Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ : Μαζί στην κυβέρνηση Μαζί στην Φυλακή


Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης Β.Παπαγεωργόπουλο, τον στενό του συνεργάτη Μ. Λεμούσια και τον πρώην ταμία -και βασικό κατηγορούμενο στην υπόθεση- Π. Σαξώνη για την υπόθεση της υπεξαίρεσης των 18 εκατ. ευρώ στο δήμο.
Ο εισαγγελέας υποστήριξε ότι η εγκληματική δράση Παπαγεωργόπουλου- Λεμούσια αποκλείει ότι έζησαν έντιμο βίο πριν από το αδίκημα της υπεξαίρεσης και ότι έκλεβαν χρήματα και πριν το σκάνδαλο της υπεξαίρεσης, σε άλλα αξιώματα που κατείχαν και πάλι.
Eμείς δεν είμαστε δικαιοσύνη ούτε και δικαστές να κρίνουμε και να αποφασίζουμε για κανέναν. Δεν λυπόμαστε όμως για αυτούς τους πολιτικούς, που με την χρόνια παραβατική συμπεριφορά τους εκμεταλλευόμενοι την θέση τους υπεξαίρεσαν δημόσιο χρήμα . Αυτοί που αποτέλεσαν μέλη του κομματοκρατικού καθεστώτος της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας και οδήγησαν μαζί με τους «συναδέλφους» τους που είναι ακόμα στην εξουσία και συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο .Λυπόμαστε τους χιλιάδες Έλληνες που αυτοκτονούν και ζουν στην εξαθλίωση και με υποθηκευμένο μέλλον .
Και ας μην προσπαθούν τα ΜΜΕ να εκμαιεύσουν την συμπόνια μας για αυτούς .Έχουμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να σταθούμε στα πόδια μας, κατάσταση που αυτοί μας έφτασαν Τζοχατζόπουλος και Παπαγεωργόπουλος σύντροφοι στις ρεμούλες σύντροφοι και στις φυλακές .
Ας ελπίσουμε πως θα έρθει κάποτε η ώρα που η δικαιοσύνη με λυμένα τα χέρια θα οδηγήσει στην φυλακή ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς που κατακλέψανε και ασέλγησαν τόσα χρόνια στην Ελλάδα μας .Και με μόνο δυο πολιτικούς στην φυλακή ας μην νομίζουν οι υπόλοιποι πως παίρνουν αναστολή η διαγράφονται τα αδικήματά τους.  

Λάμπρου Γιώργος 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π