Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Να ξεριζώσουμε το καρκίνωμα που φύτεψαν στο σώμα της Ελλάδος!


"... Δική τους είναι μια φλούδα Γης
Μα εσύ χριστέ μου τους ευλογείς
Για να γλιτώσουν αυτή τη φλούδα
Απ' το τσακάλι και την αρκούδα... "
Όταν έγραφε ο Γκάτσος στίχους δεν έγραφε μόνος του.
Είχε Θεία Φώτιση.
Το χέρι του ήταν καθοδηγούμενο από ψηλά, γι' αυτό και τον θεωρώ Μέγα Μύστη!
Αν δεν νοιώσεις ότι η φλούδα της Γης που έχεις τις ρίζες σου και τα κλαδιά σου, σου ανήκει, είναι αδύνατον να την υπερασπιστείς με το αίμα σου, με το "είναι" σου ολόκληρο, με την ψυχή σου να δώσεις και την ζωή σου γι' αυτήν.
Πιθανολογώ ότι είμαστε το μοναδικό κράτος παγκοσμίως που χωρίς προφανή λόγο έχει κάνει τόσον αγώνα για την απεθνοποιηση του.

Δεν υπάρχει φυλή επί της γης που να έχουν προσπαθήσει τόσο πολύ τόσοι πολλοί να την πείσουν ότι, κακώς είναι αυτό που είναι κι ότι θα πρέπει να γίνει κάτι άλλο.

Υπάρχουν λαοί που δεν αποτελούνται από συμπαγή έθνη τα οποία δεν έχουν ιστορία και ψάχνουν να βρουν το παραμικρό κοινό που θα σχηματοποιησει ομοιομορφία ώστε να το καταγράψουν ως ιστορία για να το κάνουν σημαία τους και να το γιορτάζουν.
Κι εμάς που σαν λαός μέχρι πριν λίγα χρόνια είχαμε την μεγαλύτερη ομοιομορφία ως συμπαγές έθνος, προσπαθούν οι εξουσιαστές διαχρονικά να μας πείσουν για το αμαρτωλό του ομόεθνου και να μας αλλάξουν.

Την ώρα που γύρω μας σκοπιανοί, αλβανοί, βούλγαροι και τούρκοι στηρίζονται στον εθνικισμό τους ακόμη και ανύπαρκτων εθνών ώστε να χτίσουν κράτος.
Βρωμισαν με τις σάπιες ιδέες τους την Παιδεία μας ώστε να παραχθούν όχι απλώς απεθνοποιημενες γενιές αλλά ακόμα χειρότερα, γενίτσαροι εχθροί της ίδιας τους της φυλής.

Το αποτέλεσμα βέβαια ήταν αυτό το καρκίνωμα που φύτεψαν στο σώμα της Ελλάδας να κάνει τόσες μεταστασεις που πλέον κατατρώει και το ίδιο το κράτος κι όχι μόνο το Έθνος, έχοντας στραφεί εναντίον του.
Και είναι πολύ λογικό.
Ακόμα και μέσα στην λάσπη αν βρεθείς πρέπει να βρεις μια πέτρα να πατήσεις ώστε να μην βουλιάξεις.
Ο καθένας από μας είναι μια πέτρα.
Μια αρχαία πέτρα που έφτασε μέχρι σήμερα από τα χιλιοχρονα βάθη των αιώνων της ιστορίας μας.
Όλοι εμείς μαζί φτιάχνουμε έναν βράχο.
Αποτελούμε αυτό το ακρωτήρι που λέγεται Ελλάδα.
Και η Ελλάδα μας ανήκει από κληρονομικό δικαίωμα ως φέροντες τίτλους ιδιοκτησίας γένους και Γης.
Καταλάβετε το και πάμε να δώσουμε μια ηχηρή, αποφασιστική κι αδιαπραγματευτη απάντηση στους υπαλλήλους της βουλής για να νιώσουν καλά ποιος είναι το αφεντικό εδώ.
"Κριτής κι αφέντης ειν' ο Θεός
και δραγουμάνος του ο λαός"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π