Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Εκδήλωση τιμής μνήμης στο Σκρά Κιλκίς


από την εκδήλωση τιμής

Με την παρουσία πλήθους Ελλήνων Πατριωτών, πραγματοποιήθηκε στο Σκρα Κιλκίς, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, η καθιερωμένη εκδήλωση  Εθνικής Μνήμης και Τιμής προς τιμήν της ηρωικής εθνομάρτυρας  δασκάλας Βασιλικής Παπαθανασίου, που δολοφονήθηκε από ξενοκίνητους κομμουνιστές αντάρτες του λεγόμενου ‘’Δημοκρατικού Στρατού’’ του ΚΚΕ,  σε συνεργασία με άλλα σλαβικά  δολοφονικά  τάγματα  στις 13 Νοεμβρίου 1946. Η εκδήλωση αυτή  πραγματοποιείται κάθε  χρόνο με πρωτοβουλία της συνδικαλιστικής παράταξης Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζόμενων (ΔΑΚΕ), και συμμετοχή άλλων φορέων.
Τον πανηγυρικό της ημέρας, εξεφώνησε εκπρόσωπος της ΔΑΚΕ που αναφέρθηκε στην θυσία της ηρωικής δασκάλας, τονίζοντας παράλληλα ότι η εκδήλωση αυτή δεν είναι εκδήλωση μνήμης και διχασμού αλλά εθνικής μνήμης και τιμής, για την θυσία της ηρωικής δασκάλας  που έδωσε την ζωή της για την ελευθερία της πατρίδας. 

O υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Κουριανννίδης
Παρών στην εκδήλωση αυτή, που κατάθεσε και στεφάνι, ήταν  ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης ‘’Θεσσαλονίκη πόλη ελληνική’’ και υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Κουριανννίδης. Παρέστησαν επίσης εκπρόσωποι των δύο κομμάτων που στηρίζουν την υποψηφιότητα του κ. Κουριαννίδη για τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Το Εθνικό Μέτωπο εκπροσώπησε ο Γραμματέας της Οργάνωσης Θεσσαλονίκης, Σωτήρης Αντωνιάδης, ενώ τον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας (ΣΕΕ) ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου Θεσσαλονίκης, Θανάσης Μανουσάκης.
Στεφάνια κατατέθηκαν επίσης από εκπρόσωπο της ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα, σωματείων, συλλόγων και άλλων φορέων. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ενός λεπτού σιγή και την ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου. 

κατάθεση στεφάνου από τον γραμματέα της Τ.Ο
Θεσσαλονίκης του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, Σωτήρη
Αντωνιάδη
Αμέσως μετά στο νεκροταφείο Σκρά, πραγματοποιήθηκε  επιμνημόσυνη δέηση προς τιμήν των ηρωικών αξιωματικών και ανδρών του 564 Τάγματος Πεζικού, που την ίδια μέρα στις 15 Νοεμβρίου 1946, δολοφονήθηκαν από ξενοκίνητους κομμουνιστές αντάρτες σε συνεργασία με σλαβικά δολοφονικά τάγματα. Στεφάνια  κατατέθηκαν από εκπρόσωπο της ΔΑΚΕ, τον εκπρόσωπο του Εθνικού Μετώπου Σωτήρη Αντωνιάδη και τον εκπρόσωπο της Πανελλήνιας Απελευθερωτικής Οργάνωσης (ΠΑΟ) Πέτρο Τύπη. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ενός  λεπτού σιγή και την ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π