Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

Συλλογή υπογραφών για τη συνένωση του πατριωτικού χώρου


Κάλεσμα σε υπογραφή ψηφίσματος

Οι πρόσφατες εξελίξεις στο Σκοπιανό με την ουσιαστική εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας στο γειτονικό κράτος, αλλά και η απόλυτη αδυναμία που η κυβέρνηση επέδειξε στην προστασία των Ελλήνων πολιτών κατά την πρόσφατη εθνική συμφορά στο Μάτι, δεν μπορούν να μας αφήνουν αδιάφορους και να μας καθιστούν παθητικούς θεατές των εξελίξεων.
Είμαστε Έλληνες πατριώτες και εθνικιστές και έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε για την πατρίδα μας. Αρκετοί από εμάς, συμμετείχαμε τόσο στις εθνικές κινητοποιήσεις όσο και στις εθελοντικές πρωτοβουλίες στο Μάτι. Διαπιστώσαμε μετά λύπης την πλήρη απουσία της πολιτείας, αλλά και το έλλειμμα ηγεσίας που ταλανίζει το ελληνικό έθνος.

Το ελληνικό έθνος και όχι απλά τον εφήμερο λαό, καθώς μαζί με εμάς δοκιμάζεται η παρακαταθήκη που μας παρέδωσαν οι πρόγονοί μας, αλλά και το μέλλον των παιδιών μας. Διαπιστώνουμε μετά λύπης ότι η έννοια του εθνικού συμφέροντος δεν υπηρετείται πια στο ελληνικό κοινοβούλιο, πολλώ δε μάλλον στην ελληνική κυβέρνηση.

Το πιο απογοητευτικό όμως είναι, ότι στον ευρύτερο πατριωτικό χώρο δεν διακρίνεται ούτε κατά διάνοια η ελπίδα κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης, που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει την πολιτική πανώλη που λυμαίνεται την πατρίδα μας και την οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο θάνατο.

Ο εποικισμός της Ελλάδος από λαθρομετανάστες, ο δημογραφικός μαρασμός, η οικονομική και αμυντική της εξαθλίωση και η απόλυτη ηθική και κοινωνική της κατάπτωση δεν αφήνουν περιθώρια αδρανείας, καθώς πλέον τα κτυπήματα για το έθνος μας είναι απανωτά και αδιάκοπα.

Ο παραδοσιακός εθνικός χώρος είναι κατακερματισμένος και δεν διαφαίνεται διάθεση συνεργασίας μεταξύ αρκετών εκ των ηγετών του. Αυτό γεννά εύλογες υποψίες για τον ρόλο των κομμάτων και των προσώπων αυτών, καθώς δεν δικαιολογούν την ύπαρξή τους και πρακτικά υπονομεύουν ηθελημένα ή μη με τη στάση τους το εθνικό συμφέρον, που θα προϋπέθετε περισσότερο από κάθε άλλη φορά την συσπείρωση των εθνικών δυνάμεων με σκοπό την μεγαλύτερη δυνατή εκπροσώπησή τους στο ελληνικό κοινοβούλιο.
Για το λόγο αυτό προχωρούμε στο κάτωθι ψήφισμα:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π