Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Η θέση των Εθνικιστών για το σύμφωνο συμβίωσης.


Η οικογένεια, ως οργανικό και δημιουργικό κομμάτι μιας κοινωνίας και ενός έθνους και όχι ως ένα απλό άθροισμα ατόμων, στηρίζεται σε τρεις βασικούς πυλώνες: τον βιολογικό, δηλαδή την ετεροφυλοφιλία· τον ηθικό, δηλαδή την μονογαμία· και τον πνευματικό, δηλαδή τον έρωτα.
Η ηθική και η πνευματική διάσταση της οικογένειας υπέστησαν μια ανεπανάληπτη στην ανθρώπινη ιστορία επίθεση απο το δεύτερο μισό του 20ου αιώνα και μετά, με τον συστηματικό εκφυλισμό της μονογαμίας και την ισοπέδωση της ελληνικής ιερής έννοιας του έρωτα μέσω της προώθησης διεστραμένων προτύπων. Η Ελλάδα, μάλιστα, αποτελεί ιδιάζουσα περίπτωση λόγω της σφοδρότητας αυτής της αποδομητικής προσπάθειας και του εύρους της επιτυχίας της.
Τα αποτελέσματα για την ελληνική κοινωνία ήταν ολέθρια και γνωστά σε όλους μας: υπογεννητικότητα αφανισμός κάθε φυσιολογικής οικογενειακής ζωής· μαζική διαταραχή της ηλικιακής ισορροπίας των ζεύγων· θρίαμβος του "σκυλάδικου" λόγω των διαταραγμένων ψυχολογιών· μίσος και χλεύη για το άλλο φύλο· μαζική και σκανδαλωδώς εύκολη επικράτηση των αλλοδαπών γυναικών στις προτιμήσεις των 'Ελλήνων άρρενων· μπαναλοποίηση της καταφυγής στον αγοραίο έρωτα και σε παρεμφερείς δραστηριότητες.
Σήμερα, σειρά λοιπόν έχει και ο πρώτος πυλώνας, δηλαδή ο βιολογικός. Εδώ και μερικά χρόνια, παρακολουθούμε την συστηματική και ταυτόχρονη σε όλες της χώρες με ελληνορωμαϊκές και χριστιανικές πολιτιστικές καταβολές, εξαιρουμένης της Ρωσίας, προώθηση και επικράτηση στον δημόσιο διάλογο και βίο των θεμάτων που άπτονται της ομοφυλοφιλίας: διαδηλώσεις ''υπερηφάνειας'', σύμφωνο συμβίωσης, γάμος ομοφυλοφίλων, εγκυμοσύνη και υιοθεσία. Το πρόσχημα είναι παντού το ίδιο: ομιχλώδεις και διαστρεβλωμένες έννοιες όπως η ισότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα, οι οποίες έχουν μετατραπεί σε δογμα και ιερό άβατο και μονοπωλούνται απο τις επικρατούσες ολιγαρχίες. Οι στόχοι επίσης παντού ίδιοι:

-η ολική αποδόμηση της οικογένειας μέσω της παραβίασης της ανθρώπινης φύσης,
-ο ευτελισμός της ιερής έννοιας του γάμου, αφού γάμος νοείται μόνο μεταξύ ατόμων διαφορετικού φύλου, και
-η οριστική διάρρηξη της γενεαλογικής συνέχειας με ότι συνεπάγεται αυτό για την συνέχεια την συλλογικής μνήμης, την ταυτότητα και την συνοχή της προσωπικότητας και της κοινωνίας.
Το βασικό κύτταρο λοιπόν του ευρωπαϊκού πολιτισμού που είναι η οικογένεια δέχεται το τελειωτικό χτύπημα, κάτι το οποίο δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσει. Η συστηματικότητα της αποδόμησης δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης, καθώς παράλληλα με την οικογένεια αποδομείται σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες η έννοια του 'Εθνους, που αποτελεί μια άλλη μεγάλη οικογένεια, και συνεπώς ένα απο τα μεγαλύτερα εμπόδια για την επικράτηση του πολιτικού οράματος της κυβερνούσας ευρωατλαντικής ολιγαρχίας.

Με δεδομένα τα παραπάνω, το Εθνικό Μέτωπο πιστεύει πως:
- Το παρών θέμα είναι πρωταρχικής σημασίας αφού είναι άϋλο, βάλλει στην καρδιά του πολιτισμού μας και είναι δύσκολα αναστρέψιμο. Καλούμε την ελληνική κοινωνία, καθώς και βασικούς πυλώνες αυτής, όπως τον νομικό κόσμο, την εκκλησία, την διανόηση και τον καλλιτεχνικό κόσμο να το κατανοήσουν και να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στις εγχώριες και ευρωπαϊκές ολιγαρχίες. Είναι στο χέρι του 'Ελληνα πολίτη αυτές οι πολιτικές να αποτύχουν στην πράξη. Πρέπει επιτέλους ο 'Ελληνας να αντιληφθεί το 'Εθνος σαν την μεγάλη του οικογένεια, αφού εκ των πραγμάτων μια πολιτική που βλάπτει το 'Εθνος στο σύνολό του θα βλάψει και τον ίδιο αργά ή γρήγορα. Λογικές τύπου "ας κάνουν ότι θέλουν, σε μένα να μην συμβεί" έχουν αποδειχθεί καταστρεπτικές τόσο για το σύνολο, όσο και για το άτομο. Ισχυρό Έθνος σημαίνει ισχυρό άτομο. Αποδομημένο Έθνος σημαίνει απροστάτευτο και καταδικασμένο άτομο. Δε υπάρχει άλλος δρόμος. 

