Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Οι Ιδεολογικές Παρωπίδες της Αριστεράς προκαλούν εγκεφαλική τύφλωση


γράφει ο Υπερείδης Γλαύκιππος
Σήμερα διάβασα ένα άρθρο στην «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο «Ο Χριστός σταμάτησε στα Φάρσαλα» στο οποίο ο αρθρογράφος δεν στέκεται ούτε στο πως βρέθηκε ένα παιδί στα χέρια των παραβατικών γύφτων, ούτε ανησυχεί για το προφανές εμπόριο παιδιών (όποιου χρώματος και εθνικότητος), ούτε για το τι βάζουν τα παιδιά και κάνουν, όπως την 4χρονη Μαρία που ζητιάνευε στην Λαϊκή αγορά της Λαμίας,  ούτε για την κρατική διαφθορά καθώς είχαν στα χέρια τους
ληξιαρχική πράξη γέννησης της 4χρονης! Δεν αναρωτήθηκε πώς εξέδωσαν ΑΦΜ για να παίρνουν επίδομα τέκνων ούτε φυσικά πώς μπορούσε η 40χρονη «μητέρα» να ανοίγει οικογενειακές μερίδες με υποτιθέμενες γέννες ανά μήνα. Αυτά δεν πέρασαν από το μυαλό του.. προοδευτικού αρθρογράφου. Το μόνο που τον απασχόλησε ήταν ο τρόπος που παρουσιάστηκε γράφοντας ότι «η υπόθεση αυτή και ο τρόπος που παρουσιάζεται από τα ΜΜΕ ήρθε να ενεργοποιήσει για μια ακόμη φορά τα ρατσιστικά αντανακλαστικά της κοινωνίας !! εφ όσον ο δημοσιογράφος που παρουσίαζε την είδηση έδωσε έμφαση στη διαφορετικότητα του «ξανθού αγγέλου» που έκανε το απόλυτο κοντράστ μέσα σε έναν καταυλισμό σκουρόχρωμων Ρομά.

Μάλιστα αναφερόμενος στο συστηματικό και επιθετικό κρεσέντο των εγκάθετων ΜΜΕ στην Χρυσή Αυγή γράφει ότι… «ο υποτιθέμενος «εκδημοκρατισμός» της πλειοψηφίας των συστημικών μέσων, σταμάτησε απότομα το βράδυ της Παρασκευής στα Φάρσαλα. Εν χορώ δημοσιογράφοι και σχολιαστές πλειοδότησαν σε μια άνευ προηγουμένου «ενοχοποίηση» των Ρομά με συνεχείς αναφορές στην φυλετική καταγωγή των φερόμενων ως απαγωγέων του τετράχρονου κοριτσιού.» Επιτίθεται στα ΜΜΕ λες και είναι εχθροί της Αριστεράς, παραβλέποντας ότι τα τηλεοπτικά παράθυρα είναι γεμάτα (εδώ και χρόνια ) από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ότι το πλήθος των παρουσιαστών (δημοσιογράφους δεν τους λες) έχουν περάσει από ότι κομμουνιστικό κόμμα και οργάνωση υπήρχε. Από το ΕΚΚΕ μέχρι το ΚΚΕ Μ-Λ Παραλείποντας, ότι μέχρι και αποκλειστικές εκπομπές κάνουν οι μεγαλοδημοσιογράφοι για τον πρόεδρό τους …!    

Οι Ιδεολογικές Παρωπίδες της Αριστεράς προκαλούν εγκεφαλική τύφλωση και δηλητηριάζουν ψυχές, δείχνοντας «ευαισθησία» όχι στον άνθρωπο αλλά στο χρώμα. Πέφτοντας κατά κόρον στην «λακκούβα» να υπερασπίζονται αυτούς που δεν αξίζουν την ανθρώπινη κατανόηση. Είτε αυτοί είναι έμποροι παιδικών ψυχών (και το ΤΟΝΙΖΩ : είτε είναι μαύρα, κίτρινα, κόκκινα η λευκά, είναι παιδιά) είτε είναι εγκληματίες βγαλμένοι από το χειρότερο και σκληρό θρίλερ όπως οι ισλαμιστές που στηρίζουν και υπερασπίζουν.
Δυστυχώς το μίσος τους σε κάθε τι ελληνικό και εθνικό λειτουργεί αυτόματα δηλητηριάζοντας την κοινωνία και εφευρίσκοντας έναν ανύπαρκτο «ρατσισμό» που τους βοηθά σαν σωσίβιο να κρατιούνται στην επιφάνεια και να προσποιούνται ανθρωπισμό. Ας θυμηθούμε τα λόγια του μεγάλου Έλληνα πεζογράφου Στρατή Μυριβήλη που αποκαλύπτουν τον μόνιμο ρόλο τους. 

.." Ποιος είναι λοιπόν ο μυστικός αυτός προστάτης των συνοδοιπόρων, των δημοσιογράφων, των λογίων, των δημοσιογράφων, των υπαλλήλων, που εμποδίζει το χέρι της Ελλάδας να ξετινάξει από πάνω της τα παράσιτα της σιγανής φθοράς; Δεν είναι καθόλου μυστικός. Και δεν είναι ένας. Δύο είναι. Ο ένας εσωτερικός. Ο πολιτευόμενος που ξέχασε πως είναι εθνικός απόστολος και εθνικός αγωνιστής και έγινε επαγγελματίας της βουλής και δούλος της αλλαγής. 

Ο άλλος είναι εξωτερικός. Είναι ο διεθνής κομμουνισμός που το χρώμα του αρχίζει από το αιματηρό κόκκινο του μπολσεβίκου και φτάνει ως το πιο υποκριτικά δυσδιάκριτο τριανταφυλλί, της συνοδοιπορίας, της ουδετερότητας, της δήθεν ανθρωπιάς, της δήθεν δημοκρατίας, της δήθεν ελευθερίας της σκέψεως. Όλες αυτές τις ωραίες λέξεις που αποκοιμίζουν τη συνείδηση των νωθρών, των άνανδρων, και των καιροσκόπων, κομμουνιστής προπαγανδιστής τις μεταχειρίζεται για να διαλύσει την εθνική ενότητα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π