
Αντιγράφουμε από τον «Ριζοσπάστη» της 6ης Φεβρουαρίου 2011:
Στο 10ο Συνέδριο της Οργάνωσής μας αποφασίσαμε να επεξεργαστούμε και να καταπιαστούμε συγκροτημένα με την παρέμβασή μας στις μικρές ηλικίες.
«Το νέο Κεντρικό Συμβούλιο να επεξεργαστεί, σε συνεργασία με το Κόμμα, την παρέμβαση της ΚΝΕ στις μικρές ηλικίες που βρίσκονται στην προσχολική ηλικία και το Δημοτικό, στο Γυμνάσιο, στα παιδιά της εργατικής τάξης και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, των νέων ζευγαριών, αξιοποιώντας όλες τις μορφές.

Ολες οι Οργανώσεις της ΚΝΕ, οι εδαφικές και οι άλλες πρέπει να απευθύνονται με εκδηλώσεις στα μικρότερα παιδιά και τους γονείς τους. Με απαιτητική προσπάθεια, επιστημονική γνώση και προσοχή λόγω ηλικίας, να αποκτήσουμε την ικανότητα να επικοινωνούμε με τα παιδιά του Δημοτικού και του Γυμνασίου. Είναι σημαντική πλευρά της προετοιμασίας των νέων για τα μαθητικά χρόνια, της παρέμβασής μας στους νέους γονείς».
Στην κατεύθυνση αυτή έγινε προσπάθεια να αναβαθμιστεί το πρόγραμμα του παιδότοπου στα πλαίσια του 36ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή». Η χρονιά έκλεισε με επιτυχημένες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για παιδιά που διοργανώθηκαν στην Αθήνα αλλά και σε άλλες πόλεις.

Στο σπίτι του κρεμασμένου...
Και η πολύ καλή απάντηση του Θέμου Αναστασιάδη, στα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες: «... Ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει 'παιδομάζωμα' ε; Μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου; Γενιές ολόκληρες πήρε στο λαιμό της η Αριστερά τους, σέρνοντας σε μια ζωή βασάνων και βαρβαρότητας στον 'κομμουνιστικό παράδεισο' χιλιάδες αθώα Ελληνόπουλα, τα πιο αγνά θύματα του Εμφυλίου!!! Με τα σημερινά δεδομένα αυτό που έκαναν θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι αγγίζει τα όρια του εγκλήματος πολέμου, και ηθικά στιγμάτισε ιστορικά αυτή την παράταξη...»
(στη φωτογραφία η Ελένη Γκατζογιάννη με τον γιό της) 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π