- Η σεξουαλική ταυτότητα του καθενός αποτελεί αντικείμενο απόλυτης προσωπικής ελευθερίας και αφορά αποκλειστικά το άτομο και όχι το σύνολο της κοινωνίας. Επομένως κάθε μετατροπή της σεξουαλικής ιδιαιτερότητας του καθενός σε δημόσιο θέμα και σε αντικείμενο πολιτικού ακτιβισμού και επιβολής δεν μπορεί να γίνει δεκτή. Καλούμε τον κάθε ελεύθερο και ενσυνείδητο ομοφυλόφιλο πολίτη να αναλάβει τις ευθύνες του και να αρνηθεί να γίνει ένα πιόνι κάποιων διεστραμένων που επιθυμούν να εκμεταλλευτούν την ιδιαιτερότητα του με σκοπό την εξυπηρέτηση των δικών τους ανίερων σκοπιμοτήτων. 'Οσοι ομοφυλόφιλοι που δεν ανήκουν στην κυρίαρχη ολιγαρχία πιστεύουν ότι αυτοί που φαινομενικά προωθούν τα υποτιθέμενα συμφέροντά τους είναι σύμμαχοί τους, θα διαψευστούν οικτρά στο μέλλον. Εξάλλου η υπερηφάνεια δεν επιδεικνύεται, αλλά βιώνεται, και κυρίως δεν χρειάζεται κηδεμόνα. Επίσης, η σεξουαλική ταυτότητα είναι παντελώς ταπεινωτικό και ενδεικτικό συμπλεγματικής κατωτερώτητας να αποτελεί το βασικό στοιχείο προσδιορισμού του ατόμου. 'Οσο γελοίο θα φαινόταν ένα straight pride, άλλο τόσο γελοίο και εξευτελιστικό είναι ένα gay pride για τους ομοφυλόφιλους.

- Πως η προώθηση και θεσμοθέτηση άλλης μιας προσωπικής ιδιαιτερότητας και διαφοράς αποτελεί άλλο ένα λιθαράκι στον τεμαχισμό της ελληνική κοινωνίας σε φτωχούς και πλούσιους, χριστιανούς και μη-χριστιανούς, ομοφυλόφιλους και ετεροφυλόφιλους, γυναίκες και άντρες, αφού επί δεκαετίες η ολιγαρχία ακουμπούσε σε άλλη μια τεχνητή διαφορά, αυτή της αριστεράς-δεξιάς, που τείνει να εξαφανιστεί παρά την λυσσώδη προσπάθεια να διατηρηθεί από διάφορες πολιτικές παρατάξεις και πρόσωπα (ΛΑΟΣ, ΔΗΜΑΡ κ.α.). Τελικός σκοπός δεν είναι άλλος απο την απώλεση κάθε αισθήματος κοινής εθνικής συνείδησης μέσω της προώθησης πλαστών σημείων ταυτοποίησης.

- 'Οποιος επαναπαύεται στην άποψη πως το ζήτημα θα σταματήσει στον γάμο πλανάται και δείχνει μια πλέον αδικαιολόγητη αφέλεια. Του γάμου των ομοφυλόφιλων έπεται άμεσα το "δικαίωμα" στην εγκυμοσύνη και στην υιοθεσία, και, τέλος, η αναγνώριση του "δικαιώματος" στη παιδεραστία, που αποτελεί διαχρονικό και διακαή πόθο των διεστραμένων ολιγαρχιών που διαφεντέυουν τις τύχες των ευρωπαϊκών εθνών τις τελευταίες δεκαετίες. Όταν αυτό θα αφορά τα παιδιά όσων αδιαφορούσαν κάποτε για τα προηγούμενα στάδια, θα είναι πολύ αργά.

Συνεπώς, θέση του Εθνικού Μετώπου είναι πως κάθε πολιτική απόφαση και νομικό μέτρο που αποδομούν την οικογένεια και καθιστούν την αντίσταση στην διαστροφή ως εγκληματική πράξη πρέπει να αποτύχουν στην πράξη και αυτό επαφίεται αποκλειστικά στην συνείδηση του Ελληνικού λαού. Είναι ευκαιρία η Ελλάδα να αποτελέσει ευρωπαϊκό πόλο αντίστασης στο συγκεκριμένο ζήτημα και να καταστεί ηγέτιδα δύναμη στην προστασία του βασικού κύτταρου του Ευρωπαϊκού μας πολιτισμού.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π