Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Η μισή αλήθεια (η καλή) από τον Άδωνη Γεωργιάδη και το Παραπολιτικά...


Το ότι αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους  ο επίορκος ΣΥΡΙΖΑίος συνδικαλιστής του Σωτηρία, ούτε ο κύριος Γεωργιάδης δεν μας είπε αλλά ούτε και τα «παραπολιτικά» θέλοντας να εισπράξουν μόνο το κέρδος των εντυπώσεων αυτής της ορθής και επικροτούμενης κίνησης, για το κόμμα της ΝΔ, όμως λένε την μισή αλήθεια… Δεν θέλουμε να σκεφθούμε τι θα γινόταν αν ο συνδικαλιστής, με το μικρό οπλοστάσιο στο σπίτι του, δεν ήταν του ΣΥΡΙΖΑ και ήταν της Χρυσής Αυγής  

Γράφει στην ιστοσελίδα του τα «παραπολιτικά»  :
Ένταση επικράτησε στον «αέρα» της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του MEGA, με αφορμή μία πρόσφατη δήλωση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, σχετικά με τον επίορκο συνδικαλιστή του «Σωτηρία».

Σε τηλεφωνική παρέμβασή του, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε, απαντώντας σε όσα ακούστηκαν ότι ο ίδιος ενέπλεξε το συνδικαλιστή του «Σωτηρία» με το ΣΥΡΙΖΑ, ότι αυτό που είπε επί λέξει, είναι: «Ήταν 7 χρόνια με την ΠΑΣΚΕ και, τον τελευταίο χρόνο, έφυγε από το ΠΑΣΟΚ και πήγε αριστερότερα».
Ωστόσο, δεν έλειψαν και οι διαπληκτισμοί μεταξύ του κ. Γεωργιάδη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχάλη Κριτσωτάκη.

«Αντί να πείτε ένα μπράβο που τον πιάσαμε, κάθεστε και γκρινιάζετε όλη τη μέρα στα κανάλια», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης, απευθυνόμενος στον κ. Κριτσιωτάκη, συμπληρώνοντας: «Γιατί στην πραγματικότητα κ. Κριτσωτάκη στεναχωριέστε που τον πιάσαμε. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ντροπή σας. Θα πιάσουμε κι άλλους. Μην ανησυχείτε. Και όποιος από εσάς κλέβει, θα τον πιάσουμε».                                          

                                           Η σύλληψη

Με χειροπέδες κατέληξε το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο Σωτηρία, κατηγορούμενος ότι εκβίαζε τη διοίκηση του νοσοκομείου ζητώντας 50.000 ευρώ.
Ειδικότερα ο συνδικαλιστής κατηγορείται ότι εκβίαζε τη διοικήτρια του νοσοκομείου Μαρία Καρρά προκειμένου να μην προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι σε ένδειξη διαμαρτυρίας για μια σύμβαση παραχώρησης στην Ακαδημία Αθηνών ενός εγκαταλελειμμένου οικήματος εντός του νοσοκομείου.
Η σύμβαση προβλέπει την παραχώρηση του οικήματος για 20 χρόνια, προκειμένου να γίνουν έρευνες για τα γενόσημα φάρμακα.

Η διοικήτρια του νοσοκομείου κατήγγειλε τη συμπεριφορά του συνδικαλιστή τόσο στην αστυνομία όσο και στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και έπειτα ανέλαβε δράση η αστυνομία. Σήμερα το μεσημέρι σε προκαθορισμένη συνάντηση στο σπίτι της διοικήτριας του νοσοκομείου, όπως είχε ζητήσει ο ίδιος, του παραδόθηκε το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά την αποχώρησή του από το σημείο, αντιλαμβανόμενος την παρουσία αστυνομικών και την επικείμενη σύλληψή του επιτέθηκε στους αστυνομικούς και προσπάθησε να διαφύγει.
Τελικά συνελήφθη και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι και το αυτοκίνητο του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: πιστόλι μάρκας WALTRO - Mod 85 τύπου compat, διαμετρήματος 9 m με γεμιστήρα, δύο πτυσσόμενα μαχαίρια και ένα ζευγάρι χειροπέδες, σιδερένιο πτυσσόμενο γκλοπ, κυνηγετική καραμπίνα, μάρκας BERETTA 12 cal και μαγνητόφωνο καταγραφής ήχου.

Σύμφωνα, δε, με τα στοιχεία της καταγγελίας, σε πρόσφατες συναντήσεις στο γραφείο της Διοίκησης του Νοσοκομείου, ο συλληφθείς ελάμβανε ιδιαίτερα μέτρα προφύλαξης και έλεγχε τα κινητά τηλέφωνα της Διευθύντριας και του Υποδιευθυντή, για να διαπιστώσει ότι δεν καταγραφόταν η συνομιλία τους.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εκβίαση, παράνομη οπλοκατοχή και αντίσταση κατά της Αρχής και αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών την Τρίτη το πρωί.

Η απελευθέρωση με ….περιοριστικούς όρους !


Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο συνδικαλιστής του Σωτηρία, ο οποίος συνελήφθη την Τρίτη καθώς είχε λάβει προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες και μάλιστα ξέσπασε σε λυγμούς, λέγοντας πως «δεν εκβίασα ποτέ κανέναν». Παράλληλα, ευχαρίστησε τους εργαζόμενους και την οικογένειά του που στάθηκαν στο πλευρό του.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι έπεσε ο ίδιος θύμα εκβιασμού, αναγνωρίζοντας ως λάθος του το γεγονός πως δεν ειδοποίησε την Αστυνομία και πήρε τα χρήματα, αν και δεν ήθελε να το κάνει, όπως προκύπτει και από τις συνομιλίες. Ο συνδικαλιστής αφέθηκε ελεύθερος καθώς η ποινή που προβλέπεται είναι κάτω των 10 ετών.

Σε βάρος του 45χρονου προέδρου της ένωσης εργαζομένων στο νοσοκομείο «Σωτηρία» ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα εκβίασης. Ειδικότερα, κατηγορείται ότι απαιτούσε εκβιαστικά το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ από τη διοικήτρια του νοσοκομείου για να ακυρώσει τις αντιδράσεις του Σωματείου στην ολοκλήρωση συμφωνίας με το Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π