Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Η χούντα ξεκίνησε το '73..


Μόλις εχθές το αναδημοσιευμένο άρθρο (εδώ) που βάλαμε έγραφε:
Η καρδιά των ανελεύθερων καθεστώτων, των τριτοκοσμικών δικτατοριών, των μπανανιών απανταχού της Γης είναι η επιλεκτική εφαρμογή των νόμων. Οι νόμοι χρησιμοποιούνται σαν συμβόλαια εξόντωσης όλων όσοι μπαίνουν στο στόχαστρο της εξουσίας. Όποιος φίλος ή σύμμαχος των κρατούντων τούς παραβαίνει δεν ενοχλείται. Μπορεί να συνεχίσει την έκνομη δραστηριότητά του για όσο καιρό θα διάκειται φιλικά εκείνος προς το σύστημα και τούμπαλιν. Όμως, αν κάποιος «εχθρός» του καθεστώτος παραβιάσει ή φανεί ότι παραβιάζει έστω κατ' ελάχιστον τη νομοθεσία, τότε επιστρατεύεται όλος ο μηχανισμός της καταστολής και της «τήρησης» του νόμου, για να «συνετίσει», δηλαδή να εκδικηθεί, τον αντιφρονούντα.
Η κοινοβουλευτική δικτατορία που βιώνει η πατρίδα μας με την συμβολή όλων των κομμάτων του ψευτοδημοκρατικού τόξου στέλνει το μήνυμα στους Έλληνες (σημ: όπου Έλληνας αυτός που αγαπά την πατρίδα του) πως είναι καταζητούμενος όποιος εκφράσει έστω και ψήγματα πατριωτισμού. Οι δοσίλογοι νεοταξικοί κομμουνιστές με τις πλάτες των ΑΝΕΛ και το αβαντάρισμα της ΝΔ εντατικοποιούν τις διώξεις των Ελλήνων. 


Μετά τις επιθέσεις των ΜΑΤ με πρωτοφανή βιαιότητα σε Έλληνες που διαφωνούν με τον εποικισμό της πατρίδος τους, ακόμα και περιπτώσεις «ασήμαντης επικινδυνότητας»   όπως αυτή με την ζωγραφική της σημαίας μας από νέα παιδιά, χτυπιέται αλύπητα εξαντλώντας τα όρια. Γίνεται όμως  προς παραδειγματισμό για να τρομοκρατήσουν άλλους που θα θελήσουν να αντιδράσουν και γνωρίζουν ότι σιγά σιγά κάποιοι θα βρουν τρόποι αντίδρασης απέναντι στην πολιτική αφανισμού της πατρίδας μας. Έλληνες είμαστε.Θα την βρούμε την άκρη. Αργά ή γρήγορα... Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει, μηδέ αλυσίδα στου Ρωμιού και στ' αγεριού το πόδι. 
Α. Δημητρίου 

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΓΙΑΤΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ
Τελικά κάποιοι κατάφεραν και ποινικοποίησαν την Ελληνική Σημαία.
Αυτή, για την οποία οι πρόγονοί μας έχυσαν το αίμα τους.
Επισήμως είμαστε κράτος υπό κατοχή και απαγορεύτηκαν τα σύμβολά μας.
Εχτές το απόγευμα, μια παρέα φίλων στην Ηγουμενίτσα, αποφάσισαν να ζωγραφίσουν την Ελληνική Σημαία στην επιφάνεια ενός παλιού υδραγωγείου, στην περιοχή Αμπέλια.
Ένα υδραγωγείο το οποίο ήταν ζωγραφισμένο με οπαδικά συνθήματα και βρισιές.
Το αποτέλεσμα όμως ήταν πολύ διαφορετικό από αυτό που θα περίμεναν.
Μετά από ανώνυμη καταγγελία, στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία, άντρες της οποίας συνέλαβαν τα 6 άτομα της παρέας και τα οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα.

Η κατηγορία: Φθορά ξένης περιουσίας.
Φθορά η Ελληνική Σημαία;
Ποιά ξένη περιουσία; Δεν είναι η δημοτική περιουσία και δική μας;
Τελικά αυτό που ενόχλησε κάποιους είναι η ίδια η Ελληνική Σημαία και όχι η φθορά του υδραγωγείου.
Βάζουμε στοίχημα πως οι ανώνυμοι καταγγέλλοντες θα αναγκάσουν τη Δημοτική Αρχή να σβήσει την Ελληνική Σημαία.
Αυτά που συμβαίνουν σήμερα στη πατρίδα μας, μόνο στην περίοδο της κατοχής γινόντουσαν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π